Citala som ze chlapi sa boja oslovit zenu alebo ju niekam pozvat lebo sa boja ze ich odmietne.
Chlapi napiste prosim sami za seba ci je to pravda a preco ano alebo preco nie a pripadne nejake skusenosti a podobne.
Dakujem.
Otazka iba pre chlapov - naozaj sa toho boja?
Jasné, že je to tak :( No neviem, stačí sa pozrieť ako fungujú vzťahy v dnešnej dobe, akí ľudia sú... Aj keby som mal odvahu, tak by som nikoho neoslovil! Ľudia sú zvláštni. Vládne tu mamon a povrchnosť, intimita už nie je tabu a tie reči, čo sa vedú pri konverzáciách...
Prečo by som neoslovil ženu? preto, lebo!
ľudia už zabudli čo sú to skutočné hodnoty. Ale tá povrchnosť ma vždy odradí...Strach z odmietnutia mám ale nie veľký. Skôr to považujem za stratu času. Vidím dnešné ženy a celé zle... možno sa len zle dívam...ale hm...
Ľudia sa zabudli rozprávať naživo, radšej si vezmú tablety a píšu si keď sedia oproti sebe...
Neviem...
Ja osobne sa bojím prihovoriť dievčaťu, ktoré sa mi páči ... (21)
je to asi pre kazdeho trosku trapna situacia... a treba prekonat urcity vnutorny odpor... imho je to u kazdeho tak
Ja som neprisiel ani na dohodnute rande, lebo som mal obrovsku tremu. Chudiatko ma cakala... Mal som vtedy asi 20.