Nemate skusenosti s touto dietou ? Chcela by som skusit pit len tie koktaily lebo potrebujem schudnut 4kg za mesiac a pol. Kedze som uz v procese chudnutia je tazke zhodit tie posledne kg. Uz som schudla 7,5kg za 4 mesiace ale ide to tazsie a tazsie a potrebujem sa dostat na vahu 55kg. Schudla som cvicenim a zmenou stravy
Nupo dieta
Ja som to dnes zacala pit a 1 kg mam dole. tak uvidim,ako to pojde dalej.
Tak rano vacsinou musli s mliekom alebo jogurt desiata podla toho ako mam cas bud nic alebo ovocie alebo zase nejaky jogurt. Obed vacsinou kuracie, morcacie na prirodno alebo losos vacsinou so zeleninou obcas ryza. A vecer si nakrajam mozzarellu alebo nejaky syr to zalezi od toho ako mam chut. Cvicit chodim 3x do tyzdna obcas 2x a cvicim len so svojou vahou chodim na hodiny body-formingu lebo v posilke so strojmi ma to nebavi. A pijem len vodu. Ta vaha mi chodi hore dole uz som zufala. Jem vzdy priblizne to iste raz mam 58 potom o 3 dni 59..a chcem sa dostat na 55.
ide to tazsie preto, ze prve mesiace chudnutia ide dole vela zadrziavanej vody, tuku relativne malo a ak chudnes nespravne, tak aj vela svalovej hmoty. stagnacia pri chudnuti je normalny sprievodny jav a ak ma niekto za sebou uz viacero diet, chudnutie bude o to tazsie (fitnessky casto koncia prave tak, ze ich telo na chudnutie na sutaze uz proste nereaguje, hoci jedia extremne malo).
Presne to je dovod, preco diety nefunguju - v skutocnosti si eln robis dlh v podobe znasilnovania metabolizmu, ktory sa raz nabali a niekde sa prejavi.
Ako vyzera tvoje starvovanie a cvicenie teraz? Skus napisat co najvacsie podrobnosti.
Naozaj nemate nikto skusenosti s touto dietou?