Dobrý deň, moja dcéra ide cez víkend na chatu (pár krát už na chate bola). Myslela som si, že tam ide len s kamarátmi (tých ako tak poznám), no dozvedela som sa, že tam berie aj svojho frajera. Má 17 rokov a s tým chlapcom (on má 19 rokov) sú spolu 3 mesiace.
Ja som veriaca a som presvedčená, že sex patrí len do manželstva. Bojím sa aby sa na tej chate s frajerom nevyspala. Na tému sexu sa so mnou dcéra odmieta rozprávať, hovorí mi že som staromódna a nech si svoje názory nechávam pre seba. Ale s kým sa chce o tom rozprávať? S kamarátkami ktoré takisto ako ona o tom nič netušia a berú to len ako niečo čo chcú skúsiť?
Už dosť mi prekáža, že sa navštevujú aj doma. Nemajú nato ešte taký vážny vzťah. Keď prídu ku nám som vždy doma ale mám podozrenie, že keď chodí k frajerovi tak jeho rodičia nie sú vždy doma. Som zúfalá čo mám robiť aby na chatu frajera nezobrala?
Navyše asi od jej 15 rokov mi pomaly začala odmietať chodiť do kostola. Niekedy tam išla no mala som pocit, že tam ide len preto aby mala odomňa pokoj. Myslela som si, že je to nejaká pubertálna vzbura no trvá to dodnes. Kedy ju to prejde?
Ďakujem za odpovede.