Velmi chude lytka... 27 cm obvod som zufalaa

Príspevok v téme: Velmi chude lytka... 27 cm obvod som zufalaa
hroznyzivot2

ahojtee viete mi poradit nejake cviky na lytka ? okrem cvicenia na schodoch ktore vobec nepomaha?a tazke vahy nemozem dvihat kvoli zdravotnym tazkostiam .... vsetky leginy su mi volne jedine na lytkach ...rukyy mam hrubie jak lytka velmi sa za to hambim nenavidim preto aj letoo ....nikdy nenosim kratasya sukne na to ani nepomyslim....mam 24 rokov som sice len 150 cm vysoka alee hambim sa za svoje palickovee lytka neskutocne ma to ubiija moje sebavedomie je uplne na dnee je tu niekto taky kto ma podobny obvod lytok ?? nech aspon viem ze niesom sama dakujem

Mawarick69

Ahoj, na tvoju výšku by som nepovedal, že 27 CM sú veľmi tenké lýtka. Ja som dosť vysoký a moje lýtka sú slabina. Idem ich bombardovať dennodennym tréningom, aby som zistil po roku-dvoch ich genetický potenciál. Tiež ti odporúčam dať vypony do bežnej dennej rutiny, napr. pri TV alebo tak. A posledná dobrá správa. Ak ti to fakt ničí život, skús si nasporiť, odložiť peniaze, robia sa už bežne lytkove implantáty ktoré sú doživotné. Vraj na to chodí veľa mužov i žien.

pišta00

veľkosť lýtka je daná do veľkej miery geneticky a ak sú malé tak moc s tým nenarobíte, záleží to od dĺžky šľachy a veľkosti svalu.. čím dlhšia šľacha tým menší sval a zase naopak. S malými lýtkami majú väčšinou problém vysokí ľudia a čo im pán boh nadelil na výške to im ubral na lýtkach..

zuzi74

Presne na tych vozickarov som si vzdy spomenula, ked ma trapili moje lytka a bohu dakovala, ze mam zdrave nohy. Viem ake to je neobliect si kvoli hanbe minisuknu alebo kratasy, ale vekom to clovek zacne trochu inak vnimat a tesi sa predovsetkym z toho zdravia.

KováčMIťo

Zuzi, myslím že najdôležitejšie je aby boli nohy zdravé. Krásu a tvar, to si vymysleli ľudia.
Čo píšeš o tom stepperi, tak cvičením na ňom sa v tomto smere nedá veľa dosiahnuť. Ja hrávam futbal, dá sa povedať od detstva. Niekoľkokrát do týždňa. Okrem toho bicyklujem, jeden čas som hral aj tenis. A nohy mám aj tak krivé, lýtka pomerne chudé v porovnaní so stehnami a ani tým cvičením sa vnútorné lýtko nevytvarovalo. Skôr mám tie svaly veľmi tvrdé a celé nohy pôsobia tak šľachovito. Keď sa píše o genetike, neznamená to rovno, že si to po niekom zdedila. Proste to máš vrodené a trápiť sa tým pokladám za najväčšiu hlúposť. Čo potom tí, ktorí sú na vozíku? Tým musia takéto témy pripadať riadne bláznivé.

zuzi74

hroznyzivot2, ver ze nie si v tom sama. V tvojom veku to bola pre mna tiez nocna mora. Kazdy mi len hovoril ako mi vekom priberu, ze sa nemam obavat, ze to bude dobre a neni. Som o 16 rokov od teba starsia a lytka su stale rovnake. Obvod mam 30 cm v najsirsej casti pri vyske 169 cm. A tym, ze mam nohy dlhe, tak to este viac vynikne. Skusala som aj steper, ale ziadna zmena. Mna by tak nehnevali ani tie lytka ale clenky mam skutocne chude. Takmer kazde kozene cizmy si davam zuzovat, pretoze na chude nohy normalne cizmy nezozenies. A ze je to genetikou? Hm, ja som jedina z rodiny, ktora ma taketo lytka. Sice moj dedko bol rukaty, nohaty, ale taketo lytka rozhodne nemal.
Vekom som sa naucila s nimi existovat a nevsimat si reci typu, "boze ake mas chude lytka". Nech si kazdy hladi tie svoje, pretoze ja som rada, ze tie moje ma vsade odnesu:-)
Inak nohy Cameron Diaz su krasne, ale slecny Cibulkovej sa mi vobec nepacia. To som uz spokojnejsia s tymi mojimi.

Janno82

No mne sa náhodou nohy a teda aj lýtka Dominiky Cibulkovej celkom páčia.
Takže lu222, ak máš takéto podobné lýtka, tak mne by sa páčili:)).

lucia238

prosim ta , daj sem foto celych noh, alebo postavy v kratasoch, aby sme posudili, ci ti pasuju ako celok k postave, alebo nie, urcite robis z komara somara. ano cibulkova ma hrube lytka, inak velmi pekna zena, ale je to sportovkyna,potrebuje mat pevne telo, kostru svaly, s tenkymi nozickami by ten tenis neuhrala, je krasna aka je aj mila.