Nerozumiem sam sebe?

Príspevok v téme: Nerozumiem sam sebe?
asdfgh4256

Zdravím, v prvom rade chcem povedať že už dlhšie ma trápi že som sám nemám ani kámošov, tak si chcem nájsť nejakú babu, no tu nastáva problém, nepriťahujú ma normálne baby ale skorej také samotárky ktoré tiež moc kamarátov/iek nemajú neviem prečo to tak je je to tím že ja keď nikoho nemám tak hľadám podobnú babu?? proste cítim že by som radšej bol z babou čo je sama, mala nejaké psychické problémy pomáhal jej a ona mne navzájom sa podporovali ako z nejakou babou čo je sebavedomá ma kamarátov atď.. je mi to celkom divné a neviem si to vysvetliť neviete čo prečo to tak je? Tiež nehľadám baby vymaľované že ráno ich ani nespoznáte skorej prirodzenú krásu to sa mi aj páči.

ďalej mam druhú otázku ktorá tu až tak nepatrí skorej smerovaná k babám, vadilo by vám keby spoznáte priatela a ma zdravotné problémy? nemyslím zase že nevie sa oseba postarať ale skorej napríklad žalúdok, kosti a užíva nejaké lieky alebo doplnky? dali by ste mu vôbec šancu? možno je to divná otázka ale ja mam zdr. problémy žalúdok a kosti.. nechcem to dáko rozoberať a užívam prírodne doplnky aby som sa cítil lepšie niekedy mi je aj dosť blbo a necítim sa že by som mal niečo robiť, nejaké práce v domácnosti alebo ísť niekde vonku tak preto sa pýtam či to ma vôbec zmysel hľadať si babu keď mam takéto problémy či ma hneď nepošlú k vode ďakujem.

asdfgh4256

netrapsa: marek84lm@azet.sk som rád že je niekto podobný :)

Zajac prečo si to myslíš? však taký človek potrebuje podporu druhého keď to ten druhý vycíti tak si myslím že by ju nedeptal ale pomohol niekedy človek proste potrebuje pozitívne slová aby ho vytiahli z pekla.

debra: ďakujem za radu :)

mojtyboze: to čo popisuješ je niekto kto sa o seba nestará a rada doma sedí? ja keď je pekne nerád sedím doma aj keď niekedy fakt nemám kde ísť tak som doma no veľa krát chodím aj sám väčšinou prejsť sa a pozorovať prírodu hory oblohu atď.. možno to znie blbo no je to fakt krása :) to že sa nemaľuje som nemyslel tak ako si to asi myslel ty mne sa proste páči prirodzená krása ako faloš ja aj keď vidím namaľovanú babu tak sa mi až tak nepáči a čim viac tam toho ma tým menej ma priťahuje

mojtyboze

jednu poznam pre teba primeranu nikam nejde, sa nemaluje a tiez rada doma sedi problem je ze je dost hanbli.a. Taku by si bral? Ma pred 40tkou

Zajacc

Ani jeden z vas nebude dost silny na to, aby ste sa vzajomne podporovali a pomahali si. Budete sa vzajomne deptat a tahat dole.

debra

Myslím, že takú hľadáš preto, lebo potrebuješ mať pocit, že ty si ten schopnejší. V tom zmysle, že chceš byť pre to dievča stabilita a to by sa ti asi nedarilo pri sebavedomej dievčine. TO by skôr bolo asi nopak. To, že hľadáš samotárky vôbec nie je divné. Samotárky nie sú normálne ? Niekto preferuje extrovertov iný introvertov...
Rozhodne by mi bolo jedno či máš zdravotné problémy pokiaľ by si bol človek, ktorý má rovnaké záľuby, názory, všeobecne intelektuálne zladený :) Vôbec nerieš, normálne dievča nebude mať žiadny problém pokiaľ jej budeš sympatický.