navstivil ju uz niekto, ako to prebiehalo, kolko za to zaplatil a pomohlo to? je to ucinne aj pri psychickych blokoch a podobnych"poruchach"?
AKUPUNKTURA
gabriela-jasné ,že existujú aj iné metody-ja len,že ich bolo treba ponuknúť.A čo sa týka mojej ponuky,je veľmi efektívna,už po prvom napichnu dôjde k úľave.
gabrielik-akupunktúra je ponuknutá jedna liečebná metoda,prečo si neponukol iné?
Nie nieje to súčasť akupunktúry. Je to trošku odlisna metoda.
www.celostnimedicina.cz
dakujem za odpoved a co je to za terapia je to sucast akupunktury? alebo na com to spociva ak sa mozem spytat dakujem
Ahoj Sonička78, neviem či ti budem vedieť pomôcť, ale ak si z Košíc, tak môžeme vyskúšať. Akupunktúra je dobrá vec, ale pravda je taká, že neexistuje nič 100-percentné. Preto ti ani ja nemôžem povedať či práve toto ti určite a stoperctne pomôže.
Metóda, ktorou sa snažím pomáhať je holistická, zameraná na celkovú harmonizáciu a volá sa Bovenova terapia.
(môj nick je sice Gabrielik, ale som ženská :) )
no teda vela ste mi neporadili pan janik a to som myslela ze robite akupunkturu vazne
maria-akupunktúra sa nerobí preto, aby sa Váš stav zhoršil,ale aby sa zlepšil
gabrielik a aka metoda je na liecenie kostrce mohol by si mi prosim ta pomoct gabrielik dakujem