Mnohi chlapi sa tu pytaju, preco zeny najviac miluju najvacsich grazlov a na tych dobrych zvysoka s...u.
Tak skusim podat moje vysvetlenie. Dopred upozornujem, ze moj nazor sa nemusi zhodovat s nazormi ostatnych zien. Hovorim len o tom, co sa dialo mne alebo okolo mna.
Takze preco zeny chodia a miluju zlych chlapov.
1. Ti chlapi zo zaciatku neboli zli. Boli dobri, mili, privetivi k zene. Svoju pravu tvar odhalili az ovela neskor. Pre zenu, ktora sa vsak medzitym stihla zalubit na zivot a smrt, uz je potom tazke opustit toho chlapa. Dufaju, ze ma len zle obdobie a ze ho to prejde, ale nie vsetkych chlapov to prejde. Je to aj naopak, ze sa zo zaciatku zena tvari pred chlapom ako dobra a neskor sa ukaze, ze je mrcha. Mnohe zeny to vedia dobre zahrat. Zalezi od povahy.
2. Zena ma kamarata. Chodia aj spolu von, ale aj s ostatnymi kamaratmi a kamaratkami. On je do nej mozno aj zalubeny, ale nikdy ju nepozve na rande, len oni dvaja. Vaha. Zene sa mozno tiez paci, ale mysli si, ze ked ju neoslovil osobne, nema zaujem. Potom sa v jej zivote zjavi novy chlap, ktory nema problem ju v kratkom case pozvat na rande. Hoci to povie priamo, hoci sa pri tom zakokce, hoci jej zavola, ale jednoducho spravi ten krok. A zena si mysli, konecne niekto, kto ukazal, ze ma o mna zaujem, hoci on je macho a mozno je to chlap, pre ktoreho su zeny len na pobavenie.
3. Zena sa obava, je ak je chlap prilis dobry k nej, bude rovnako dobry aj k ostatnym a cudzim ludom. Napr., ze sa nebude vediet jej zastat, ochranit, pripadne sa pobit, ked jej bude niekto ublizovat a ranit ju. Alebo, ze bude taky prilis mily aj k ostatnym zenam. Takato zena chce, aby jej chlap bol zly, ale k druhym ludom, ale dobry k nej. Proste dobry chlap, ale uteka pred problemami alebo ked na neho niekto dupne.
Stacia vam tieto vysvetlenia alebo chce tu este niekto nieco pridat?