no len keby som na take nieco mala rano cas. som rada, ze stihnem rychlu kavu a letim do prace.
Nemáte ráno energiu? Pohyb a cvičenie vám pomôže!
skladaci? wow. :D diky, pozriem sa. U nas ho kedysi mamka tiez mala, ale ten uz bol moc stary
Ja som si kúpila pred letom skladací, a to je parádička cyklospeciality. sk/sk-skladacie-bicykle/ jazdí sa na ňom super, a zase sa to vracia trochu do módy :D
viete mi doporucit, kde zozeniem nejaky dobry, kvalitny bicykel? prave na tieto cesty do prace?
Súhlasím, že šport je si najlepší na naštartovanie sa do nového dňa. Chvíľu ale trvá kým si telo zvykne, takže spočiatku som pociťovala únavu na konci dňa´, je to ale iba o zvyku. Užívam magnézium a niekedy aj kĺbovú výživu, lebo kolená predsalen trochu trpia pri behaní. Objednávam najviac z dr.max www.kodino.com a prakticky vždy mám aj dopravu zdarma, ale sledujem aj iné lekárne na kodino a nejaká akcia alebo dobrý tip na vitamíny sa nájde vždy
Ze vraj vstat skor a dopriat si vydatne ranajky???? To co za blbost napisal nejaky pisalek spoza stola????? Ved ked clovek nevladze rano vstat o napr.6.00, tak urcitenebude ako rybycka skakat z postele o 4.30.!!!! A hned v takomto case sa napchavat ranajkami.Ukazte mi takeho blbca, u ktoreho to funguje, okrem toho pisaleka.
Dajte si sluchadla a vybehnite do prirody??!! to co je za haluz
Na ranný smäd a dobitie energie používam energetické jablkové nealko pivečko rosenpharma.cz
Mne okrem ranného cvičenia ešte veľmi na nedostatok energie pomáha guarana. Konkrétne tieto guarana tablety www.guaranaplus.sk . Je to taký malinký života budič pre mňa :)
Aj vy ráno nadávate na skoré vstávanie, cítite sa vyčerpaní a bez energie? V práci, hoci sa snažíte, mávate obdobia, keď naozaj nevládzete? Skúste zmeniť prístup, ráno vstaňte skôr, doprajte si výdatné raňajky a potom si nájdite čas na fyzickú aktivitu. Uvidíte, pomôže to, načerpáte endorfíny na celý deň a všetko pôjde ľahšie!