Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco zeny miluju zlych chlapov

Príspevok v téme: Preco zeny miluju zlych chlapov
milli11

Mnohi chlapi sa tu pytaju, preco zeny najviac miluju najvacsich grazlov a na tych dobrych zvysoka s...u.

Tak skusim podat moje vysvetlenie. Dopred upozornujem, ze moj nazor sa nemusi zhodovat s nazormi ostatnych zien. Hovorim len o tom, co sa dialo mne alebo okolo mna.

Takze preco zeny chodia a miluju zlych chlapov.

1. Ti chlapi zo zaciatku neboli zli. Boli dobri, mili, privetivi k zene. Svoju pravu tvar odhalili az ovela neskor. Pre zenu, ktora sa vsak medzitym stihla zalubit na zivot a smrt, uz je potom tazke opustit toho chlapa. Dufaju, ze ma len zle obdobie a ze ho to prejde, ale nie vsetkych chlapov to prejde. Je to aj naopak, ze sa zo zaciatku zena tvari pred chlapom ako dobra a neskor sa ukaze, ze je mrcha. Mnohe zeny to vedia dobre zahrat. Zalezi od povahy.

2. Zena ma kamarata. Chodia aj spolu von, ale aj s ostatnymi kamaratmi a kamaratkami. On je do nej mozno aj zalubeny, ale nikdy ju nepozve na rande, len oni dvaja. Vaha. Zene sa mozno tiez paci, ale mysli si, ze ked ju neoslovil osobne, nema zaujem. Potom sa v jej zivote zjavi novy chlap, ktory nema problem ju v kratkom case pozvat na rande. Hoci to povie priamo, hoci sa pri tom zakokce, hoci jej zavola, ale jednoducho spravi ten krok. A zena si mysli, konecne niekto, kto ukazal, ze ma o mna zaujem, hoci on je macho a mozno je to chlap, pre ktoreho su zeny len na pobavenie.

3. Zena sa obava, je ak je chlap prilis dobry k nej, bude rovnako dobry aj k ostatnym a cudzim ludom. Napr., ze sa nebude vediet jej zastat, ochranit, pripadne sa pobit, ked jej bude niekto ublizovat a ranit ju. Alebo, ze bude taky prilis mily aj k ostatnym zenam. Takato zena chce, aby jej chlap bol zly, ale k druhym ludom, ale dobry k nej. Proste dobry chlap, ale uteka pred problemami alebo ked na neho niekto dupne.

Stacia vam tieto vysvetlenia alebo chce tu este niekto nieco pridat?

creature

No to bude vzdy dost individualne. Jedna zena chce vyslovene dominantneho veduceho poskytovatela vsetkeho, od penazi cez strechu nad hlavou az po deti. A berie to ako samozrejmost. Ina uvazuje o muzovi skor ako o spolocnikovi do tandemu na ceste zivotom. A dalsia chce mozno sama viest. Preto sa mi ani nechce pustat do definicie tej spravnej muznosti. Lebo zatial co pre jednu je to ten jaskynny muz ktory ju odtiahne za vlasy do jaskyne, alebo dava podnozky zenam a je k nim "zly", ina ma zas inu predstavu o prejavoch muznosti. Su dokonca v dnesnej dobe ludia, a nie len z radov feministiek, ktori by radi vymazali slovo muznost.
Mozno by sa zislo popremyslat nad tym od coho sa vlastne odpichnut pri definicii muznosti. Najcastejsie sa asi hovori ze muznost je opakom zenskosti. To ale podla mna moze viest skor k tym preexponovanym predstavam, az k predstave o macovi. Alebo mozu byt niektori muzi zmateny ktora zo zenskych crt je vyslovene zenska a ktora muzska a ako sa zachovat. Ja sa preto viac stozonujem s nazorom ze opakom muznosti je detskost.

hviezdicka05

MultiLevel

Ano, je nieco na tom pravdy..ale mne otec zomrel, ked som mala 7 rokov, bol to velmi dobry otec s ,,tvrdou rukou". Vedel ma pochvalit, pohladit, povedat, ze ma ma rad, ale vedel aj poriadne zbit, ked bolo treba. Neraz som ppraidne plakala, ed ma zbil len preto, ze som s apotkla a spadla na zem. A mala som po vacsine chapov takych tych mierumilovnejsich, ze boli tam spolocne crty s otcom, ale aj neboli.

