Rýchly výstrek

xfirestarter

Nemusíš sa toho obávať. Hlavne sa s tým nestresuj, pretože ak budeš mať obavy a stres určite nevydržíš dlho. Je dobré trénovať svoju výdrž napríklad pri masturbácii keď na teba nie je vyvíjaný tlak. Skús vydržať masturbovať aspoň 10 - 15 min, bez toho aby si sa urobil. Uvidíš dá sa to. Ak sa chceš o tom dozvedieť viac prečítaj si tento článok kde nájdeš 5 tipov ako vydržať pri sexe dlhšie vďaka správnej masturbácii -odkaz odstránený-

Napokoju

Niic to je v pohode . Presne tak isto som mal aj ja obavy pred prvym sexom , ze sa hned sptravim atd. a Nakoniec ten prvy sex trval celu noc :) isiel som ako stroj az som sa cudoval ako to to je mozne . A nebol to ziaden romanticky pomaly pribeh , ale na tvrdo vsetky polohy a slo to . Podla mna to zalezi na psychike ak si do hlavy natlcies ze zenu proste rozbijes tak to ide super :) ak sa prilis vzrusis tak mas maler .. aaa tiez mi pomahalo , ked som vydaval zvuky nwm ako to je mozne ale take tie slovicka ze aaa oooo atd ako keby tlmili ten pocit , ze uz budes :D Tak vela stastia uvidis , ze si sa obaval zbytocne :)

KissMe

Slobodna musim nesuhlasit s tym, ze my baby to mame take iste. Skor je to opak, kym sa baba spravi tak to trva nejaky cas ak sa vobec spravi :) su aj take, ktore sa nespravia ani keby prisiel Rosenberg.
Kazdy si mysli ze je to ako vo filmoch smyk sem smyk tam a uz... ale to je jeden velky fail.

Slobodna

Neboj sa, my baby to mame take iste :) Ak sme dlho sex nemali, alebo sme prilis nadrzane, tiez sa rychlo urobime. Zo zaciatku to bude take, caste, ale kratke. Postupne to naberie na kvalite, dlzke a ubere na kvantite, no nie na intenzite.
Ked sa rychlo spravis je to vzrusujuce, lebo to znamena, ze si na nu cakal, tuzil po nej a necvicil si to na inych.

KissMe

Ano, to je normalne u cloveka- mladeho muza zacinajuceho so sexualnym zivotom, zo zaciatku budes ihned ale treba trenovat a naucis sa to ovladat :) ver mi, viem o com hovorim,drzim palce