Brintellix - skusenosti

daivane

Antidepresíva bez predpisu - iherb.co Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto. Zľavový kód -5%: AID8235

nnoone

Brintellix som začala užívať pred cca rokom a veľmi mi pomohol na úzkosti. Zvyšuje aj krvný tlak ale keďže ja ho mam nízky tak mi to len pomohlo a cítila som sa omnoho lepšie a výkonnejšie... avšak neprospieval mi po sexuálnej stránke, nemala som nikdy chuť na sex, ťažko sa mi dosiahlo vrcholu a priateľovi to síce neprekážalo ale cítila som sa kvôli tomu zle, že sa nedokážem dostať do nálady. Začala som postupne liek vysádzať a bolo to omnoho horšie. Úzkosť sa vrátila, záchvaty tiež aj hrozná hypochondria, som malátna - nič ma nebaví, s libidom na tom stále nie som dobre a vlastne mi bolo stokrát lepšie keď som ho užívala, takže tak. Premýšľam ze sa naň znova vrátim, ale najprv to prekonzultujem s odborníkmi. Dúfam, že aspoň niekomu týmto pomôžem - mam dobru skúsenosť s týmto liekom..

Tomi123

Ja trpím najtazsou uzkostou bolesti tvare dasien som cely slaby depresivny po brintelixe sa my zlepsila vydrz sexualna lebo aj tu som mal hroznu ale nemeni my nemoc beriem ho polroka a stale ziadne zmeny dasna a zuby aj tvar stale bolia nesutale ma prehana zdravu stolicu som nemal 5 rokov lebo 5 rokov som sa na to neliecil preto to aj mam v najhorsom stadiu stejnak si ale myslim ze liekmy sa takato forma uzkosti vyliecit neda ta uzkost ma uplne ovladla keby skor predpisuju ludom fenixove slzy to by bolo ale tak radsej su ked do nas mozu pchat tie sra... a je im lepsie ked sme doje... tak to beriem takto no nic nie som jediny aspon budem dosmrti na invalidnom a nemusim sa stresovat v praci liekmy od doktorov sa vyliecit neda a keby sa aj jedneho dna vyliecim fobie s tejto choroby si budem pamatat do smrti

Petro1985

Pozdravujem všetkých, obraciam sa na Vás, možno niekto bude mať skúsenosť s podobným problémom ako ja. Antidepresíva (serlift) som začal brať pred 10rokmi na agorafóbiu spojenú s panickými atakmi. Neskôr mi doktor zmenil AD na faxiprol(venlafaxín) min. udržiavacia dávka, keďže som sa ako tak naučil s agorafóbiou vyrovnať, dokonca som dokázal žiť mimo domova cca 800km rok a pol. Môj terajší problém sa pomaly rozbiehal pred 4 mesiacmi.Inak asi 4 roky mám zmenenú diagnózu na úzkostnú depresiu AD Alventa 37,5mg ráno. Pred 4mesiacmi som nastúpil do nového zamestnania, kde ma to ale vôbec nebavilo (dom seniorov), od začiatku som mal problém s nespavosťou, úzkosti sa mi prehĺbili, občas som mával závraty a nakoniec mi zažalo pískať v ušiach(tinnitus) nastal rad vyšetrení(ORL, Neuro, MR, CT atď.), všetko negatívne až na mr krčnej chrbtice kde mi zistili vysunutie jednej platničky. Celý priebeh vyšetrení cca mesiac som bol neustále vypätý, od rána do večera, nesústredil som sa na nič, namýšľal som si diagnózy od alzheimera po nádor. Nakoniec som začal s rehabkami, kde po plynových injekciách som asi po 3 hodinách pocítil malátnosť, a večer som pocítil akoby citovú plochosť v sekunde ako keby som nemal žiadne pocity, úplne prázdno, zobral som polku lexaurinu a magnézko a šiel spať. Problém je v tom, že od rána až dodnes cca 4 týždne pociťujem neustále ako keby som bol v snoch, skresľuje sa mi realita, citovo som plochý, navyšoval som po dohode s doktorkou alventu na 75mg. Ale mám pocit akoby som bol ešte viac citovo stiahnutý, úzkosť mi to stiahlo aj slabú depku, ktorú som dlhodobo pociťoval, ale aj všetky pocity radosť, žiaľ, nedokážem sa zasmiať, ľudí okolo vnímam len tak logicky že, ich poznám, ale žiadne city necítim..Doktorka schyzofréniu vylúčila. Vraj to mám z toho vypätia čo som prežival počas vyšetrení, a že sa veľmi sledujem, vedel by mi niekto poradiť?

DrExitus

Zdravím vospolok,chcem sa opýtať Lekárka mi predpísala liek Brintellix 10 ale hneď po prvej dávke ma začalo strašne preháňať.Dnes je to už siedmy deň a hnačka vobec nepoľavuje.Mal niekto další problémy takéhoto charakteru?ďakujem za odpoveď

modin

Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

Dusan11

Beriem Brintellix 2 roky. Zatiaľ žiadne vedľajšie účinky, myslím, že mi hodne pomohol na panickú poruchu, už nemám stavy búšenia srdca, cítim sa kľudnejšie a vyrovnanejšie. Ja som zatiaľ veľmi spokojný, hádam nie je návykový.

Tomas12345

zoa :

No tak máš traumu z detstva. Pokial ti nezaberajú žiadne antidepresíva, tak je na rade psychoterapia, v najhoršom prípade dokonca i elektrošoky. Kazdopadne ani hypnoza by nemusela byť zlá. Pocul som že mnohým ludom pomohla zbaviť sa určitej fobii.

Aké uživas benzodiazepinum ? V akých dávkach a ako dlho ?

Ked si hovorila o liekoch na uvolnenie svalstva, mala si na mysli guajacuran ?