Antikoncepcia - aku beriete?

Príspevok v téme: Antikoncepcia - aku beriete?
milucka

Ahojte. Uzivala som roky hak Yadine. Aspon vtedy mala mat tato antikoncepcia najnizsi obsah hormonov. Mala som teraz rok prestavku, neuzivala som vobec hak. Potrebujem si dat teraz predpisat opat hak. Poradim sa so svojou lekarkou, ale rada by som pocula aj vase nazory, aku hak vy uzivate a ako ste s nou spokojne? Viete ako to chodi. Lekar vam zvacsa ponuka take lieky, z ktorych nieco ma, ze ich nuka a predpisuje. Preto by som rada pocula vase skusenosti s vasou antikoncepciou? Ja mam jedinu skusenost s Yadine. Bola som s nou spokojna. No to su uz roky a urcite su aj novsie, modernejsie vyrobky na trhu. Tiez hladam nieco s nizkym obsahom hormonov. Dakujem vam za vase tipy a skusenosti

milucka

Malyslonik. Ja som bola s Yadine spokojna, nemala som vedlajsie ucinky. Ak ma ine hak nezaujme, vratim sa zas k nemu

malyslonik

nez som otehotnela som vystriedala viacere hak ale ziadna mi nerobila dobre, jedna ma zavodnovala, z dalsej som sa uplne cela vyhadzala a podobne. Teraz hladam nejaku ktora by mojmu telu neskodila alebo aspon nie tak velmi a najradsej by som nieco bez hormonov no uvidim ci nejaku taku variantu najdem

silvinka79

milucka mozno by si mohla skusit najprv nieco nehormonalne a nieco co je telu prirodzenejsie ako nejake hormony.. :) a uvidis mozno ti to bude vyhovovat