navstivil ju uz niekto, ako to prebiehalo, kolko za to zaplatil a pomohlo to? je to ucinne aj pri psychickych blokoch a podobnych"poruchach"?
AKUPUNKTURA
Mijka akupunktura posobi aj na psychicke problemi,je sice dost draha ale ucinna!! Ja som platila 500 sk za jedno 2 hod.sedenie a bolo ich asi okolo 15 ale nelutujem!
m janik..krcna chrb. sa mi lieci od januara, ale to nebude z toho, je to psychika som velmi uzkostliva a to stale tocenie hlavy mam pravdepodoben s psych. mozno nejaka forma panickej poruchy.
da sa psychika vyliecit akupunkturou?mam len 21 a som velmi zufala z tejto situacie.
mijka-možno ide o banálné nachladenie krčnej chrbtice,preliečiť ju,ak by to neprešlo, až potom hľadať príčinu inde ,napr.slabá krv a iné.Cena záleži od toho,komu sa dostaneš.Pozri:www.abiks.sk
m janik ty sa asi zaoberas s akupunkturou, lebo som uz velakrat citala tvoje prispevky.
chcela by som sa nieco napisat, a bola by som rada, keby si mi mohol dat uprimnu odpoved ak na to odpoved vies.ja mam vyse pol roka neustale krutenie hlavy, vseky vys. su negat.lekar mi povedal ze sa mi to ani nezlepsi kym nebudem stastna, vraj je to nejaka vaznejsia neurologicka porucha,uz som z toho velmi nestastna a vycerpana, prosim vedel by mi niekto s tym pomoct?
no ja viem od kamaratky ze vysetrenie vstupne je okolo 1500 sk potom za kazdu akupunkturu to vychadza okolo tisic korun tak sa mi to zda dost drahe a ci je to ucinne neviem som tam prave objednana takze tm idem este len prvy krat
áno je.