Už 2-3 týždne mám problém s bielou mäkkou stolicou , ktorá je celkom tenká a neviem či je to normálne alebo nie. Preto potrebujem , aby ste mi povedali či to je vážne alebo ako čo . ĎAKUJEM , MARCEl
Biela stolica
Kýčera: pytam sa, ci tu nie je nahodou niekto, kto to ma tiez. S obvodnou lekarkou som sa o tom samozrejme bavila ale ona je dost flegmaticka a len ma odbila, ze ziaden z pacientov nemal s tymi liekmi problem.Ja odkedy ich beriem mavam casto aj hnacku a ako som uz pisala aj stolicu celkovo cudnej svetlej farby. Asi to bude teda pri tychto liekoch normalne,len som chcela vediet,ci som jedina alebo to ma aj niekto iny...
S tou kyselinou, to je dost problem. Alkohol nepijem,nefajcim,mam zoznam co vsetko nemam jest- naozaj to nejem.Dakedy som pila vela kavy,aj tej som sa vzdala,uz polroka ani salka kavy. Uz neviem z coho mam tu kyselinu :/ Aj na nete som uz velakrat hladala co jest a nejest pri kyseline,sice niektore clanky si trochu odporuju...
Ver mi,rada by som ziadne lieky nebrala: (
Prečo sa pýtaš, keď si si sama už v 1. príspevku odpovedala? Áno, aj lieky, strava a choroba ovplyvňujú farbu našej stolice a moču. Báť sa nemusíš, prečítaj si letáčik, uvedom si, že si ju už takúto mala, ak máš pochybnosti, konzultuj problém s lekárom, možno Ti povie niečo iné, ale tým, že budeš mať STRACH, sa tej stolice nezbavíš. Čo keby si si upravila stravovanie tak, aby si nemala kyselinu a nemusela brať na ňu lieky? Tvoj problém by sa razom vyriešil.
Nikto teda nemal taky problem? :(
Moze bledu stolicu sposobovat aj liek Nolpaza na znizovanie kyseliny? Pred polrokom som ho brala mesiac a mala som parkrat zelenozltu stolicu ale velmi som to neriesila,potom som Nolpazu prestala brat a stolica bola normalna ako predtym.Teraz opat beriem Nolpazu vyse mesiaca a mam opat cudnu farbu stolice. Vacsinou akoby dozelena alebo zelenozltu, niekedy zase uplne bledu az sivu. Je to pri takychto liekoch normalne ci sa mam bat? :(
Dobrý večer. Som veľmi vystrašená. Dnes som mala dvakrát stolicu. Prvá /doobeda/ začiatok tmavá a na konci svetlá. Teraz večer som mala už len svetlú stolicu.Stolica nezapácha. Nemám bolesti brucha, krče. Niekedy ma páli záha a aj dnes. Čítala som si
príspevky a naháňajú mi strach. Chcem ešte doplniť, mám policystické obličky. Minulý týždeň som bola na odbere krvi, moču a výsledky ku mojej diagnóze boli dobré. Chcem ešte dodať, že už asi týždeň beriem beta karotén, a vitamín C.
K doktorke určite choď, i keď na poškodenie pečene/žlčníka to nevyzerá, treba to skontrolovať.
Určite a čo najskôr.
moč mám bielo-žltý , taký klasický
takže mám ísť k doktorke?
svetlá stolica a únava býva aj pri toxikácii amalgánom...isté je,že je postihnutá pečeň,žlčník+,neznáme čo to spôsobuje, biele elementy v stolici by
nasvedčovali prítomnosť parazitov
Akej farby máš moč? Klasika žltý až biely alebo je nejako výrazne tmavý?