Veľký vekový rozdiel

Príspevok v téme: Veľký vekový rozdiel
Kristína5745

Čo si myslíte o 30 ročnom vekovom rozdiele vo vzťahu? Ja mám 20 a on 50 fungovalo by to? Máme sa radi no moji rodičia o tom nevedia, vedia len, že mám priateľa, povedala som im, že sa s ním už málo stretávam lebo povedali že by ho chceli vidieť. Keby sa to dozvedeli asi by ma vyhodili z domu, pretože môj priateľ má presne toľko rokov ako môj otec! Ja viem je to asi šialené, ale ja ho ľúbim a aj on mňa, nikdy nám, ani len nenapadlo skončiť to, ale asi to už takto ďalej nemôže fungovať. Aký máte na to názor? Čo by ste robili v mojej situácii?

Kristína5745

On je rodinný tip, deti nemá pretože to nevyšlo. Toto je totiž je 3 žena, čo má. Prvú ženu čo mal tak ona o dieťa prišla a potom im to aj tak ďalej nefungovalo, tak sa rozviedli. S druhou ženou bol len 2 roky, tak to nestihli mať deti. A táto je "už po" tak už deti mať nemôže.

lenzozaujima

Tak ak ta pritahuje tak si s nim uzi, ale viazat sa.. no neviem. Aj tak ho nanajvys do par rokov sama opustis kedze ani nie je prachaty

tasty

Prečo nemá 50 ročný ženatý chlap už deti? žeby preto lebo ich nikdy nechcel, nie je rodinný typ? no neviem. Ja osobne by som nechcela prežiť svoj život s chlapom, ktorý by nechcel mať deti, rodinku...

zamilovanosť je zamilovanosť, a potom príde tvrdá realita spoločného spolužitia, spoločných životných cieľov, spoločných hodnôt

preto je vhodné odložiť zamilovanosť a sa zamyslieť nad budúcnosťou, nad tým či vôbec máte niečo spoločné, či vôbec budete vedieť fungovať aj potom, ak ružové okuliare zamilovanosti vypŕchnu

van Alden

si dospela osoba. Aj tak nerozumiem preco sa tu pytas na nazory inych. Hladas podporu stylom "ano chod do toho, je to uplne uzasne!" ??.. lebo nerozumiem. Ja som napisal, ze to nemoze fungovat a som si tym isty. O 20 rokov budes este relativne mlada, 40-rocna zena a on bude mat 70. Co sa tyka "deti", ked k tomu pride, budete si ich aj tak musiet adoptovat. Chapem ho, je mu celkom mila predstava, ze ako dochodca bude mat mladu opatrovatelku. Ale teba nechapem..

Kristína5745

Prepáčte, dávno som tu nepísala, mala som ešte nejaké povinnosti. Musím odpovedať na pár vašich otázok, čo ste tu popísali. Takže:
1. nemá deti
2. nie necítim sa zle, že som jeho milenka, lebo jeho žena sa mi tiež nezdá ako "anjelik"
3. na tému dieťa som sa s ním, už dávno nerozprávala
4. povedal mi, že keď príde ten správny čas, tak to povieme aj mojej aj jeho rodine a on ma požiada o ruku :) ale musíme to ešte prehodnotiť, ešte také 2-3 roky :)
5. on vôbec nevyzerá na 50, vyzerá tak na 45

van Alden

vztah s az tak velkym vekovym rozdielom nemoze a ani nebude fungovat. Preboha ved keby je len o malicko starsi, uz by mohol byt tvojim dedom. Navyse je zanaty. Ale vraj ta "miluje".. no neviem co musi mat za schopnosti 50-rocny chlap (a nie bohaty, ako si uviedla) nato, aby zbalil (alebo skor zbalamutil) 20-rocnu zenu (?). A dieta nechce preto, lebo a) skoncil by pokus fiaskom (80% pravdepodobnost) alebo po b) vie, ze on by mal uz okolo 70 rokov, kedy by dieta dovrsilo vek dospelosti (20% pravdepododnost). Najlepsie to napisala kamila658. Myslim to s tou opatrovatelkou. Lebo presne to sa ti moze stat. Vo veku okolo 45-55 si muzi dokazuju, ze este sa "zmozu na vselico" (aspon ti, ktori nie su spokojni). Predpokladam, ze prenho je o 30 rokov mladsia partnerka naozaj dobra perspektiva na zostarnutie. Podla mna ak povies svojim rodicom o jeho veku, tak asi zazijes doma mensie tornado. Ale to sa stava..

zuzi74

Kristina, on uz zrejme nebude chciet v jeho veku prebalovat uvrieskane deti...preto si to planuje este rozmysliet.