Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nočná mora zo svadby a z budúcej svokry

Príspevok v téme: Nočná mora zo svadby a z budúcej svokry
šachmat1

Ahoj :-)
Obaja máme 25 rokov v októbri sa plánujeme vziať a ja už mám teraz nočnú moru zo svadby, teda z organizácie a aj z budúcej svokry.
Kým sme nezačali plánovať bolo všetko o.k., ale teraz riadi naše životy ona. Ja som sa ozval, že by som chcel dať do svadby kúsok svojho ja, ale moja budúca polovička mlčí a všetko preberá s mamou a bez nej sa nepohne ani na krok.
Dnes sme sa pohádali kvôli obrúčkam. Ja som si povedal, že by sme ich mali kúpiť spolu, ale moja budúca svokra mi povedala, že včera večer sa dohodla s mojou budúcou, že si ich požičiame od známych!!! Vraj, nevesta má mať na sebe niečo aj požičané. Priznám sa, nepoznám dedinské zvyky, ale požičané obrúčky mi pripadajú až moc.
Okrem toho sme už pár ľudí na svadbu pozvali, ale ona si zmyslela, že ešte má pár ľudí by tam chcela mať, ale vraj ich máme pozvať nielen pozvánkou, ale aj koláčmi.
Mám toho dosť, tak som zvedavý na názory iných hlavne ako by ste sa zachovali, názor na tie požičané obrúčky a koláče.
Mladej vysvetľujem darmo, ona sa riadi matkou a s ňou už nedokážem prehodiť ani normálne 3 slová.

0vecka

ja som nemal ziadny prsten a zijem... a chvalabohu moja svokra je maximaln epozitivna a do nicoho sa zatial nemiesala... to skr moja mati sa do vsetkeho miesa...

Deria

Tak ja nemam nic proti tradiciam, naopak, je to mile a casto vesele. Napr tie kolace by mi vobec nevadili, ak je to v tej dedine zvykom. No ale obrucky pozicat, kto to kedy videl???!!! "dobre radim" ti dala dobru radu:) Ajjaj to teda dobre zacina...ja by som svokre povedala s kludom a slusne, ze nech sa nehneva ale ze s tymi obruckami nesuhlasis a za tym by si si mal stat.

lopuch1

svokricku musis uzemnit este teraz, neskor bude neskoro a ocitnes sa pod papucou nie svojej zeny, ale jej matere a to este len bude zivotne peklo. to vazne ti potom ostanu len dve moznosti-kupit si tie udice, ako ti tu radia a travit zivot v prirode pri rybniku, alebo si lahnut na kolajnice, ked ti to prerastie cez hlavu, co sa stane velmi rychlo.

adr1a

Ahoj. Zober mladu niekde osamote kde nebudete ruseni a povedz jej: zlatko, ty vies ze ta milujem. Zalezi mi na tebe. Ale chcem si vziat teba a iba s tebou zit. Nie s tvojou matkou. Tak bud to pochop, respektuj alebo ziadna svadba nemusi byt a ani my dvaja viac spolu. Sme dospeli, samostatni a respektujem tvoju rodinu. Ale bud sa zacnes spravat ako dospela, zrela samostatna zena alebo nemame viac o com.
A nie. Svadobne obrucky sa isto nepoziciavaju. Dokonca to prinasa vraj aj smolu, nestastie.
A ver, ze ak sa ta tvoja nastavajuca teraz takto sprava tak po svadbe sa to nezmeni. Skor naopak-zhorsi. Jej matka tam bude pritomna nonstop. Ak nie fyzicky tak nadialku urcite a bude tej tvojej stale radit, riadit ju, manipulovat nou. Dokonca sa moze stat ze ked budete mat deti raz sa z nicoho nic zbali a odide k matke. A ty budes sam, a dobry akurat tak na platenie alimentov. A mozno sa k svojim detom viac ani nedostanes. Takze nikam sa neponahlaj a tento zivotny krok si vopred ok premysli

mmooly

no.. buď si riadne dupni a uvidíš reakciu tých dvoch, s ktorými chceš spojiť svoj život a ak na to nemáš guráž, tak ti odporúčam, kúp si udice aby si mohol všetok voľný čas stráviť niekde kde bude pokoj a kľud - lebo doma to určite mať nebudeš! to ti garantujem

tasty

citujem č.1:
"moja budúca polovička mlčí a všetko preberá s mamou a bez nej sa nepohne ani na krok."
citujem č. 2: "Mladej vysvetľujem darmo, ona sa riadi matkou"

však ty o svojej snúbenici píšeš ako keby o úplne cudzej osobe :D,
čo je to za vzťah? to bude manželstvo ale, tak aspoň advokáti budú mať stále prácu, treba to brať aj z pozitívnej stránky :)