Nerozumiem sam sebe?

Príspevok v téme: Nerozumiem sam sebe?
asdfgh4256

Zdravím, v prvom rade chcem povedať že už dlhšie ma trápi že som sám nemám ani kámošov, tak si chcem nájsť nejakú babu, no tu nastáva problém, nepriťahujú ma normálne baby ale skorej také samotárky ktoré tiež moc kamarátov/iek nemajú neviem prečo to tak je je to tím že ja keď nikoho nemám tak hľadám podobnú babu?? proste cítim že by som radšej bol z babou čo je sama, mala nejaké psychické problémy pomáhal jej a ona mne navzájom sa podporovali ako z nejakou babou čo je sebavedomá ma kamarátov atď.. je mi to celkom divné a neviem si to vysvetliť neviete čo prečo to tak je? Tiež nehľadám baby vymaľované že ráno ich ani nespoznáte skorej prirodzenú krásu to sa mi aj páči.

ďalej mam druhú otázku ktorá tu až tak nepatrí skorej smerovaná k babám, vadilo by vám keby spoznáte priatela a ma zdravotné problémy? nemyslím zase že nevie sa oseba postarať ale skorej napríklad žalúdok, kosti a užíva nejaké lieky alebo doplnky? dali by ste mu vôbec šancu? možno je to divná otázka ale ja mam zdr. problémy žalúdok a kosti.. nechcem to dáko rozoberať a užívam prírodne doplnky aby som sa cítil lepšie niekedy mi je aj dosť blbo a necítim sa že by som mal niečo robiť, nejaké práce v domácnosti alebo ísť niekde vonku tak preto sa pýtam či to ma vôbec zmysel hľadať si babu keď mam takéto problémy či ma hneď nepošlú k vode ďakujem.

Kýčera

Asdfgh 4256, až dnes som zaregistrovala Tvoju odozvu na môj príspevok. Som rada, že Ťa moje slová potešili, ale vyvolal si ich Ty - dostalo sa Ti len to, čo si vysielal. Si slušný, citlivý mladý muž, nemáš ani 25?, nájdeš si Ty dobré dievča, verím tomu, začni aj Ty! Vo dvojici sa všetko lepšie znáša - radosť, bolesť, problémy... Ďakujem Ti aj ja za priania, mám 40-ročný vzťah a už všetko, aby som tu bola, žila...aj aj jeden sen. Keďže sa jedná o Teba, tak Ti ho prezradím. Keď mi dohorí sviečka, aby moje deti, vnúčence,...nezabudli, čo som im do sŕd vštepovala, aby nezabudli, že sú ĽUDIA a ľuďmi aj ostali, a tak aj konali. Tak hlavu hore, príde aj Tvoj čas, aj Ty budeš mať raz vzťah, kt. Ti vydrží až do konca a prajem Ti, aby si ho mal ešte krajší....A uzdrav sa!!!

asdfgh4256

Kýčera: Teda, krásne si to napísala no čo sa týka toho že čo som hovoril či je to normálne ja som len chcel napísať tak že tie "normálne" že také proste baby čo chodia do mesta na disco maľujú sa a tak, nešlo mi o to uraziť taký druh báb- však mňa samého priťahujú len som chcel aby ste si spravili ako tak predstavu ale zase každý pod pojmom normálny myslí niečo iné takže prepáčte :) inak ďakujem za príspevok veľmi ma potešil krásne si to fakt vyjadrila ďakujem :) a ďakujem aj za želanie, taktiež prajem všetko dobré do života a tiež aby sa splnili tvoje sny. :)

kj: kľudne mi napíš na ten e-mail mám tam myslím aj mesto :)

