Naozaj zaberu CANDIBENE vaginalne tabletky pri licbe kvasiniek?! predpisal mi ich gynekolog ale potrebujem sa opytat niekoho kto ich uz uzival...dik:)
Candibene-pomoze?
Ahojte mne moj lekar predpisal CANDIBENE masticku a o tyzden mam ist na operaciu s nohou mozem tu masticku pouzivat?neovplivny to opraciuu ,a asi tak po akom case zmyzne ochorenie?nwit mi poradit?
ahojte
ja som mala podobní problem s candidou a lekar mi odporučil candibebe a aj probiotika súčasne a zabralo ale len 1 balenie nie ale 2 balenia takže možem vrelo odporučiť.
katynka, opytaj sa v lekarni, urcite sa pre teba najde nejake volnopredajne liecivo,,,,
Ahoj, ja by som chcela vedieť, či je možné zakúpiť Candibene aj bez lekárskeho predpisu a koľko asi stoj� Neviete niektorá? Potrebujem sa zbaviť mykózy... :-(
ahojte... už rok a pol som nemala problém s kvasinkami.. a teraz je to tu zase. už 4 dni pocitujem svrbenie.. používam aj canesten ale ani to nezabera. Poradte nejaku liečbu aby som to vydržala kým navštívim lekára. dakujem
mufin, je to normalne, KAZDE CIPKY vytekaju to je logicke, ale zabra by mali. co beries prve cipky ?
Mne doktor predpísal v piatok Candibene, že si to mám dávať večer. Dnes ráno som mala pocit, že to zo mňa všetko vytieklo. Je to normálne?
baby a nevypadavaju vam aj vlasy z tych kvasiniek? ja mam pocit, ze mi ovela viac:(..dakujem :)
k doktorke som dosla s tym ze mi to tam dolu smrdi a mam taky husty vytok. Predpisala mi candibene tabletky ale nepomohli tak musim ist znovu k doktorke, mam aj ten krem ale dr. povedala ze mam natierat len ked to dolu svrbi a ze by sa mal preliecit aj partner o tom slovo nepadlo. ma sere!
Ivka napísala som ti mail