Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zeny miluju zlych chlapov

Príspevok v téme: Preco zeny miluju zlych chlapov
milli11

Mnohi chlapi sa tu pytaju, preco zeny najviac miluju najvacsich grazlov a na tych dobrych zvysoka s...u.

Tak skusim podat moje vysvetlenie. Dopred upozornujem, ze moj nazor sa nemusi zhodovat s nazormi ostatnych zien. Hovorim len o tom, co sa dialo mne alebo okolo mna.

Takze preco zeny chodia a miluju zlych chlapov.

1. Ti chlapi zo zaciatku neboli zli. Boli dobri, mili, privetivi k zene. Svoju pravu tvar odhalili az ovela neskor. Pre zenu, ktora sa vsak medzitym stihla zalubit na zivot a smrt, uz je potom tazke opustit toho chlapa. Dufaju, ze ma len zle obdobie a ze ho to prejde, ale nie vsetkych chlapov to prejde. Je to aj naopak, ze sa zo zaciatku zena tvari pred chlapom ako dobra a neskor sa ukaze, ze je mrcha. Mnohe zeny to vedia dobre zahrat. Zalezi od povahy.

2. Zena ma kamarata. Chodia aj spolu von, ale aj s ostatnymi kamaratmi a kamaratkami. On je do nej mozno aj zalubeny, ale nikdy ju nepozve na rande, len oni dvaja. Vaha. Zene sa mozno tiez paci, ale mysli si, ze ked ju neoslovil osobne, nema zaujem. Potom sa v jej zivote zjavi novy chlap, ktory nema problem ju v kratkom case pozvat na rande. Hoci to povie priamo, hoci sa pri tom zakokce, hoci jej zavola, ale jednoducho spravi ten krok. A zena si mysli, konecne niekto, kto ukazal, ze ma o mna zaujem, hoci on je macho a mozno je to chlap, pre ktoreho su zeny len na pobavenie.

3. Zena sa obava, je ak je chlap prilis dobry k nej, bude rovnako dobry aj k ostatnym a cudzim ludom. Napr., ze sa nebude vediet jej zastat, ochranit, pripadne sa pobit, ked jej bude niekto ublizovat a ranit ju. Alebo, ze bude taky prilis mily aj k ostatnym zenam. Takato zena chce, aby jej chlap bol zly, ale k druhym ludom, ale dobry k nej. Proste dobry chlap, ale uteka pred problemami alebo ked na neho niekto dupne.

Stacia vam tieto vysvetlenia alebo chce tu este niekto nieco pridat?

ahink

Creature...velmi pekne dobre a mudro si to napisal.

A prave neraz samotne zeny "robia" z muzov takych..na akych sa potom neraz stazuju a vyplakavaju akymi vraj su. A oni si ich neraz samotne takychto jedincov urobili vytvorili.
Svet je pre muza neraz tazsi..lebo len sa pozrite kym je obklopeny. Od narodenia je to hlavne matka. Pride do skolky a kto su tam ucitelky (upratovacky kucharky?) zas zeny. Pride do zakladnej skoly a tam zas len zeny ucitelky (muzov na skolach je ako safranu ale zas kvoli platom nez zeby to nechceli nevedeli ucit vychovavat). Stredna skola to iste. Kruzky atd tiez to iste. A vacsina rodin je neuplna a zas su a vyrastaju, so zenami. Stale viac stracaju vzor muza a ako potom maju mat "naucenu" rolu ako byt muzom? Podla coho? Filmov? Pc hier? Hotova sexmisia))

creature

S tymi prvymi dvoma bodmi by som suhlasil. Doplnil by som stvrty ze su zeny ktore jednoducho drzost, aroganciu, machisticke spravanie, mozno az primitivizmus (aj ked ony to tak nepomenuvaju) povazuju za muznost, pripadne priebojnost. Aj ked sa ten chlap mozno v zivote nikam nedostane. Hold vrana k vrane sada. Mozno je taka zena z rovnakeho cesta, alebo mozno mala taky vzor v otcovi.
Ale ten treti bod je trosku diskutabilny. To ze je chlap dobry aj k zene aj k druhym neznamena ze sa jej nedokaze zastat ked je to potrebne. Ani to nemusi znamenat ze je nejak prehnane dobry k inym zenam. Moze byt jednoducho iba slusny clovek, ale nemusi byt submisivny. Aj taki su. Podla mna prave tato tvoja predstava ktoru si opisala v tretom bode vedie casto mnohych, nie vsetkych, ale mnohych muzov k pomylenym definiciam co je to muznost, a ako sa pri zene spravat. Ked si chce udrzat zenu tak premysla ako sa spravat a je zmateny. Boji sa byt slusny, empaticky, lebo ma dojem ze zena to bude povazovat za slabost, prejav submisivnosti, tak ako by si to nejaky muz mohol vysvetlit povedzme z tvojich slov v tretom bode. Nevie kedy vlastne byt empaticky a slusny, tak tieto vlastnosti pomaly celkom vytlaca az je z neho arogantny blb. Tak vznika zacarovany kruh. Mnohe zeny same dokonca povazuju slusnost a empatiu za slabost. Potrebuju stale ukazovat "tvrdu" masku a tak vyzaduju aj "tvrdeho" muza. Pravda moze byt taka ze obaja su pod tou maskou vyplaseni a v podstate sa citia byt zranitelni.
Ja si myslim ze prejavom muznosti je aj to vediet prejavit slusnost a empatiu bez strachu o svoje ego, nejaku umelo budovanu pomylenu povest Chlapa. A niekedy je dokonca v zivote mudre aj ustupit. Tak ako hovori aj stare prislovie. A ako potom zadefinujeme muznost ? Bol chlap lebo neustupil hoci utrpel, alebo bol blbec lebo mudrejsie by bolo ustupit ? :-) Niekedy byva nejasna hranica medzi muznostou a hlupostou.

Nefritova

aha, a viem to porovnat, balili ma aj totalni grazli, aj bohati a ano, ti "dobri" si tak netrufaju priamo oslovit, co je ich skoda, ale ked sa prekonaju, alebo ich trochu posmelite, tak vas na rukach budu nosit ;) a raz som bola zalubena do jedneho, ostatne baby ho nazyvali "tutko", ale mna osobne velmi pritahoval, bol vzdelany, dobrak, aj sa mi fyzicky pacil, ale bol zenaty, skoda. a kamosky, ze ako sa mi moze pacit atd. je taky a hentaky, no keby bol slobodny, tak ho beriem

Nefritova

nesuhlasim, ja som nikdy nemala rada zlych chlapcov, absolutne sa mi protivia, od puberty. ja mam rada tych dobrych a preto som nikdy nemala zlomene srdce a kazdy muz sa ku mne spraval ako k princeznej :) ja stale vravim, ze niektore zeny (vlastne vsetky) si svoj osud zasluzia, lebo si ho zvolia same