Čo si myslíte o 30 ročnom vekovom rozdiele vo vzťahu? Ja mám 20 a on 50 fungovalo by to? Máme sa radi no moji rodičia o tom nevedia, vedia len, že mám priateľa, povedala som im, že sa s ním už málo stretávam lebo povedali že by ho chceli vidieť. Keby sa to dozvedeli asi by ma vyhodili z domu, pretože môj priateľ má presne toľko rokov ako môj otec! Ja viem je to asi šialené, ale ja ho ľúbim a aj on mňa, nikdy nám, ani len nenapadlo skončiť to, ale asi to už takto ďalej nemôže fungovať. Aký máte na to názor? Čo by ste robili v mojej situácii?
Veľký vekový rozdiel
Pane Bože myslela som si, že sa to nebudete pýtať :((( on je totiž ženatý :( ale povedal že my miluje a že hneď ako to bude možné sa s manželkou rozvedie, ja som mu uverila a dúfam že to tak aj urobí, a deti nemá žiadne. Ja neviem či som až taká naivná ale ja mu to verím a on by ma nesklamal.
Skús zájsť k psychológovi, možno sa to dá ešte včas podchytiť a liečiť. Skoré uzdravenie...
Predpokaldám, že dieťa s tebou nechce, keď tak pouvažoval. A on už bol ženatý? či ako? je slobodný?
Ako, keď si do neho zaľúbená, tak ok, ale podľa mňa by si mala pozerať na svoju vekovú kategóriu, ale to ej tvoj život.
On nieje bohatý, je to normálny chlap. A ja som sa mu už zmienila o tom, že keby sme to povedali mojim rodičom a že by s tým súhlasili, že či by potom nechcel myť so mnou bábätko, myslím kus pozdejšie, keď budem mať okolo dvadsaťštvorky. On mi na to povedal, že by bol veľmi rád keby s tým moji rodičia súhlasili, ale, že dieťa by sme si museli ešte rozmyslieť, tak neviem teraz či to chce alebo nie. Možno sa to bojí povedať mojim rodičom, ale aj ja sa bojím, no raz im to musíme povedať.
Lepšie byť matka ako opatrovateľka. Hádam si pochopila.
Medzi mnou a mojím manželom je 16 rokov a fungujeme bez problémov. Zatiaľ sme problémy kvôli vekovému rozdielu nemali a to nás mnohí odrádzali, že takýto vzťah budúcnosť nemá.
Vekový rozdiel 30 rokov je už ale veľký vekový rozdiel a možno teraz nie, ale pozdejšie sa určite prejaví generačný rozdiel. Neviem si predstaviť, že by takýto vzťah mal dlhú budúcnosť, nakoľko máte zrejme rozdielne názory už teraz a určite by som uvažovala aj nad tým ako by ste fungovali ako rodina?!
Stretávať sa s niekým nezáväzne a s niekým žiť a deliť sa s ním o radosti ale aj starosti nebude jednoduché.
Nebud hlupa.Ked ty budes mat 40(super aktivny vek) on bude stary 70 rocny dedo.Nevydrzi vam to.Tvoji priatelia a jeho tiez dokopy asi nepojdu.Atd.
Ak nie je bohaty tak si uzi dokym ta to bavi a chod prec.