Zrkadlo vs fotky alebo fotka na občianskom

Príspevok v téme: Zrkadlo vs fotky alebo fotka na občianskom
Obciansky

Ahojte, mám 18, bola som si dnes pre nový občiansky, lebo som ho stratila. Ide o to, že ked som zbadala tú fotku, tak mi bolo do plaču.

Zistila som, že mám dosť asymetrickú tvár a vyzerám tam hrozne, ako zbitý väzeň, nikomu ju neukážem, iba ked budem musieť, aj to sa budem hanbiť ako pes.

Prečo vyzerám v zrkadle oveľa lepšie ako na fotkách? Ako vlastne vyzerám? Videla som sa už aj na videách - na stužkovej, únos triednej knihy a tam som vyzerala lepšie ako na tých hnusných fotkách. Dala by som všetko za to, aby som sa mohla na sekundu premiestniť do iného človeka a pozrieť sa na seba zo všetkých uhlov.

Všetci vyzerajú na fotkách normálne, len ja nie. Kamošky sú doslova krásky, stále si robia tie selfie a ja sa foťáku akurát tak uhýbam. A to ešte nevravím ako to vyzerá, ked dajú prednú kameru :( Je mi z toho celého do plaču. Baby, aj vám sa zdá, že v zrkadle vyzeráte lepšie ako na fotkách?

WHISPER

IMP a ked ste sa boli fotit prečo ste sa s nou nedohodli že by vam tu foto ukazala...?

ja napr. na kazdej foto vyzeram inak, :-D na občiansky ked som sa bola fotit lebo som menila trvaly pobyt , tak po odfotení mi foto ukázala že či može byť...? a ja že jasne lepsie to uz asi nebude :-D

asi zálezi od ochoty pracovničky...

ja napr, vyzerám na obcianskom ako cigánka.
na fotke na VZV vyzerám akoby som mala Downov syndrom, :-D

IPM

Dobrý deň.Pred pár dňami sme si dali urobiť nový občiansky ja, moja dcéra a môj manžel.Už sa radím medzi starších ľudí, takže som nemala od fotografie veľké očakávania. Ale to čo som uvidela na mojej fotografii bola hrôza! Neide mi tu až tak o krásu ale o kvalitu záberu. Čierny tzv. ksicht. Ale dcéra aj manžel majú fotky v poriadku. Oni vyzerajú na svojich fotkách ako belosi, preto že sme belosi, ale ja tam vyzerám ako riadna černoška ale s črtami belošky. Tmavá fotka no hrúza! Ja som kedysi fotila ľudí na občiansky preukaz a preto som na takúto sfušovanú robotu veľmi citlivá.Tú osobu čo ma fotila asi veľmi zle zaučili. Najradšej by som ten občiansky spálila to mi verte. Alebo ho ukázala jej nadriadenému, či by si on dal u nej urobiť takúto čiernu fotku. Hanbím sa isť niečo vybavovať s takým občianskym. Môže sa mi stať, že ma obvinia že mám cudzí občiansky. Je mi do plaču aj do zlosti! AKO SI NIEKTO DOVOLí DAť NA MôJ OBčIANSKY FOTOGRAFIU KTORá MA DEHONESTUJE A URážA! Neviem čo mám urobiť.

Messje

Joj som sa tu nasmiala na tychto komentoch
Pridam aj ja pikosku.
Ked som sa isla fotit na obciansky,moj cas pred zrkadlom bol akoby som isla na sutaz miss..Videla som fotky znamych co maju na obcianskom a tak som si povedala,ze ja to dam.
Pri prebrati obcianskeho som sa zacala smiat na tu Aranu co na mna z tej fotky cumela.Ostala som zhrozena.K tej fotke by pasovala adresa trvaleho bydliska Lunik IX.
Nedavno som isla na lod a policajt ktoremu som dala moj obciansky sa pozera a hovori...
Otocte hlavu dolava.Otocila som.Kuka...otocte hlavu doprava.Otocila som.Stale kuka,natuka nieco do pocitaca a prisnym vyrazom na mna hovori ...Vase meno tu nemame,hladana nie ste,mozte ist :-)

Vikuš

Neboj niesi sama , keď sa vidím v zrkadle tak mislím že som iný človek oproti tej hnusnej fotke na občianskom vyzerám ako väzeň ktorý práve utiekol z vezenia

jia54

Ano presne tento pocit, mám aj ja :D. Akože ja nevyzerám jak nejaká krásavica, ale podľa mňa celkom peknu tvár mám, ale ak sa odfotím tak mi je na grcanie jak vyzerám, keď sa ale pozriem do zrkadla tak vyzerám omnoho lepšie. Mám foťák ktorý robí naozaj dobré ostré fotky, ale seba s ním radšej nefotím po všetkých snahách o ako tak dobrú fotku, na ktorej by som vyzerala aspoň trochu k svetu. Už som to vzdala. Kašli na to nefoť sa keď ťa to tak trápi, to sú len také hlúposti....ale určite nevyzeráš tak hrozne na občianskom ako ja.

beacon

nie nadarmo sa vola objektiv objektiv yen ukazuje realitu.v zrkadle poxeras na seba svojimi ocami zo svojho uhlu pohladu yeda nie objrktivne ale subjrktivne.vacsina ludi je na tom presne ako ty.a keby si 10 ludi poprosila nech ukazu typ zeny na ktoru sa podobas by si videla ako roznorodr ta vidia tozny ludia.je to ako kaxdy inak vnima yo co volame pekne.netrap sa iba zopar ludi vidi goto v OP.a na nete mozes najst typy ako a co urobit aby si v OP lepsir vyxerala.napr birly papoer dat pted srba abu si lrpdie vyxersla poyom jlabu mat mierne vptrd maklonrnu atd