Kýčera

Asdfgh 4256, nič si z toho nerob, občas sa to stane aj iným, že v určitých situáciách prestanú rozumieť sami sebe... Čomu však nerozumiem je tá Tvoja poznámka, že Ťa nepriťahujú normálne baby, ale samotárky, ony nie sú normálne? Ja len dúfam, že si sa nevhodne vyjadril, preto Ti chcem oznámiť dôležitú správu, aj tieto baby sú NORMÁLNE, niektoré aj normálnejšie, odolnejšie, silnejšie,...lepšie vybavené pre život vo dvojici. Ak má človek málo priateľov, len jedného, príp. žiadneho je tiež NORMÁLNY! Môže mať bohatý duchovný život a namiesto tzv. priateľov, je si sám sebe priateľom a lepšie si rozumie s kvetinkami, zvieratkami, knihami,...A byť občas sám so sebou nie je tiež na zahodenie...Ak to tak cítiš, vyskúšaj si taký vzťah, zdá sa, že vieš, čo chceš, len aby ste obaja neboli introverti,...ale možno si budete rozumieť aj bez slov. Vieš, čo Ti je, ak nájdeš takú babu - SÚ, kt. to o Tebe bude vedieť od začiatku a pôjde do takého vzťahu, máš nádej, že ju len tak niečo nezloží, a ak sa vyskytnú aj iné horšie problémy nenechá Ťa na "holičkách". Ale je tiež možné, že stretneš aj zdravú babu, s kt. budeš šťastný. Nik z nás nevie, čo bude zajtra, či bude zdravý, či ho partner neopustí pre chorobu,...Každý z nás má právo na lásku, či je zdravý, či chorý...Zdá sa, že to máš v hlave zrovnané, vieš, čo chceš, máš len jeden ľudský údel, aby si tu bol, miloval a žil! Tak Ti želám, aby sa Ti Tvoje ľudské prianie splnilo, aby si si našiel normálnu babu a bol až do konca svojho života s ňou šťastný.

Bandolera

Zajacc, ked si toho nazoru, ze na toto forum sa chodia ludia len liecit, tak ty sem na co prispievas? Co si tu liecis ty?

adr1a

Ano chapem, ako to myslis zajacc. No to nevies ani vonku koho-co stretavas a co sa z cloveka vykluje. Ale tu na tejto stranke je toto riziko predsa len vyssie. Ale to je dnes uz takmer vsade

Zajacc

Nenapisal som, ze sem chodia iba chori ludia a prave preto, ze nevies, ci je zdravy ... Toto nie je forum urcene na zoznamovanie, ale na liecenie. Nikdy nevies kto je na druhej strane.

adr1a

Zajacc. Ked niekoho spoznas, vies hned diagnostikovat jeho fyz.-psych.choroby? Vies urcit u niekoho len tak z pohladu ai, ci je niekto zdravy? Ukaz mi jedineho cloveka, ktoremu nic nie je? Uz od narodenia si clovek prejde povinne chorobami. Ak narazas cisto len na psych.choroby, tak to je tiez individualne. Su lahsie a horsie pripady. A zas kolkym nieco je a taja to, neliecia sa. Sem chodi vela ludi. Nielen chorych. Ja som raz hladala nieco a google mi nasiel dost veci k tomu prave tu (neslo vobec o chorobu co som googlila). U niektorych vidis hned ze nie su ok. Mam56 a ini. No u druhych tazko povedat. Co mam znamych lekarov tak tiez hovoria, ze dnes uz takmer kazdy nieco ma. A prv v minulosti to bolo tiez. Len vtedy sa to nenalepkovalo diagnozami ale ludia sa brali, ze on proste taky je (pripisovalo sa to skor jeho povahe nature, crte osobnosti, alebo ze aj jeho dedko taky bol :D ). Ak neslo pravdaze o tazke stavy a takych zas drzali izolovanych od spolocnosti

Zajacc

Aj na psychiatrii maju opacne pohlavia zakazane nadvazovat znamosti, pretoze by si nepomahali, ale tahali sa dole a vzajomne deptali. Aspon jeden musi byt zdravy a normalny, bez psychickych problemov. To, v co ty dufas, je tvoj idealizmus. Ako moze druhemu pomoct niekto, kto nedokaze pomoct ani sam sebe a topi sa v problemoch. Myslis, ze taky clovek bude mat silu este drzat toho druheho, ked nedokaze udrzat na nohach ani sam seba? Na tomto fore by tiez mali zakazat nadvazovat znamosti, nikdy to nedopadlo, nedopadne dobre. Chodi sem vela ludi s psychickymi problemamy a taketo vztahy ich problemy len zhorsuju. Najprv sa vyliec a potom si hladaj vztah, inak si nebudete vzajomne pomahat, ale ublizovat.