Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dat vztahu znovu iskru?

dalsi

A tema je, ako dat vztahu iskru, nie rozoberat mna.

NIKDY som jej neublizil a ak by mal niekto pravo stazovat sa, tak som to ja, nie ona. Tak sa prosim drzme temy a nerozoberajme typicke zenske fabulacie mnohych zien na tomto fore, ze automaticky za vsetko moze muz.

dalsi

Nie, nehladal a ani nenamotaval. Nemam potrebu, ked mam vztah a rodinku, si nahradzat jednu zenu druhou.

Je frigidna, asexualna /a nepritahuju ju ani ini/.

dalsi

K zenam mam velmi dobry postoj a tu moju som nikdy nepodviedol. Naopak, si myslim, ze jej vychadzam v ustrety az moc.

Ona neurobila v podstate nic a to je cely problem. Avsak pocas nasho vztahu som sa na zaklade niektorych situacii o nej dozvedel par veci, ktore su znepokojive a neprijemne. Neriesil som ich vsak.

Zaujimave, ze ak chce chlap nieco napravit vo vztahu, zeny automaticky predpokladaju, ze on je zodpovedny.

Ja nemam co robit, lebo ako som zistil, cim viac sa snazim, tym je horsie. A cim by som robil horsie, tym sa ona lepsie sprava /ale to je zas proti mojej povahe hrat sa na zleho/.

Dalsia

Zmen postoj k zenam. Kde nie je ucta a je myslienka, ze vsetky zeny su lenive vyzieracke svine, ti ani vatra nepomoze, nie to iskra. Zalezi, co si jej spravil. Ak si ju podviedol, uz nikdy ti nedovoli, aby si sa jej dotkol bez hnusu. Podla tvojich vyjadreni sa ti na nej nepaci uplne vsetko a ak to aj nevie, tak to citi.