Ja som narodená v znamení strelca a môj nový priateľ je škorpión. Poznáme sa štyri mesiace a niekedy to medzi nami trošku v názoroch škrípe.
Je tu niekto v znamení škorpiona alebo má či mal partnera muža škorpiona? Aké sú to povahy? Niečo som si čítala na webe ale nemala som v reáli ešte partnera škorpiona. Akí sú to ľudia a povahy? Lebo mám niekedy pocit že nevie čo chce a je dosť náladovy a falošný.
Ďakujem
Žena strelec versus muž škorpión
ja som mala muza vodnara a akoze vacsieho klamara a podrazaka som este nevidela. skorpion je praveze jedno z najuprimnejsich znameni, hovori pravdu az do tej miery, ze nou aj ublizuje, nedba velmi na takt a je dost panovacny a majetnicky, tazka povaha, ktora zije v oblakoch, je velmi emociaonalny, obcas posobi dojmom, ze neviee co chce, aj ked on to vie velmi dobre.., len to nevie najst, je medzi nimi najviac starych mladencov, lebo pre nich je malo kto dobrym partnerom. Rozumeju si s kozorozcom, lebo ten je rovnako, ako oni, zasadovy a s pannami, su to rvonako tazke povahy, ako on. Nerozumie si s levom, vodnarom a bykom.
To falošný mám tak na mysli že tvrdí niečo a pritom viem že to tak nieje a klame mi. Alebo že jedeň deň mi vraví tak a o pár dní akoby zabudom čo tvrdil a vraví praví opak.