Chorobný klamár

Príspevok v téme: Chorobný klamár

Ahojte. chcela by som sa tiež podeliť o môj ročný vzťah s klamárom. Začalo to nevinne až kým som sa nezaľúbila a nezačalo sa to kopiť všetko naraz a poriadne rýchlo. Môj priateľ klamal o tom kto je, akú má rodinu, nakoniec vykvitlo že tým klamstvám uverilo viacej ľudí ktorí mu natoľko verili že mu dali peniaze na vybavenie( auta, dobrej práce..)Začali sme spolu bývať a videla som na ňom že niečo nieje v poriadku, nechcel sa mi zdôveriť a dokonca mu začali vypadávať vlasy. Natrafil na jednu pani od ktorej zobral peniaze aby jej pomohol ale nič z toho nebolo,samozrejme ja som o ničom netušila až kým neskončil vo vyšetrovacej väzbe. Bol tam 50 dní a vypisoval mi krásne listy o tom ako sa zmení ,začne pracovať, všetko vráti a bude ten najlepší tatino pretože som zistila že čakám bábo. Ja aj moja rodina sme mu dala šancu. Všetko vyzeralo sľubne, bábo sa narodilo, mali sme termín svadby až kým som sa nedozvedela od známeho že opäť začal( neviem či vlastne prestal) klamať a oberať ľudí o peniaze. Veľmi ma sklamal a ja už nechcem byť zodpovedná aj za neho. V tejto chvíli sme rozídený, bojím sa o syna, nechcem aby bol vychovaný klamstvom. Zase začínajú jeho slubi, ako by sa zmenil ale ja mu už neverím. veľmi by som mu chcela pomôcť ale netuším ako... Stále ho mám rada aj keď viem že to nieje správne.. čo mám robiť? Za každú radu budem vďačná...

ides

Chorobnych klamarov je dnes neurekom. Kam sa len clovek pozrie, vsade ich je cela kopa. Kto obera ludi o peniaze, moze byt gambler a moze byt aj drogos. Ruky prec od takeho a cim skor, tym lepsie. Najlepsie riesenie - definitivny rozchod. Taky clovek ma doslova nos na dovercivych ludi.
DOBRY CLOVEK potrebuje kamaratov.
ZLY CLOVEK potrebuje kamaratov a potrebuje obete. ZA KAMARATOV povazuje tych, ktori su gambleri a drogosi ako on sam. Davaju si potom navzajom rady a rozumy, ako koho osklbat o prachy. ZA OBETE povazuje ludi, ktorych moze lahko osklbat o prachy pod zamienkov velkeho kamaratstva na zivot a na smrt, pod zamienkou velkej lasky az za hrob a nebrani sa ani svadbe...
Je smutne, ze prave ti najslusnejsi a najlepsi ludia, ktori nikdy nikomu neubliziili, povazuju za KAMARATOV (LASKU) tych, pre ktorych su oni sami len OBETE. Slusny a dobry clovek nic nepokazi, ked sa utiahne do samoty, lebo len tam mu bude dobre. Velmi nepravdepodobne, ze by mu bolo dobre v spolocnosti klamara, klamarov, pre ktorych on sam moze byt nanajvys obet, ale nebude nimi povazovani za rovnocenneho partaka na rozhovor, za kamosa a za lasku. Asi tak.

Kýčera

Nie si ani naivná,ani hlúpa,to si tu nik o Tebe nemyslí.Že ho ešte máš rada,je prirodzene,láske potrvá dlhšie,kým odíde z Tvojho srdca.A že má takého otca ho neospravedlňuje a nedáva manuál na život.Pohodnejšie je skĺznuť do takejto pózy a vyhovárať sa na otca,okolnosti,...ako si pripustiť vlastné chyby,poučiť sa z nich,dodržať sľuby a popracovať na sebe.Tak sa,dievča drž!

Ďakujem za "rady". Snažím sa ho ignorovať ale nie vždy sa mi to podarí. Vyvoláva mi a opäť sľubuje v jeho situácii nemožné. Je tu ešte jeden háčik. Jeho otec je presne taký istý,lepšie povedané že to práve ON ho to všetko naučil,naučil ho žiť v ilúzií,fantázii. Kázal mu nenávidieť matku a nechcem si ani predstaviť keby som toto mala zažiť ja s mojim bábom.
Jeho chyba je že nevie byť/žiť bez otca. Možno by to bolo všetko ináč.. Kto vie?!
Áno!! Mám úžasných rodičov ktorí mi vo všetkom pomáhajú a stoja pri mne. Som veľmi vďačná že ich mám.
Možno mi poviete že som naivná,hlúpa že ho po tom všetkom mám rada,ale nejde to len tak zo dňa na deň.

