Candibene-pomoze?

moncQ

Ahojte mne moj lekar predpisal CANDIBENE masticku a o tyzden mam ist na operaciu s nohou mozem tu masticku pouzivat?neovplivny to opraciuu ,a asi tak po akom case zmyzne ochorenie?nwit mi poradit?

zan171

ahojte
ja som mala podobní problem s candidou a lekar mi odporučil candibebe a aj probiotika súčasne a zabralo ale len 1 balenie nie ale 2 balenia takže možem vrelo odporučiť.

Katynka

Ahoj, ja by som chcela vedieť, či je možné zakúpiť Candibene aj bez lekárskeho predpisu a koľko asi stojí? Neviete niektorá? Potrebujem sa zbaviť mykózy... :-(

majama213

ahojte... už rok a pol som nemala problém s kvasinkami.. a teraz je to tu zase. už 4 dni pocitujem svrbenie.. používam aj canesten ale ani to nezabera. Poradte nejaku liečbu aby som to vydržala kým navštívim lekára. dakujem

mufin

Mne doktor predpísal v piatok Candibene, že si to mám dávať večer. Dnes ráno som mala pocit, že to zo mňa všetko vytieklo. Je to normálne?

kybel

k doktorke som dosla s tym ze mi to tam dolu smrdi a mam taky husty vytok. Predpisala mi candibene tabletky ale nepomohli tak musim ist znovu k doktorke, mam aj ten krem ale dr. povedala ze mam natierat len ked to dolu svrbi a ze by sa mal preliecit aj partner o tom slovo nepadlo. ma sere!