Jednoznačne pohyb pomáha, nabudí, prileje energiu.
Nemáte ráno energiu? Pohyb a cvičenie vám pomôže!
Určite pohyb nabudí. Ja chodím ráno niekedy behať a inokedy zase na bicykli, ale to skôr po robote a vždy ma to super naštartuje. Kúpila som si perfektný bike Woom a tak ľahučko sa mi na ňom jazdí, jedna báseň.
Ja som pociťovala stále únavu..šport, resp. cvičenie som skúšala, ale nechytilo ma to. A tak som sa vrátila ku klasike - k bicyklovaniu a tak ma to pochytilo, že vždy, keď sa mi dá, tak sa idem previezť a odvtedy sa omnoho lepšie cítim, mám viac energie. Takže určite súhlasím, že pohyb pomáha.
ženy máte môj obdiv. Ja som ráno úplne nepoužiteľná :D
aj môj dopravný prostriedok každé ráno aj poobede je bicykel
Inge to ste dobrá! ja vždy obdivujem tých ľudí, čo vidím ráno na bicykloch, hocikedy aj v zime zababušených v čapiciach a šáloch...akože klobúk dole!
toto ťa obdivujem, to neviem či by som zvládla ráno ešte aj bicykel :)
ráno sadnem na bicykel a idem do práce, a takto je to skoro každý deň už 20 rokov
súhlasím, že pohyb hneď z rána robí dobrý deň!
Ja pohyb milujem - je to môj zdroj energie, preto sa hýbem každý deň. V lete hlavne ráno, v zime radšej poobede. Ideálny pre mňa je bicykel a prechádzky
Aj vy ráno nadávate na skoré vstávanie, cítite sa vyčerpaní a bez energie? V práci, hoci sa snažíte, mávate obdobia, keď naozaj nevládzete? Skúste zmeniť prístup, ráno vstaňte skôr, doprajte si výdatné raňajky a potom si nájdite čas na fyzickú aktivitu. Uvidíte, pomôže to, načerpáte endorfíny na celý deň a všetko pôjde ľahšie!