Ahojte. Uzivala som roky hak Yadine. Aspon vtedy mala mat tato antikoncepcia najnizsi obsah hormonov. Mala som teraz rok prestavku, neuzivala som vobec hak. Potrebujem si dat teraz predpisat opat hak. Poradim sa so svojou lekarkou, ale rada by som pocula aj vase nazory, aku hak vy uzivate a ako ste s nou spokojne? Viete ako to chodi. Lekar vam zvacsa ponuka take lieky, z ktorych nieco ma, ze ich nuka a predpisuje. Preto by som rada pocula vase skusenosti s vasou antikoncepciou? Ja mam jedinu skusenost s Yadine. Bola som s nou spokojna. No to su uz roky a urcite su aj novsie, modernejsie vyrobky na trhu. Tiez hladam nieco s nizkym obsahom hormonov. Dakujem vam za vase tipy a skusenosti
Antikoncepcia - aku beriete?
Mám na predaj NuvaRing,správne uskladnený aj s blokom z lekárne,za veľmi výhodnu cenu.píšte na maja.s1@azet.sk
ja som ho pouzivala pred nedavnom, ked sme chceli babo. Ono to sluzi v podstate na to, ze ukazuje vysokoplodne dni a zena aspon vie ze v tomto case ak ma s partnerom styk tak sa jej moze ovela skor podarit otehotniet :-)
a cyclotest baby sluzi na co? o nom som nepocula.. viem len o tom cycloteste co funguje ako antikoncepcia
Predám Adipex, Xenical, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox, Dormicum, Elenium, Xanax, Neurol, Frontin, Rivotril, Diazepam, Lexaurin, Valproat, Mirtazapin, Olanzapin, Risperdal, Citalopram, Deprex, Escitalopram, Fevarin, Fluoxetin, Fluzak, Olwexya, Prothiaden, Prozac, Sertralin, Stimuloton, Trittico, Velaxin, Venlafaxin, Wellbutrin, Zoloft, Strattera, Vigil, Antabus, Champix, Tramal, Tralgit, Tramabene, Zaldiar, Korylan, Aulin, Diclofenac, Veral, Azitromycin, Augmentin, Biseptol, Ciplox, Doxybene, Klacid, Ofloxin, Ospen, Penbene, Sumamed, V-Penicilin, Rosemig, Geratam, Piracetam, antikoncepciu ako aj iné lieky. V prípade záujmu píšte na mail: lieky111@azet.sk
Ja som 7 rokov uzivala HAK, najskor chvilu Triregol, potom Jeanine. Vysadila som pred 2 rokmi a odvtedy len lutujem ze som ju vobec niekedy brala. Predtym som nemala ziadna akne, ale po vysadeni som sa cela vyhadzala, pol roka som mala vyrazky aj na pleciach a chrbte. Chcela som sa vratit k HAK, ale vydrzala som a nelutujem. Moja plet este stale nie je to co byvala, ale po 2 rokoch je to uz lepsie... Vlasy si vsak musim umyvat kazdy druhy den, tie sa mi hrozne mastia. Takze za mna odporucanie - NEBRAT
ja tiez mam cyclotest. Je to super, ze? ziadne starosti ci som si nezabudla dat tabletku a podobne. Sestra ma zase od nich cyclotest baby a tiez si ho nevie vynachvalit :)
o akom pristroji to hovoris? ja pouzivam cyclotest, kamoska mi ho odporucila, ze je to lepsie ako davat si tabletky, nicit si zdravie a hlavne platit tolko penazi kazdu chvilu
nie nasla som si taky pristroj, ktory mi to odmeria a presne vypise ci mam plodne ci neplodne dni
Momentálne neberiem žiadnu ale 4 roky som užívala Lindynette 20 a bola som s ňou veľmi spokojná.
silvinka si ich merias teplomerom? ci cim?