Aké tabletkové probiotiká sú najlepšie?

747_Robo_747

Preventívne užívam BrainMax Probiotic komplex. Majú v sebe 12 aktívnych kmeňov a rozpúšťajú sa až v črevách. Sú síce drahšie, ale zodpevdá to kvalite. Prikladám link, aby si si to mohol kuknúť www.brainmarket.sk :)

antonija

Pri probiotikách je veľmi dôležité, aby obsahovali veľa probiotických kmeňov a najmä aby obsahovali prebiotiká. Odporúčam pozrieť si tento článok www.probiotikus.sk kde sú jednotlivé kmene dobre popísané. Vybrať najlepšie probiotiká je ťažké, pretože každému vyhovuje niečo trochu iné.

rozmaria83

mne raz pomohli tekute vita biosa, bola som po viacerych ant na mechur, je to vytazok z 19 bylin a 7 kultur, teraz zvyknem davat tak 3 krat rocne kuru, mam ich z vitarian. sk

denneme

Ja si bez probiotik neviem predstavit zivot. Vyskusala som mozno aj 5 druhov,az som zostala pri Lactobif - iherb.co zabera super,takze z vlastnej skusenosti odporucam aj pri vaznych stavoch. Pri akejkolvek liecbe,pri antibiotikach , pri hnackach, vracani,cestovani alebo lenpri aktualne rozhadzanom traveni. A jest ich skutocne netreba pravidelne, ved to nie su antibiotika.

tomas==

Ahoj, za mňa určite odporúčam Biopron 9 Premium. Pri probiotikách je dôležité, aby v celku putovali a rozspustili sa až v hrubom čreve. Sú síce trocha drahšie, ale ja ich objednávam cez intenet a ešte ušetrím cez stránku www.kodino.com takže sa to dá. :)

akinom007

Probiotika uzivam denne nieco vyse roka, zacala som koli antibiotikam ktore som musela poslednom roku uzit castejsie, a dalej som v nich pokracovala nakolko mi dost upravili zaludocne tazkosti, pravidelnost stolice, aj mykozy...
vysakusala som za to obdobie celkom dost probiotik cca v 3 mesacnych intervaloch, pri niektroych nebola ziadna zmena k lepsiemu (Nutrolin B, Biopron, linex)
Za dobre hodnotim ako top PROBIOFIX a lactobacily od Swiss

uzivatel9

z dovodu, ze mam nejake traviace problemy po liecbe helikobaktera, tak som skusal kadejake tablketkove a aj drahe tekute probiotika a nemozem povedat, ze by na mna nejako ucinkovali,
jedinu dobru skusenost mam s VIVOMIXX. toto su jedine probiotika, pri ktorych som pocitoval aspon nejake ucinky.