Citricidal a streptokok aglactaie v pošve

Príspevok v téme: Citricidal a streptokok aglactaie v pošve
Ahri

Ahojte, trápim sa tymto streptokokom skupiny B Uz pol roka, neustale problemy, bolesti.... vyskusala som vsetko mozne a teda som sa rozhodla kupit Citricidal. Máte niekto skusenosti s tym dávkovanim? Ak je tam koncentrácia 60 ppm na liter/kg vody ( aby to zabilo streptokoka), to treba teda denne tolko vypit po aku dobu? Najlepsie keby tu je nejaky rng oborník :D
Diky za rady, som z toho trochu zmätená

Ahri

Ano tak som ho pila 2 dni ( ale zatial nic) ?? Kolko to mam pit aby to malo nejaky ucinok? Alebo je chyba ze neberem NAC? A tie vyplachy mam robit ako? Lebo ja mam tú kanylu len na nejakých 150 deci alebo tak

RNG

Inac ten roztok z tych 35 kvapiek na liter vody je koncentracia zhruba 700 ppm, tj ovela silnejsia, nez staci na vyplach a znicenie tohoto mikroba v posve.

RNG

Ak mas pravy citricidal, tj taky, kde je napisane, ze obsahuje quaternialne zluceniny, tak roztok je 35 kvapiek do litra vody pit po malycy glgoch cely den.
Mozes to zvysit aj na dvojnasobok a brat odmaskovace ako NAC a serrapaptazu, ak sa ti tvoja streptokokova infekcia zdruzila do vacsich utvarov, maskuje sa a spolocne brani.
Tych 60 ppm musi byt vybudovana v mieste, kde sa ti ta nakaza zdruzuje,

Najčítanejšie články