mam 26% tuku v tele a okolo 56 % vody. ako cvicit? kardio beh ma vobec nebavi. rozmyslam nad cvicenim v posilke s vahami, drepy, mrtvy tah, atd. nasla som na nete zakladne cviky. ale ma to zmysel na chudnutie? nepriberiem z toho este viac?
Zena, 26% tuku v tele. Ako cvicit?
odpovedam, ani neodpovedam na tvoju blbu argumentaciu. nech zakladatelka zisti sama. je jasne, ze propagujes fitnes a cinky.
No neviem, ja som chodila minuleho roka do fitka, mala upravenu stravu a som skor priberala....az v lete, ked osm zacala behat, tak som schudla a teraz som spokojna celkovo s postavou :)
liberta, cele zle.
autorka prispevku ma pravdu. ak chce schudnut, tak jedine tazke vahy a komplexne cviky. takze je super, ze si jedna z mala informovanych zien, co vedia, ze na chudnutie treba vahy, pretoze svalova hmota pali tuk. izolovanymi jednoduchymi cvikmi neschdunes. ako chlap vyzerat nebudes, zena pribera cca 1 kg svalovej hmoty rocne, takze nie je sa coho bat. postava sa ti nadherne vyformuje, samozrejme len za predpokladu, ze tomu prisposobis jedalnicek. ale urcite chod do toho.
velmi zle si polozila otazku. ak chces schudnut, davaj von viac energie ako prijimas. ak si chces vypracovat nejaku cast tela, cvic cviky vyslovene na tu partiu. ak prestanes, ta patia ochabne, preto posilnovanie neodporucam.
nikto nic?