Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otazka iba pre chlapov - naozaj sa toho boja?

Slobodna

Prepac kafe, ale to, ze si ju nedokoncila by az tak nevadilo, lebo ona tak ci tak dava zmysel taky, ze to tebe povie ta baba, teda sa to opyta teba :)
Neviem, asi hovoris pre mna neznamou recou ineho kmena.

kafe

som nedokončila myšlienku "A keď baba povie: som rada, že som sa nemýlila. Hneď mám krajší deň :D :D aspoň sa na tom zasmejú obaja, alebo rozprúdia rozhovor.

kafe

jasné že to kľudne môže povedať. A keď baba povie: som rada, že som sa nemýlila. Hneď mám krajší deň :D :D

Raz som pracovala v mnohonárodnostnej partii a boli tam i maďari. Oni sa učili pár slovíčok po slovensky, my zas po maďarsky (ako sa máš, dobrú chuť..) a ja som sa spýtala po maďarsky jedného: Sered lek? Nič. Ticho. Tak sa pýtam, sered lek je ako sa máš? A oni nie, sered lek je ľúbim ťa. :D :D Tak som to hneď dávala na pravú mieru: néém sered lek, nééém. A chalani si ma s tým ešte dlho potom doberali.. proste sranda musí byť. A ja som rozhodne za srandu všetkými desiatimi.

0vecka

ja by som to tiez tak bral kebyze mi take nieco zenska povie ze ju chcem niekam pozvat... inak vo mne take evokuje skor to ze si chce nezavezne vrznut... aspon to by som si myslel

Slobodna

Dat najavo zaujem je fajn. Ale vsetko ma svoje hranice.
Ta tvoja veta mi prisla uplne mimo. Najlepsie by bolo keby odpovedal :

Tak to sa ti fakt iba zda :D

kafe

žiadna vtierka, to je predsa úplne normálne povedať niečo také :D robím si prdel. Tiež by som musela byť vo svojej besnej nálade, aby som mala odvahu a chuť niečo takéto povedať. Ale netreba sa báť a tváriť sa strašne seriózne a slušne a neviem ako dôstojne.. proste robiť blbiny a prešľapy (stále v nejakých hraniciach) je fajn. Pomôže to obom stranám uvoľniť sa, zareagovať, rozprúdiť rozhovor a pod.
Napríklad môjmu chlapovi som už na prvom stretnutí povedala, že vyzerá pekne (lebo sa mi páčil, tak prečo by som to nepovedala, to neznamená že som z neho namäkko alebo že ho ľúbim, či balím, proste niečo skonštatujem a viem, že ak to poviem, poteším druhú stranu. Páčiť sa mi môže 1.000 chlapov, to neni nič za čo by som sa musela hanbiť alebo to tajiť) a on mi na oplátku ani po roku čo sme spolu nepovedal ani mäkké f na môj vzhľad :)
Baby robia chybu, že nevedia dať najavo záujem. Nie cudziemu chlapovi, ale niekomu koho poznajú.

Slobodna

Kokos kafe, ze posmelit, ved to by uz bola jaka vtierka :) Inak preco sem prispievaju zeny, ked je to otazka iba pre chlapov? Pozri, kto chce ta oslovi a pozve. Kto nie, ten nie. Ako sa hovori, kto sa boji, nech nechodi do lesa. Nechapem, co riesis. Skus sa zamyslat nad hodnotnejsimi vecami, budes posobit inteligentnejsie a potom ta mozno nejaky aj oslovi.

Doktorexitus

Osloviť ženu nie je problem na vedenie konverzácie, pozvať na rande tak to určite nie; nie zo strachu z odmietnutia ale z dôvodu že dotyčnu vôbec nepoznám.