Extrémne mastná pleť, som zúfalá, nenávidím svoju tvár

Príspevok v téme: Extrémne mastná pleť, som zúfalá, nenávidím svoju tvár
mastnaplet:(

Ahojte dobré duše, ktoré mi pomôžu, alebo aspoň čiastočne odporučia niečo na môj neznesiteľný problém.

Vyskúšala som snáď xxx prípravkov. Cez prípravky na zmiešanú pleť, na mastnú pleť, na normálny typ pleti...Ale nič. Mastím sa neustále. Okrem bokov tváre mám veľmi mastnú pleť, ktorú si už takmer rok utieram každú polhodinu do toaletného papiera.

Pijem veľa vody, aj štyri litre, užívam vit.C, zinok aj hlivu ustricovú. Stravujem sa vcelku fajn, sladkosti obmedzujem, mastné veci nejem.

Používam hydratačné mlieko na čistenie pleti, potom si dám hydratačný krém, ktorý má hydratovať 24 hodín od Garnier, používam pleťovú masku Himalaya Neem Mask, zinkovú masť, masť z lastovičníka, gáfrovú masť...všetko čo na tvár používam je hydratačného charakteru, alkoholových prípravkov som sa vzdala už dávno. Ale pleť je mastná, lesklá, mám čierne bodky po celej tvári, ale tých sa asi tak ľahko nezbavím, keď mám pleť ako natretú olejom.

Poraďte mi prosím Vás čo robiť, len sa pokúste prosím Vás odporúčať mi nejaké "zaručene účinné prípravky", to mi podľa vlastných skúseností nepomôže, lebo môj ksicht je mastnota a tú mastnotu neprerazí snád ani Savo.
Mám už z toho komplexy, furt sa lesknem, v škole len toaletným odsávam tú masť z tváre...

Prosím pomôžte...
ďakujem milión krát.

Pivonka37

Niekedy naozaj stačí len nájsť tú správnu kozmetiku, ktorá tvojej pleti vyhovuje a budeš svoju pleť zbožňovať.

Margareta465

Pravdepodobne len používaš nesprávnu kozmetiku, nevhodnú na tvoju pleť, vyskúšaj kozmetiku z iuvenio.com, tá je výborná aj na takýto typ pleti.

Pivonka37

Vyskúšaj prírodnú kozmetiku iuvenio, mne super zmatnila pleť. Môžeš si na začiatok len vzorky objednať a uvidíš, ako ti sadne.

bianca.pp

dakujem, o tejto znacke som uz citala niekde ale este osm neskusila, ale ked mate snim skusenosti, mozno by sm si ho kupila lebo uz fakt neviem. Dakujem :-)

bee_1

ja by som radila skusit kozmetiku od vichy na matnu plet .....odtialto objednavam ja ...notino.sk ...plus vzdy najskor kuknem ci neni nejaka zlava -odkaz odstránený-
a potom mam lacnejsie :) vichy je kvalitka :)

simonka722

Mne na takyto typ pleti pomohol tento krem priody. sk/pletove-kremy/204-priody-intenzivny-prirodny-hydratacny-krem-s-12-rastlinnymi-extraktmi-a-vitaminom-c-15-8588006372045.html
tym ze je hydratacny tak doda potrebnu vlahu, a celkovo regeneruje plet a doda ziviny, a hlavne je prirodny takze uz ziadne upchavanie porov a podobne.