Potrebujem poradiť liečim sa už dlho na psychyatrii teraz mi moja obvodná doktorka potrebuje vziať krv, lenže nejako sa nedarí bola som tam včera aj dnes no zbytočne ako sa priblíži s ihlou k mojej ruke koniec proste mam panický strach s toho predtým som mala tiež ale nie až takýto, v pondelok idem mojej psychyatričke mslíte že tá by mi nemohla vziať tu krv? Mám pocit že u nej by sa to mohlo podariť berie vôbec psychyater krv?prosím poradte
Môže psychiater robit odbery?
Tak ako? Podaril sa odber? :)
Dakujem pekne za rady uvidime čo mi povie v pondelok, a dúfam že ma dá psychycky dokopi
S tým jej vie najlepšie pomôcť práve on.
Psychiater je tiež lekár a isto bude vedieť urobiť profesionálne jeden odber krvi. Oni tiež študujú aj všeobecnú medicínu.
Len sa treba opýtať. Ak však máš panický strach z ihly, tak neviem, či ti to pomôže.
Držím palce a keď tam už budeš, pohovor si s ním o tých liekoch.
Dakujem pekne za rady lebo ja som už zúfalá sama zo seba, no ja lieky beriem ale asi potrebujem iné, kedže sa môj psychycký stav behom dvoch mesiacov rapidne zhoršil, snáď sa tá krv nejako podrí vziať
Nie je to jeho povinnosťou, keďže on tieto odbery nepotrebuje, tak ho skús pekne poprosiť, aby Ti s tým panickým strachom z ihiel pomohol a verím, že krv odoberie. Využi tiež dolespomínané rady, v deň odberu môžeš piť, ale vyhýbaj sa káve a močopudným čajom, aby sa odber podaril.
Lieky sú super, šije mi ešte viac ako predtým, nemôžem si to vynachváliť.
Podstatné je, aby si bola spokojná s liečbou. Neviem, ja som so svojimi liekmi veľmi spokojný:-)
Áno, môže, dokonca musí. Ja som bol posledne u psychiatra, lebo potreboval môj obvodný lekár stolicu, ale ja keď ho stretnem, tak dostanem paniku a kŕče do brucha (dokonca som sa kvôli tomu strachu uzdravil z jednej choroby). Proste sa to nedá a na chodbe u psychiatra sa mi to už viackrát podarilo.
Dokonca je možné aj to, že by ti krv vzali v narkóze. Mne tak brali jeden čas stolicu.