Ahojte chcem sa spýtať ci ma niekto z vas skúsenosti s týmito tabletkami? Znižujú vraj chut do jedla. Videla som uz množstvo tabletiek ale neviem ktoré z nich su naozaj dobre. Budem vďačná za akékolvek rady :-)
Obezin - skúsenosti
vyskusane -nezabral
na základe odporúčaní som si tento výrobok kúpila. ale bola to chyba. presne ako píšu na www.polakova.sk , vôbec to nefunguje.
vtipná otázka, že ktoré tablety na chudnutie sú naozaj dobré.... žiadne, keby niektoré fungovali, všetci by sme boli štíhli bez cvičenia, a každý by ich kupoval, a nemuseli by sme čítať tieto často trápne reklamy predajcov, ako kto schudol za mesiac 11kg, len zobkaním nejakých tabletiek....
Nakoniec som to vyskusala... dala som si iba jednu a je pravda, ze to zasyti. Nezjedla som z vecere vela, ale aj tak treba davat pozor co si davat do ust... myslim si ze zdrava strava v mensich porciach a pohyb pomoze. Verim v to :)
ved to je plne chemie len si ublizis ja by som to neskusala na tvojom mieste ale tiez hladam nieco co je ucinne
Zdravím, nie je niekto čerstvý, čo vyskúšal obezin? ja mam 164/76 a prvých 10 kg mám za sebou, ale chcela by som tak 10 kg dat ešte dole len ma zužuje hlad... tak nech sa menej trapim :) Vďaka.
Ahoj, odporúčam ti prečítať si recenziu na tie tabletky www.tabletky-na-chudnutie.sk , mala by si tam nájsť všetky informácie ktoré hľadáš :)