Kýčera

-Dievča zlaté,ak mu chceš naozaj pomôcť,vieš ako mu najlepšie pomôžeš?Tak,že mu NEPOMOŽEŠ!Pomôcť sa dá len človeku,kt.o to požiada.Tento klamár,aj keby o to požiadal,tak tomu Ty NEVIEŠ,NEDOKÁŽEŠ POMOCŤ,tu si musí pomôcť len a len on sám.Chlapec to však evidentne nechce a ani nemá v úmysle,lebo by sa chytil šance,kt.si mu poskytla,u neho je to už diagnóza,jemu sa laicky pomôcť nedá,chce to prinajlepšom psychológa.A ty zober rozum do hrsti a využi rady tých podo mňou.Odporúčam Ti úplne sa od neho odstrihnúť,aby so sebou nestiahol aj Teba.Bblavak mal na mysli nie udať,ale uviesť ho ako otca Tvojho dieťaťa na rodnom liste,ale to sa dá len súhlasným vyhlásením,keďže nie ste našťastie manželia.Takže popremýšľaj aj nad toutou radou a poraď sa aj s
rodičmi.A nikdy nezabudni,že pri Tebe stáli.
-Delete 2,Ty neklameš?Tvoj príspevok ma tentoraz prekvapil a sklamal.Pravdu máš len v tom,že sa ako klamári nerodíme a takýmto ľuďom sa žije ťažšie,inak nie.Človek má vždy na výber ako sa zachová,nie spoločnosť,návody,inštinkty,okolnosti,príležitosti,...za to môžu,ale každý jeden JEDNOTLIVEC.Je klamstvo a KLAMSTVO.

bblavak

a hlavne ho neudaj ako otca,aby na teba cez dieta nemohol tlacit,domahat sa prava sa snim stretavat,ak by sa nebodaj zmenil,spatne udanie otcovstva je mozne

Nina.

Takíto človek sa nezmení. Utekaj od neho čo najďalej, preruš všetok kontakt s ním a to čo najrýchlejšie. Ten chlap je psychopat. Utrápiš sa pri ňom ak ho neopustíš. Tu nie je o čom. Proste od neho odíď a hneď.

Maoam

mat na krku chlapa, ktory uz bol vo vysetrovacke, chronicky klame, chronicky nema peniaze, ma dlhy, nie je proste na neho spolah a hlavne pri dalsom treste skonci najskor v base...

zobud sa

lebo to, co si nadobaris do buducnosti tym, ze mu das sancu, uz mozno nerozchodis

teraz mas este sancu povedat NIE, staci si prejst fakty a hovor co najviac s rodicmi, myslim, ze tvoj otec ako chlap, ktory je zodpovedny by ti povedal na to svoj nazor - aj ked to bude boliet, ale ver tomu, ze rodicia, nech su aki su a ti tvoji su super, podrzali ta a su ochotni ta podrzat, maju svoje odzite

stastie v nestasti - mas ich

dolezite je tvoje dieta a tvoj zivot, urob to pre to male, aby vyrastalo v pokojnom prostredi a bezpeci

mas SANCU

zivot je kadejaky ale ty si dostala sancu vybrat si, tak si vyber to dobre

na toho gaunera kasli a pozoruj, ako bude dalej zit, myslim, ze sa skor ci neskor dockas peknych sokov, ale uz z bezpecia domova

podla mna ani vyzivne nebude platit, ale to je nic v porovnani s tym, co by si mala za zivot, keby si zila s nim

prec od neho, kasli na svoje TERAJSIE emocie, s odstupom casu sa na to budes divat uplne inak

neposer si zivot este viac, chyt sa sance a rodicovskej pomoci a nenaskoc na nic, co ti bude slubovat, nic z toho sa nesplni

realna

nedaj sa obalamutit... chorobny klamar bol, je a NAVZDY nim ostane! takito ludia sa nedokazu zmenit ani keby co!! aj sluby, ze sa zmeni su bohapuste klamstvo... ty mu pomoct chces lenze to by musel najskor on sam chciet zmenit sa, ale to sa nikdy nestane a ty s nim budes iba stracat cas, ktory by si mohla venovat niekomu perspektivnejsiemu!!!!!!!