Zápal sedacieho nervu

Táto diskusia patrí k článku: Zápal sedacieho nervu
Zápal sedacieho nervu

Zápal sedacieho nervu predstavuje ochorenie, ktoré sa vyznačuje intenzívnou a neznesiteľnou bolesťou vystreľujúcou z krížov až do dolných končatín. Najdôležitejšou prevenciou je dostatok primeraného, zdravého pohybu.

kinaj

Dobrý deň kto by vedel pomôcť s prácou na lekárskej fakulte. Potrebujem lekárske správy s komplet diagnostikou liečbou (rehabilitácie, aké lieky) a záverom. Nechcem žiadne mená ani rodné čísla ja potrebujem len reálnu situáciu zo života kde došlo k poškodeniu sedacieho nervu.
Ak by bol niekto ochotný budem vďačný.

enzo2k

pre vsetkych co maju podobny problem ako ja, zapal sedacieho nervu, priznaky mam, stuhnute svalstvo vzadu na chrbte ked sa ohnem musim sa pomaly vystierat inak mam pocit ze ma sekne, mam to uz par mesiacov, co mi vsak ozaj zabera su cviky co mi dal lekar.tabletky odvtedy neberiem.je to subor cvikov trva asi 15 minut to odcvicit, budete sa citit ako keby vam zabrala tabletka.cvicim pravidelne rano a vecer pred spanim, a je to ovela lepsie.stale sa to zlepsuje a su aj dni kedy uz stuhnutie necitim, vtedy obcas pozabudnem cvicit a vrati sa to pomaly, a teda netreba prestavat cvicit.poslem obrazky cvikov ak nezabudnem.prajem vsetkym pevnu volu, tu treba na cvicenie.

zvercho

infuzie Neodolpasse aspom 5dni po sebe a mate pokoj. urcite vas to vyjde lacnejsie ako mrte doplnkov co tu citam. a hlavne je ihned ucinok.

zvercho

infuzie Neodolpasse aspom 5dni po sebe a mate pokoj. urcite vas to vyjde lacnejsie ako mrte doplnkov co tu citam. a hlavne je ihned ucinok.

RNG

Nuz ja mam tak dobre vysledky pre tie masove davky a mnozstvo doplnkov odrazu
a zareagovanie okamzite.
Zrejme druhi si myslia, ze aj menej na to staci.
Prve dva dni toho zapalu nervu a sliach mi doplnky nepomohli nic, az na treti den, ked som zo zufalosti pouzil olej z citronovej travy/lemon grass oil a DMSO to zacalo rapidne zaberat. Inac ja nepotrebujem ziadnu diagnozu lekara s roznymi latinskymi a greckymi slovami, zapal som tam mal, extremne bolestivy , tak, ze som vobec nemohol chodit a prejavoval sa od vrchu bedra cez stehenny sval az skoro po koleno. Cela oblast bola extremne bolava aj na jemny dotyk. A zrejme som bral spravne veci, kde sa mi to z jedneho dna na druhy viacmenej uplne vyliecilo.
A nebola to zapchata cieva, lebo to by som poznal podla omodrenia.

analyn

my na tie doplnky mame, berieme ich velke davky, viac rokov podla rad pana Rng, ale take rychle a fantasticke vysledky ako ma pan Rng nemame. Neviem, ci to nie je tym, ze pan Rng si stanovuje diagnozy sam, my ich mame stanovene, cize dokazatelne, cez lekarov. Naozaj neviem ako je to mozne.

doplnok

RNG, ja verím týmto doplnkom, aj rôznym prírodným veciam, že môžu mať účinok ako liečba od doktorov alebo aj omnoho lepší, lenže problém je v tom, že je to tak finančne náročné, že len máloktorí človek môže dať minimálne 200 eur na doplnky na mesiac, bohužiaľ realita je taká, že ľudia by radi skúsili, ale mnohí na to absolútne nemajú, a spoliehajú sa maximálne na doplnky z lekárne za pár eur, alebo to, čo im naordinuje a predpíše lekár, je to smutné, ale nič sa dnes nepredpláca takéto. Ja by som tiež potreboval kopec doplnkov, ale proste na to nemám.