Nas vztah pekne klapal 4 roky...priatel si nasiel pracu v cechach chodil na tyzdnovky...pred rokom sa nam narodilo babo a asi ked malo 3 mesiace som z messengeru zistila ze ma v cechach podviedol...vtedy podla datumu som nebola este tehotna...samozrejme som mu vycistila zaludok,nadala mu do vsetkeho co mi prislo na jazyk...prvykrat som ho videla plakat...opytal sa ma ci mu niekedy odpustim...ja fakt neviem odvtedy mu neverim tvarim sa ze je to ok to sa stava ale strasne ma to zoziera...ja som ho cakala vzdy doma tesila som sa ked sa vrati z tyzdnovky,bala som sa aby sa mu nic nestalo,bolo mi s nim super nikomu pred nim som takmer nehovorila lubim ta...za dobrotu na zobrotu...vzdy ked máme sex mam nejaky blok stale vidim tu druhu dokonca ma zacal boliet fyzicky sex s nim.nedokazem sa uvolnit...ako keby sa mi 100% laska zmenila na 30% ale stale ho mam rada...nasiel si inu pracu 30 minut od domu a od narodenia maleho chodi len praca-domov domov-praca vyhyba sa comukolvek vsade ma berie so sebou...dokonca na ryby...snazim sa verit ze sa predsalen zamyslel...
Ako zabudnut odpustit neveru
Bgellka, dôležité je, čo cítiš a chceš Ty. Slobodna Ti to tu pekne ozrejmila, súhlasím s ňou. Niekomu nevera vzťah posilní, niekomu zničí. Čo by si mala robiť? Odpustiť, skúsiť spoločné terapie, ponuku Sama 2X...pohnúť sa ďalej, ak chceš vo vzťahu ostať. Drž sa!
Pfu...nikdy...nikdy by si uz takeho chlapa k sebe nepripustila..byvali mi to urobil chcela som mu dat sancu,ale jeho dotyky ma hned odradili...nie,vecny strach v sebe..vecne podozrievanie..proste tam to uz nejde:/ja ta obdivujem...laska je velka ..ale on co urobil..jeho laska sa tvojej neda rovnat..a ci to je laska vobec ked to urobil...drz sa vela sil
Esther Perel: Přehodnocení nevěry - přednáška pro každého, kdo někdy miloval
Vies co, ak mi to spravil mne a uprimne to olutoval, tak by som s nim ostala ale uz v zivote s nim nechcela sex.
Takže sa ti to už stalo? Tak priťahuješ takéto typy mužov a potrebuješ pochopiť dôvody prečo sa ti to deje.
Budú ťa podvádzať aj ďalší a aj tento neprestane.
Je to niečo, čo sa ti bude opakovať v živote dovtedy, kým niečo nepochopíš, ale čo je to konkrétne u teba neviem.
Každý človek takto opakuje... ak pochopíš, tak to bude posun ale nebude to jednoduché. No ak sa ti to podarí, tak sa k tebe už nikdy takýto typ chlapa nedostane. To mi môžeš veriť :)
Funguje to, mám to vyskúšané a len nedávno sa mi podarilo pozmeniť jeden cyklus. Dúfam, že zmením a pochopím aj to ostatné :)
Nie, to nie je riesenie. Hnusila by si sa akurat sebe. Pomsta nie je riesenie. Dolezite je, co je medzi vami, ci ho mas stale rada. Co si natlct do hlavy ti neporadim, nejak sa s tym musis sama poprat a vyrovnat. Ked pri pomysleni na to nebudes citit smutok, si ok. Hovori sa, ze nikdy nas nezrani ten clovek, len nase vlastne ocakavania. Teba zranilo najma to, ze ty si do toho dala vsetko a on to zneuzil, no a neoplacal to rovnako.
Sklamal ma clovek pred nim ale ten bol kapacita on hadam spaval so vsetkym co mu prislo pod ruku...ale tam v tom vztahu mi to neprislo take....ako to nazvat...dalo sa to proste od neho cakat...tak druhu sancu takemu isto nie...blba niesom...a po nom prisiel tento...a tu ma vzala jeho jedina nevera...nikdy ma nic tak nemrzelo,myslela som ze sa zrutim,triasla som sa,ako chudera ( a to som dost silna povaha) toto ma vsak zlozilo...chcela som ho hodit do jedneho vreca s ostatnymi,ale ked som videla ze ho to mrzi...keby ma podviedol v tehotenstve to by som mu neodpustila...chapem ze chodil na tyzdnovky a asi mal nejaky sexualny deficit...ale ked niekto nechce podviest nepodvedie...a su vzdy 2 ludia z ktorych aspon jeden moze povedat nie...
Chcela som sa hlavne spytat co by som si mala natlct do hlavy aby som na to stale nemyslela...ano je aj oko za oko zub za zub ale ja v tom riesenie nevidim...
V druhom odseku prvou vetou si si odpovedala. Nie je to pretvarka, skor by som to nazvala pudom sebazachovy, dokazat fungovat dalej krok za krokom.
@Slobodna, tváriť sa v dospelom vzťahu, že sa nič nestalo, a pritom ma to vo vnútri bolí a nemám to ešte vyriešené? Pretvarovať sa pred človekom, kde by sa mala budovať vzájomná dôvera? Uf, neviem, to mi nepríde ako správanie dospelého človeka. Prečo je to podľa teba správna cesta?
Ako chápem to čiastočne ako možnosť správania, kým prídem na to, či chcem s tým človekom niečo ďalej alebo nie. Ale aj tak mi to príde strašne nezrelé a nesprávne, hmm. V podstate klamem toho človeka, že som ok a pri tom nie som. Možno sa tým len pripravím o to, že by mi chcel naozaj pomôcť a porozumieť mi. Neviem. Pretvárka podľa mňa nič nerieši.