caute, riesim vztah, pretoze mam "problem",ze ma pritahuju muzni muzi nabiti testosteronom, proste muzna postava - velky poriadny chlap, muzny hruby hlas, sebavedomy, ktory mi doda pocit bezpecia a opory a je schopny pri roznych zivotnych situáciách vybavit veci, nestrati sa vo svete atd...no a teraz sa obzriem po okoli a mam dojem ze "tito" chlapi asi snad vymreli.
ide o to, ze mam partnera, je to dobry clovek, len mam pocit ze na chlapa az moc jemny v spravani, slusny a mne tam chyba to "nieco", chyba mi v nom taky ten muzny naboj, ktory ma pritahuje (vyzrovo je to pekny chlap, ma aj muznu postavu atd, len spravanie je take nejake jemne, rozprava tichsie nema moc velke sebavedomie)....je mi s nim dobre az na par malickosti (chyby mame kazdy aj ja), ale blbe je to, ze ma nejak prestal bavit sex, myslim si ze pricina je asi aj v tom, co pisem vyssie.....neviem uz co mam robit, mali ste niekto podobny problem? ako ste to riesili? (upozornujem ze nehladam muza s despotickym spravanim, ale normálneho zdravého sebavedomého chlapa, ak ste mali niektora pri sebe partenra ktory si neveril a neskor sa z neho stal zsebavedomy muz prosim dajte rady jak ho podporit aby si veril atd)
Partner - moc jemny, chyba mi muzny muz
No chudák ten chlap, radšej sa s ním rýchlo rozíď, nech má šancu spoznať nejakú lepšiu ženu, ktorá ho bude ľúbiť takého aký je. Ty si jedna z tých večne nespokojných sliepok, ktorá hľadá na chlapoch iba chyby a keby si mala presne takého akého chceš, tak po mesiaci by už aj na neho pindala, že ti vadí...
Nuz zeny bojovali vyse 100 rokov, aby boli muzi ohladuplny a nezni, az maju dnes privela zozenstilych muzov.
Na znizenie vyroby testosteronu v tele hodne "pomaha" jest striekane ovocia a zeleniny, kde konzervacne prostriedky, najma na predlzenie zivotnosti na obchodnych pultoch , a rozne ine chemikalie v jedlach a kozmetike podstatne znizuju vyrobu testosteronu a teda vlastne chemicky ludi pripravia o testosteron, co sa u muzov rovna akoby chemickej kastracii. Najma s vekom muzi znacne stracaju testosteron a pribuda im estrogen .
Tu je jeden starsi clanok napr na butylparaben z kozmetiky
www.ncbi.nlm.nih.gov
Najma pri dmnesnom pestovani ovoci aj zelenin a ich transportacii do dalekych krajin sa pouziva coraz viac chemickych postrekov, aby sa ovocie/zelenina nepokazila.
Napr broskyne dostavaju az 7 roznych postrekov a chemikalie, co na to pouzivaju znacne znizuju vyrobu testosteronu. To iste robia aj chemikalie, co posobia xenoestrogenicky, ako napr niektore latky,plasticizery a tiez napr sojove vyrobky, ktore sa coraz viac nachadzaju ako dodatocne bielkoviny v roznych masovych a inych potravinarskych vyrobkoch
Fialkovaja, čím viac si ako bytosť slabšia a závislejšia na vonkajších podnetoch, tým viac ich budeš vyhľadávať a potrebovať, aby si prežila a aby si sa dobre cítila. To platí aj pre partnerské spolužitie. Tvoj partner sa evidentne vyplieskal zo svojej *potencie* byť pre teba podnetný a zábavný a tak sa začínaš nudiť. Máš len dve možnosti. Buď zosilnieš sama a tým pádom s ním budeš fungovať ďalej, alebo začneš hľadať inde, niekoho pre teba zaujímavejšieho. Je to len na tebe. Všetko je odvislé od toho, nakoľko si silná ty sama. Všade je pokkt rád ako oživiť pohasínajúci sexuálny život, ale to, čo je primárne nutné oživiť si ty sama. Okrem iného aj pochopením, čo od života a partnera chceš a potrebuješ. Ak je to pominuteľné vzrušenie, sexuálny náboj, tak z osla pretekárskeho koňa ťažko urobíš. ;o) Ale skúsiť to môžeš. :o)))
slamka1 no jedno aj druhe asi, ako pisem hore, tak je taky jemny, ja potrebujem vedla seba citit sebavedomého muza co sa nestrati, on je niekedy skor taky jemnejsi pomalejsi malo akcny
A prestal ta pritahovat pretoze je malo aktivny alebo zrucny v posteli alebo kvoli nejakemu inemu spravaniu?
pretoze s byvalym sme mali ine problemy ktore tu nechcem rozoberat, pre mna to boli dost dolezite veci kvôli ktorym sme sa nakoniec aj rozisli, ani ako povahy sme si nepasovali....s terajsim partnerom je to fajn mame spolocne zaluby mame medzi sebou aj kamaratstvo na zaciatku ma aj dost pritahoval, nikdy som z nikoho nebola vyklepanejsia jak z neho (tie motyle v bruchu a tak). teraz neviem kde sa to stratilo, presli sme aj jednou krízou, no neivem kedy sa stalo ze ma prestal pritahovat a vzrusovat....da sa to vôbec vratit este spat?
Len tak zo zaujimavosti, preco si sa rozisla s byvalym?
kamil: myslis to tak ze ja neviem ako na neho a tym padom ani on nevie jak na mna? byvaly ma vzrusoval to bolo uplne o inom ako teraz...to len ked porovnam
Nebojsa on to velmi dobre vie co a ako so sexom, len si neprisla na to ako "tie dvere odomknut". Nie nieje to tvoja chyba, ale ak ho milujes, tak ako zena mala by si prist na to. Zrejme to asi bude inak.
a co so sexom, ked ma nebavi.....chyba mi tam to vzrusenie, zivocisnost, ze ma chlap pevne chyti a nie ze sa ma pomaly "boji" dotknut....ved mna to uz vôbec nebavi ani nechyba :-/ co kedysi som mala problem vydrzat tyzden. a mna uz nebavi chlapa ucit a vysvetlovat, mal by vediet sam co a jak :(