Ahojte všetci, 05. Aprílama manžel opustil keď som bola tehotná. Mám na Vás veľkú prosbu! Môj manžel mi stále hovorí a od začiatku aj hovoril aby som bola kľudná a riešila situáciu s kľudom. Tak Vás moc prosím Vy ženy, matky čo ste to zažili, ale aj nezažili, len si to skúste predstaviť moju situáciu a napíšte mi čo a ako by ste sa zachovali v prvom momente, prípadne v prvých mesiacoch /nech to tomu svojmu baranovi môžem ukázať/ Teraz moja situácia: Poznáme sa 11 rokov, z toho 8 rokov manželia, máme dcéru Dominku 8 a chlapčeka 3. Krásne, šťastné manželstvo. Manžel mi pár dní pred rozchodom a vlastne celý čas písal ako moc ma miluje a ako moc miluje celú našu rodinu. Pohoda, kliiiidek. Vo Februári išiel do kúpeľov na 3 týždňe kde ich premiloval so svojou kolegynou z práce, potom sa ešte pár krát stretli. Až kým som na to neprišla ja. To bolo 28.03 / bola som v 8 mesiaci tehotná s 3 dietatom/ sedeli sme v kuchyni večer a som sa ho opýtala že či s ňou skončí a napravíme to. Bol ticho. Na druhý deň som sa opýtala to isté a vtedy mi povedal že ju miluje a chce byť s ňou. Tak som ho okamzite v ten den vyhodila preč. Ako by ste sa zachovali ak by Vám Váš manžel v ôsmom mesiaci povedal že miluje druhú a chce byť s ňou???? A v izbách spia ďalšie 2 deti! Tak ja som sa zachovala tak, že som začala hučať, plakať, kricať .... hysterčila som ako bláznivá z toho, čo bude teraz ďalej??? Podľa môjho manžela som mala byť kľudná! Veď aj také veci sa stávajú ! Prosím Vás moc napíšte mi ako by ste reagovali Vy!
Ženy, matky pomôžete môjmu manželovi ukázať ako sa cíti tehotná žena?
Uf. To bola asi dost tazka situacia, ktoru nezvladne s kludom aj netehotna zena. Nieto este tehotna pred porodom. On ta nemiluje, nechce ziadne vysvetlovania. Je mu to jedno. Inak by ti to pocas tehotenstva neurobil, chrapun jeden. Ja by som ku kriku a revu pridala tolko faciek, kolko by som stihla. Reagovala si primerane situacii, v ktorej si bola. A tu situaciu vyrobil on. On je tu ten, ktory sa ma citit za to zodpovedny.
azda ti to teraz manžel vytýka a ty máš z toho teraz výčitky? nesprávaš sa tak trochu ako týraná ženská, ktorá stratila všetku sebadôveru a sebaúctu voči sebe?
aký zmysel to má riešiť teraz? čo na tom stojí, či si bola vtedy kľudná alebo si vydala zo seba zlosť, čo od toho záleží???? asi nič,pravda nie.. Tvoj manžel nie je chlap, iba jeden chudáčik, nech pekne platí alimenty na deti o to sa hlavne postaraj
že je chuj to už neporiešiš