A s tymi zlymi mas pravdu..o nikom sa neda povedat, ze je len zly alebo len dobry clovek.

MultiLevel

Ano, chcem tu nieco pridat......Co znamena "zly" muz? V mojom ponimani je to chlap bud alkoholik, gemlber, tyran, ktory tyra bud fyzicky alebo psychicky, utocnik, a podobne....ak tu pise niekto o zlomenom chlapovi, ktori sa zacne k zenam spravat hnusne, lebo ma zle skusenosti,takeho chlapa by som nenazvala "zlym", to je podla mna o niecom inom...
Dovod, preco mnoho zien tak lahko podlahne prave tym "zlym" chlapom a to aj niekolko raz za zivot, cize bez evidentneho ponaucenia sa, je lahky. Takmer vzdy za tym treba hladat to, aky vzorec spravania videla dana zena u svojho otca. 90% z nich vam povie, ze podobny bol aj jej otec, popripade ho nikdy nepoznala :)
Takze ak nejakej zene imponuje drze alebo hrube spravanie, s evidentnym sklnom k bitkarstvu, a podobne, bud to zazivala pravidelne doma, alebo nemala absolutne ziaden muzsky vzor. Nie je to pravidlo, ale vo vacsine pripadov to plati :)

hviezdicka05

Nefritova:

Pekne si to opisala, nasla som sa v tom :) Tiezs ami vzdy vaic pacil Romualdo a nevedela som pochopit co sa paci zenam na Tarabasovi. A teraz mam takeho dobraka, ktory nemama z tak vela testosteronu, ale zato ocenim, ze je verny, mily, uprimny a nie je zaiden ,,mačo", ktory sa rad predvadza a ukazuje svoje napumpovane svaly :D A praveze taki ti silacki chlapi s ami nikdy ani nepacili, nevedela som na zeny pochopit co na nich vidia. Ved to bije do oci, ze im ide len zenu vytrtkat a poslat kade-lahsie. Smaozrejme cest vynimkam, lebo aj medzi tzv. ,,dobrakov" (co tak aspon posobia) sa najdu kurevnici. JA by som to ais tak zhrnula, ze treba cloveka dobre spoznat, brat ho s nadhladom, zistit si neico aj o tom, ako ho berie okolie, s kym sa stretava a nemat ruzove okuliare, neidealizovat, neocakavat vela od muza, aby potom sa neplakalo.

Lebo co toho, ked ma niekto peniaze, suepr kasny je, vysportovana postava a v hlave milion bab. Apotom chuda dievca, ktore sa do takeho zalubi. Otvorme konecne vsetky zeny oci a poriadne popremyslame do koho ma vlastne zmysel sa zalubit, aby sme potom nemuseli hoorit, ze laska je slepa.

liberta25

zeny a muzi su si v tomto za jedno. dobrych chlapov to tiez vacsinou taha ku mrskam. jedinec, ktory vie, co chce a vazi si sameho seba, nepojde predsa do nejakeho sado/maso vztahu. a vobec, globalizovat to na zaklade individualnej skusenosti je velmi nesmerodajne.

anjelik *

Rozhodujúcu úlohu pri výbere partnera zohráva aj tzv. živočíšny magnetizmus. Pokiaľ sa žena radí k bytostiam s nízkym, dá sa povedať, nulovým magnetizmom a je to, čo sa vraví, sociálne precitlivelá, meteosenzitívna, reagujúca na akúkoľvek zmenu počasia, to značí, že nie je schopná si okolo vlastného tela vytvárať ochranný, vlastný magnetimus, je potom nutne a zákonite priťahovaná k typom, ktoré sa ľudovo nazývajú *hovädá*. To už nie je otázka slobodnej voľby u takejto bytosti, ale doslova otázka prežitia. Magnetizmom silne nabušení jedinci disponujú silou zvieraťa a tak sa aj prejavujú.
Čím kultivovanejšia bytosť, tým jemnejšie a láskavejšie prejavy, tým väčší súcit. Ale takáto bytosť potom nutne pritiahne len bytosť sebe podobnú, poprípade, dokáže zvládnuť aj to zviera v tom druhom. Všetko je to o vývoji a skúsenostiach, ktoré chceme zažiť a pochopiť. O tom sú aj vzťahy..o učení sa zvládať seba a tolerancii k tomu druhému. :o)
To isté samozrejme platí aj pre mužov, tí, ak sú len také *lístočky* vo vetre, rovno ich to ženie k silným ženám, predátorkam ženskej ríše. Keď vrcholom blaha je pre nich byť ženou *týraný*. :o))

