stehna

snehuliacik28

Ja chodim cvicit dva krat do tyzdna ,cvicim aj na orbitreku aj na stac.bicykli a myslim ze som schudla zo stehien,len musis upravit stravu:vela zeleniny a ovocia,obmedzovat sa v sladkom a vela pit vtedy to ide rychlejsie

Lolka

na internete je leg magic na to mate aký nazor, ma s tým niekto skusenosti? Chudne sa tým zadok aj stehná za aký čas? Je lepsí orbitrek? Co by ste odporucali kupit?

jessy

schudnuta.... nooo presne aj ja potrebujem na tej časti hneď pod zadkom... lebo smerom ku kolenám sú akože štíhlejšie... ale tam hneď pod zadkom je to hrozné, to mi vadí... nevieš poradiť niečo špecialne na to?

jessy

velvet...ja zvyknem tiež tak 30-35 min. minimálne 4x za týždeň a ostatné dni chodím behať... a ja zvyknem rýchlosťou asi 30km/h .... a išla by som aj dlhšie, ale ja mám ten problém, že zo spodu potom začnem cítiť také pálenie chodidiel =/ neviem ako to opísať....no proste ma tak začnú páliť zospodu a musím už prestať...

velvet

jessy:-) ja slapem len na najnizsej zatazi ... a rychlost.... podla hudby,co pocuvam... :-))) ale tak napr dnes som dala len 30 minut... zautra dam zase hodku.

nadenka

Existuje nieco take ako je idealny rozmer pre stehna? Tak ako je 90-60-90, tak ci su aj nejake optim cm pre stehna?