Mam chudnut? + foto mojej postavy

[zruseny37]

Necvič na lýtka, ochabne ti sval a ostane ti len kosť a koža. To chceš?

Dobrá rada, že nie je pekné mať medzeru medzi nohami a nemá sa zameriavať na váhu. Veď ona je prirodzene taká chudá. Hádam nemá nasilu priberať. V pohode si.

Nn0nnN

Ano, takto spredu vyzeram chudo, ale zozadu mam hrubanske lytka, naozaj neexistuje nieco ako lytka zostihlit? Chodim hore schodmi, to ale predpokladam je skor na svaly. Ale nieco na zostihlenie musi existovat, taketo hrubanske lytka som nikdy nemala. Je to hnus mat take lytka ked zvysok postavy je fajn.

paličkasity

máš paličkové nohy ono to ani nieje pekné mať tu medzeru medzi nohami skor zacni zdravo jest a cvicit nech mas pekne vytvarovane nohy a riť a nie hento
a nezameriavaj sa na váhu ale na výzor hoc momentálne su obeje u teba biedne ..

tu mas video www.cumil.sk
a ked tak si ju pozri na fb Timea Trajteľová
proste pomyleny trend mať medzi nohami medzeru ... bez stehien ste len paličkové blbky..

Nn0nnN

Ano, takto spredu vyzeram chudo, ale zozadu mam hrubanske lytka, naozaj neexistuje nieco ako lytka zostihlit? Chodim hore schodmi, to ale predpokladam je skor na svaly. Ale nieco na zostihlenie musi existovat, taketo hrubanske lytka som nikdy nemala. Je to hnus mat take lytka ked zvysok postavy je fajn.

Moireal

Jo tak teraz to uz vidim aj ja. Asi si len chcela aby ti vsetci pisali aka si chuducka a hladkalo ti to ego. Fajn, vravim aj ja ze si chuducka ale preto, ze je to pravda. Drz sa zdravej stravy, o nic sa neochudobnuj, vyvijas sa. Ak neprepadnes alkoholu, cigaretam a inym "pochutinam", tvoje telo sa ti zato fakt podakuje. Alebo skus toho psychologa, ocividne mas komplexy, aj ked to nieje v tvojom veku nic vynimocne.

odpovedam

Aj ja mam lytka oproti stehnam hrube, ale riesim to tym, ze este viac priberam. Z lytok neschudnes, tam sa tuk takmer neuklada. A ako ti tu niekto radi, na tvojom mieste by som este pribrala. Si chuducka.

gain

Dievča nehnevaj sa ale ty máš nejaké komplexy.. ty nemáš čo chudnúť, do tých stehien a lýtok kludne ešte priber, nemyslím to v zlom.

Nn0nN

Ale mam hrube lytka. Takto mam mozno fajn postavu ale tie lytka su k zvysku postavy hrube a mam tuk na stehnach (na vnutornych ) a ten iba dzinsy trochu drzia, inak ma to trapi .. Kym niesom uplne tucna tak tie male nedostatky by sa mali dako dat doporiadku nie?

laura321

az teraz som si precitala tvoj uvodny komentar, pozerala som len na foto predtym. vyska 170 vaha 52 vek 16, tak teda chudnut ani nie, ale skor navstivit psychiatra, ked mas tuk na lytkach a stehnach ako pises...Alebo mam nenapadko vyfotit jednu podobnu mladu, co mi venci psa popod balkony v tvojom veku a vyzera ako smrtka? Ta sa uz tuku na stehnach zbavila a aj vsade, musi davat pozor, ked fuka vietor, aby to ustala a ten prazdny pohlad v ociach je asi desnejsi ako ta podvyzivena postava.