Zdravím, v prvom rade chcem povedať že už dlhšie ma trápi že som sám nemám ani kámošov, tak si chcem nájsť nejakú babu, no tu nastáva problém, nepriťahujú ma normálne baby ale skorej také samotárky ktoré tiež moc kamarátov/iek nemajú neviem prečo to tak je je to tím že ja keď nikoho nemám tak hľadám podobnú babu?? proste cítim že by som radšej bol z babou čo je sama, mala nejaké psychické problémy pomáhal jej a ona mne navzájom sa podporovali ako z nejakou babou čo je sebavedomá ma kamarátov atď.. je mi to celkom divné a neviem si to vysvetliť neviete čo prečo to tak je? Tiež nehľadám baby vymaľované že ráno ich ani nespoznáte skorej prirodzenú krásu to sa mi aj páči.
ďalej mam druhú otázku ktorá tu až tak nepatrí skorej smerovaná k babám, vadilo by vám keby spoznáte priatela a ma zdravotné problémy? nemyslím zase že nevie sa oseba postarať ale skorej napríklad žalúdok, kosti a užíva nejaké lieky alebo doplnky? dali by ste mu vôbec šancu? možno je to divná otázka ale ja mam zdr. problémy žalúdok a kosti.. nechcem to dáko rozoberať a užívam prírodne doplnky aby som sa cítil lepšie niekedy mi je aj dosť blbo a necítim sa že by som mal niečo robiť, nejaké práce v domácnosti alebo ísť niekde vonku tak preto sa pýtam či to ma vôbec zmysel hľadať si babu keď mam takéto problémy či ma hneď nepošlú k vode ďakujem.