Mozu to byt priznaky tehotenstva?

Príspevok v téme: Mozu to byt priznaky tehotenstva?
mata220

Dobry den

S partnerom sme Mali nechraneny styk minuly tyzden v sobotu. Zacali sa u mna prejavovat priznaky ako su: bolest hlavy, zvracanie pocasiu dna, nafukovanie brucha, unava a fyzicka slabost. Prsia ma zatial nebolia. Pred vcerom som mala nafuknute brucho, nezvracala som,no vcera som zvracala dva krat cez den. Rano a na obed. Plus do toho aj bolesti hlavy. Dnes citim fyzicku slabost a unavu a tiez pocitujem nafuknutie brucha. Rano mi bolo na zvracanie no zatial nic i ked nafuknutie pretrvava. Citala som ze u inych zien sa neprejavia priznaky rovnako. Mam pockat este par dni Co sa bude Diat alebo si ist Kupit tehotensky test.

mata220

Vsak teraz uz asi na Tom moc nezalezi. Podstata je v tom ze to Co som Citala na nete, ze u kazdej zeny sa priznaky neprejavia rovnako u mna je to jasnym dokaz toho ze neklamali. Ked mi to moj doktor povedal ze som potratila, nevedela som ci sa mam rozplakat alebo to ako tak predychat. Moj priatel uz o tom vie a tiez nechape ako sa to mohlo stat. Vsak nic nenasvedcovalo tomu zeby som mohla byt uz mesiac tehotna a predsa. Ale vsak mam poucku do buducna.

liberta25

kocky ti tu dobre radili, lebo podla toho, co povedal tvoj lekar, ty si neotehotnela pri tom styku, ktory si opisala. vtedy si uz tehotna bola. preto ti pisali, ze tehu priznaky sa nemozu dostavit tak rychlo.

mata220

Ja nikomu vinu neprikladam ibaze som zacala verit tomu ze tehotna niesom, a naraz ze som potratila. Nekrvacala som len som mala do ruzova vytok. No neprikladala som tomu nejaku pozornost. Myslela som ze mam len nieco z hormonmi. Moj Dr povedal ze som urobila velku chybu ked som vtedy za nim neprisla. Mohlo sa tomu predist. Lenze ja som skoro ziadne priznaky tehotnosti nemala tak som to nepovazovala za nutne. Velmi ma to mrzi a nabuduce uz budem mudrejsia. Kazdopadne pri nejakych buducich naznakoch gravidity uz pojdem za nim. Nezopakujem tu istu chybu znova
Nevadi ale vdaka za Vase nazory.

Noelani

A ty nás teraz kvôli tomu obviňuješ? To mi je ľúto ale ako si mohla byť mesiac tehotná keď si 3.5 mala chrámy? A vôbec si nekrvacala počas potratu?

mata220

Dakujem vam za Vase mudre RADY. Bola som u zenskeho Dr a ten mi nakoniec po viacerych vysetreniach povedal ze som Bola mesiac tehotna a kedze som mala priznaky ake som mala to sposobilo to ze som potratila. Ja som mu povedala ze o svojom tehotenstve som ani len netusila kedze sa u mna neprejavili skoro ziadne priznaky tehotnosti. Povedal ze u kazdej zeny je to ine a vraj uz mal pripad kedy prisla jedna zena za nim s tym ze jej meska menstruacia a je jej stale na odpadnutie tiez jej potvrdil potrat. Tento gynekolog sa Urcite nemylil kedze ma velku klientelu a aj ked je to uz starsi Pan tak zeny stale tvrdia ze je dobry aj ohladom porodov a Celkovo. Tak ze vam velmi pekne dakujem. Dufam ze Vase RADY vyuziju ini.

Noelani

Ako môže žena 1 týždeň po pohlavnom styku vedieť že je tehotná keď vajíčko ešte nie je usadene v maternici a to celé trvá ca 2 - 3 týždne však som to dole opisovala. Ano urob si test a daj nám vedieť

Noelani

Od soboty uplynulo 5 dní do 5 dní sa ti vajíčko tak rýchlo neplodni a neusadi v maternici preboha dievča koľko máš rokov!