ahojte prco niektori ludia sa uz nemestia do koze a chcu spravit taku somarinu??? moja kamoska najlepsia sa o to pokusila a dodnes tomu nechapem
pokus o samovrazdu
ja som sa o samovrazdu pokusila, dnes uz viem, ze som sa nehccela zabit, len som zufalo chcela, aby si niekto vsimol, ze uz nevladzem hrat tu pretvarku babenky, ktora je vecne ok.
ludia, bola to najvavcsia pricuka. Myslienka, ked som zaspavala z tych liekov bola asi taka, ze co ak ma nikto nenajd,e co ak vazne zomriem. naozaj strasny pocit, nerobte to.
nestoji to za to..dnes to uz viem:(
hmm tak to mohol byt aj taky momentalny krizovy stav... reakcia na nejaky podnet... ktory sa stal v blizkej minulosti... njn.... aj take sa stava... hlavne ju netreba zato odsudit, ale snazit sa jej pomoct a pochopit, preco to urobila...
caute, ja ti to vysvetlim, preco ludia pachaju samovrazdy. Ti ludia, co to spravia alebo sa o to pokusia su uplne psychicky na dne. Nemaju absolutne ziadne potesenie zo zivota, ale co je horsie, svoju buducnost vidia uplne ciernu, vidia ju tak,ze nedokazu nam danom stave nic zmenit, maju pocit, ze su odsudeni na utrpenie az do smrti, preto chcu zomriet skor, akoby mali
pozri ako tak citam tvoje riadky, tak sa mi nezda, ze ste take najlepsie kamosky.... inac by si si to vsimla skor a snazila sa s tym neco spravit... pomoct jej... nefim no....
ten kto sa chce zabit naozaj, tak to spravi skryte.... spravi to tak, aby ho nikto pri tom neprekvapil, nevidel a aby ho len tak lahko nenasli... tzv. pokus o samovrazdu... alebo teda "volanie o pomoc" je nieco ine... tam clovek predpoklada, ze ho najdu.... vcas...
viem o com pisem... poznam tie pocity... ale tiez to nespravim... lebo nechcem aby kvoli tomu, ze ja som sa chcela zabavit vlastneho trapenia, trpel niekto iny... napr moja mama, kamarati a podobne....
123456... presne ako píšeš. Ja som sa síce nikdy nepokúsila o samovraždu, na to som až príliš slabá, život milujem, ale už som nad ňou rozmýšľala. Trpím obsedantno-kompulzívnou poruchou a stále sa z nej neviem dostať, a neviem, či práve priznanie sa doktorovi, že ma niekedy trápili myšlienky, či ukončiť tento život by nebolo ľahšie, by mi nepomohlo vyliečiť sa...