Ako rozduchat znovu vztah ? Aby sa zena zaujimala o svojho partnera, ako vo vztahovej rovine, tak v milostnej ? Ako nebyt len vedlajsia kolaj, ked mate deti ?
Ako dat vztahu znovu iskru?
Cize 4roky a uz po 1.roku to ide dolu vodou. A vsimol si si,ze to je horsie a horsie ze? Tak to uz malo byt pre teba znamenie,ze HOP tadialto cesta nevedie.
Otazka je co s tym chces ty urobit,lebo evidentne ma ona v tom jasno.
Vobec nemysli,ze je aj manzelka a milenka zdraveho ziadostiveho chlapa. Ostala uz iba matkou a domacou putkou,mozno pracuje neviem a ak tak v akej oblasti pracuje? Dost by ma zaujimalo co robi a ci ju ta praca bavi? Ma nejake zaujmy?
Kedy si ju ty naposledy rozosmial,alebo kedy sa naposledy zasmiala na niecom?
Co ju tesi a co umara?
A ty Dalsi,co teba tesi a co trapi okrem vasho uspateho vztahu?
Pome vrav! :-)
4 roky spolu a po prvom roku to slo dole vodou.
Snazil som sa, rozpraval, analyzoval, jej sa pytal. Ona proste nema chut ani na mna, ani na ineho. A kym zo zaciatku sa snazila, aby som mal o nej dobry dej, co sa jej podarilo vytvorit si, tak po roku sa prestala /po otehotneni/, alebo o trosku skor, ako vysadila hormonalnu antiku.
Najskor som myslel, ze je to unavou. Pomahal som, snazil sa. Ale neni to. Akoby som ju extra nebavil. Ako stratila libido, stracala zaujem aj o mna /nema chut ani na ineho muza/. Za zdravotny problem to nepovazuje a riesit to nechce. Ze nema chut, no a co. Nepriamo sa to vsak prejavuje aj v jej spravani.
So snazenim, cim som sa snazil viac, tym bolo horsie. Naopak, vsetko sa zlepsilo /na kratko/, ked som sa zhorsil. Prestal pomahat, nevychadzal jej tak v ustrety. Samozrejme, to uz ju hneva.
Co s tym chces urobit, ked ani jeden z vas nema problem, neciti sa zodpovedny a ocakava, ze ten druhy sa bude snazit ?
Az teraz si sa rozhodol ? Doteraz si robil co ? Cakal, ze sa zobudi ?
Pisal si, ze cim viac sa snazis, tym je to horsie.
Co s tym chces urobit ?
Vidim realitu. A je neutralna. Ani dobra, ani zla. A rozhodol som sa. S nasim vztahom nieco urobit, skusit ho opatovne prebudit. Nemyslim si, ze je to nieco, co by sa netykalo aj inych vztahov. Ale nemienim utekat. Utekat je lahke.
Akoze fakt ty kokso ja som sa tiez rozviedla az ked som vyskusala vsetko mozne nemozne. Otazka je co je pre niekoho vyskusanie vsetkeho,pre ineho to nemusi znamenat nic,je to tak indivudualne ale podstata problemu u ludi je stale ta ista si aspon myslim a to je,ze vzdy chceme to co nemame a nevazime si to,co mame. Na druhej strane ale sa pytam,preco by sme mali byt spokojni iba s tym co mame a nesnazili sa na sebe popracovat? Ja vzdy hovorim treba zacat od seba.
Dalsi pocuj sem :-)
Jak dlho ste uz spolu a ako dlho ste podla teba na bode mrazu? Co uz si skusil a co neskusil? Lebo ved ona problem nema,cize ty hovor za seba...:-)
Vy ste obaja divni a nevidite problem, aj ked vam to nevyhovuje.
Si zbabelec vidiet realitu a rozhodnut sa.
A uz to tu teda viacerych poriadne otravuje. Stazujes sa a na zaver z teba vyleze - ved to nie je az take zle.
Ale ona ziadny problem nevidi, jej sa to zda v pohode, normalne. Cize z toho vsetkeho potom vyplyva len to, ze ja som ten, co by vsetko znicil.
Ono to neni zle, len je to take neutralne. Ani dobre, ani zle.
Mozno to nebude lahke, ale nerad by som to znicil. Keby slo len o nas dvoch, ale dieta sa mi opustit tiez nechce.
Nehovorim, ze to bude lahke, ale radsej by som to skusil. Je pravedepodobne, ze aj v inom vztahu sa clovek dostane do podobneho stavu. Neni riesenim pri probleme riesit vsetko rozchodom.
dalsi, tebe uz nepomozu ani vsetci svaty. Kedy pochopis, že kde neni vôla, tam neni cesta. Nepasujete k sebe, trápite sa (alebo teda aspoň ty určite) a jediné čo ti bráni v tom, aby si bol šťastný s inou ženou si TY SáM. Nebudeš prvý ani posledný, ktorému jedno manželstvo nevyšlo. To neni znak prehry, to sa proste stáva. Ale tvrdohlao zotrvávať v nefunkčnom vzťahu je podľa mňa hlúposť a masochizmus. Venovať sa synovi môžeš aj keď budete rozvedení, dohodnite si striedavú starostlivosť... proste daj šancu manželke i tebe ŽIŤ šťastný život s niekym, s kým si sadnete. Bodka. Viac neni o čom.
Chyba ti sex. Ona je frigidna. Ziadna iskra.
Jednoducha matematicka rovnica. 1 + 1 = 2 .
Vsak vztahu chcem dat novu iskru, prebudit ho k zivotu. Ked sme sa spoznali, bolo to dobre, ale odvtedy to len a len upadalo.
Zaujima ma, ci sa niekomu v podobnych situaciach podarilo patovne nastartovat vztah a ako.