Mám taký problém, že aj pri masturbácii sa spravím príliš skoro, niekedy fakt aj do 2-3 min. A preto sa bojím, že keď príde na sex tak sa strašne rýchlo spravím. Fakt sa bojím, že len jej ho tam strčím a už budem. Máte niekto s týmto skúsenosti ? Díky
Rýchly výstrek
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Nemusíš sa toho obávať. Hlavne sa s tým nestresuj, pretože ak budeš mať obavy a stres určite nevydržíš dlho. Je dobré trénovať svoju výdrž napríklad pri masturbácii keď na teba nie je vyvíjaný tlak. Skús vydržať masturbovať aspoň 10 - 15 min, bez toho aby si sa urobil. Uvidíš dá sa to. Ak sa chceš o tom dozvedieť viac prečítaj si tento článok kde nájdeš 5 tipov ako vydržať pri sexe dlhšie vďaka správnej masturbácii -odkaz odstránený-
Niic to je v pohode . Presne tak isto som mal aj ja obavy pred prvym sexom , ze sa hned sptravim atd. a Nakoniec ten prvy sex trval celu noc :) isiel som ako stroj az som sa cudoval ako to to je mozne . A nebol to ziaden romanticky pomaly pribeh , ale na tvrdo vsetky polohy a slo to . Podla mna to zalezi na psychike ak si do hlavy natlcies ze zenu proste rozbijes tak to ide super :) ak sa prilis vzrusis tak mas maler .. aaa tiez mi pomahalo , ked som vydaval zvuky nwm ako to je mozne ale take tie slovicka ze aaa oooo atd ako keby tlmili ten pocit , ze uz budes :D Tak vela stastia uvidis , ze si sa obaval zbytocne :)
Slobodna musim nesuhlasit s tym, ze my baby to mame take iste. Skor je to opak, kym sa baba spravi tak to trva nejaky cas ak sa vobec spravi :) su aj take, ktore sa nespravia ani keby prisiel Rosenberg.
Kazdy si mysli ze je to ako vo filmoch smyk sem smyk tam a uz... ale to je jeden velky fail.
Neboj sa, my baby to mame take iste :) Ak sme dlho sex nemali, alebo sme prilis nadrzane, tiez sa rychlo urobime. Zo zaciatku to bude take, caste, ale kratke. Postupne to naberie na kvalite, dlzke a ubere na kvantite, no nie na intenzite.
Ked sa rychlo spravis je to vzrusujuce, lebo to znamena, ze si na nu cakal, tuzil po nej a necvicil si to na inych.
hlavne bud prirodzeny, nehraj sa na boha, normalna kocka to pochopi lebo je to uplne prirodzena vec
Dobre ale čo pri prvom sexe, čo mám robiť ?
Ano, to je normalne u cloveka- mladeho muza zacinajuceho so sexualnym zivotom, zo zaciatku budes ihned ale treba trenovat a naucis sa to ovladat :) ver mi, viem o com hovorim,drzim palce