ahojtee viete mi poradit nejake cviky na lytka ? okrem cvicenia na schodoch ktore vobec nepomaha?a tazke vahy nemozem dvihat kvoli zdravotnym tazkostiam .... vsetky leginy su mi volne jedine na lytkach ...rukyy mam hrubie jak lytka velmi sa za to hambim nenavidim preto aj letoo ....nikdy nenosim kratasya sukne na to ani nepomyslim....mam 24 rokov som sice len 150 cm vysoka alee hambim sa za svoje palickovee lytka neskutocne ma to ubiija moje sebavedomie je uplne na dnee je tu niekto taky kto ma podobny obvod lytok ?? nech aspon viem ze niesom sama dakujem
Velmi chude lytka... 27 cm obvod som zufalaa
Ale veď o moje nohy tu nejde. Pýtali sa chlapov, aké ženské nohy sa im páčia. A ja som za seba povedal. Moje nohy sú krivé a chlpaté. Na výstavu by som s nimi ísť nemohol.
Mito, tvoje dokonale nohy by som chcela vidiet
ja mám 28cm, a merala som si v strede cca :) takže niesi sama. A vôbec to neriešim
Nie, to podľa mňa vôbec nie sú pekné nohy. Sú tučné a príliš svalnaté.
Na zväčšenie, vždy keď zaradíš ťažší prevod, viac napínaš svaly.
Ale moc zase nie, striedaj to s ľahkým prevodom na rovine kde toľko nezaberáš
Táto herečka má tiež nohy úplne beztvaré a iste veľa cvičí. A nemá ich bohvieako vytvarované. Kašli na to, hlavné, že máš nohy zdravé a nebolia ťa.
Ahoj,
nic si z toho nerob :-) lytka s takymto obvodom by chcela vacsina dievcat.
Mna by ale zaujimalo ako mozu vyzerat tvoje lytka ked si taka zufala z nich. Nepridas foto, alebo nedas sem nejaku inu foto z google s podobnymi lytkami ako mas ty?
lulu ja by som radsej mala tucnejsie lytka ....vies aky je to pocit ked si das leginy a vsade dobre len lytka chude ?? musim nosit 2 podkolienky aby to nejak vyzeralo....inak sa z domu neodvazim ...este ze existuju podkolienky ...ale dakujem vsetkym za povzbudenie a radyy ...