creature

Slobodna ano napadlo ma to s tymi hormonmi. Dokonca si myslim ze urcite zeny su mozno geneticky tak nastavene aby ich pritahovali urcite typy, napriklad s vacsou hladinou testosteronu, co je tiez dane geneticky. Ale je to taky zjednoduseny pohlad a tomu som sa chcel vyhnut lebo casto je za ludskym spravanim viac nez len hormony testosteron a estrogen ktore ako keby nedavaju velmi na vyber. Naopak ludia sa dost casto chovaju aj podla toho ako si zvolia a mozu to menit. preto som spomenul tych zmatenych muzov od ktorych zeny na jednej strane chcu aby boli drsni, mozno az tak romanticky primitivny, no na druhej strane sa stazuju na agresivitu, machizmus. A muzi potom viaceri nevedia ako to vybalancovat, ako sa vlastne spravat a tak niektori zvolia volbu byt "zlym" chlapcom, nech uz to znamena cokolvek.

Nefritova

no mozno problem je, ze zeny uz nevedia byt zenami a muzi muzmi, tak hraju nejake preexponovane role. a zavisi to aj od toho, ako sa samotna zena vnima. ja som svoju hodnotu mala nastavenu vzdy velmi vysoko a preto ma ani nikdy nepritahovali "zli, problemovi, drzi" a neviem aki chlapci, aj ked boli pubertiacky z nich mimo. naopak, vzdy som "vzhlizela" k osobnoste silnym, ale normalnym, slusnym (!) muzom, mna akakolvek agresivita a primitivizmus totalne odradza. a taketo typy muzov ma ani sexualne nepritahovali, nikdy. zalubit sa dokazem len do muza, ktory je v istom zmysle pre mna vzorom, niekam ma posuva, a veru silacke reci, skutky a podobne, hrubost a arogancia k druhym, mi vela napoveda o jeho charaktere a do takeho charakteru sa zalubit nedokazem a nechcem a nie je tam co obdivovat. ano, muz ma byt silny, ale je rozdiel byt silny ale aj tak slusny, ohladuplny, ako byt ako taky bulo odthrnuty z retaze.

a ked uz sme pri tom, tak ano, bolo to tak od detstava, co si pamatam. nikdy som nemala nejaky muzsky idol zaveseny v izbe, ani v najhlbsej puberte. ked sme boli male a chodila rozpravka Fantaghiro, tak vsetky baby do radu boli mimo z Tarabasa, toho "zleho chlapca", ja som naopak platonicky bola do toho "pasivneho tutka" Romualda, ktory nerobil ziadne problemy, a tarabasomania isla mimo mna. i ked, nedavno som si na googli nasla tych hercov, tak ten Tarabas je krasny chlap, teda ten herec, to s dnesnou optikou uznavam, ale nic to nemeni na fakte, ze jeho charakter v tom filme sa mi nepacil a odpudzoval ma. alebo ked sme pozerali Fantoma opery. dokonca aj moja najlepsia kamoska mi vravela, ze ona by si vybrala Fantoma, ja naopak od zaciatku do konca som jednoznacne bola na strane Raola a filmova Christine sa rozhodla presne podla mna, cize to bola jedna normalna zena :) aj ked Gerard Butler je rozhodne viac sexi chlap, ako ten herec co hral Raola, Fantomov charakter sa mi nepaci a nevidim v nom nic eroticke a sexualnu tuzbu vzbudzujuce, je to zamindrakovany, temny chlap, desvzbudzujuci, ponukajuci akurat tak temne katakomby, nic co by ma ako zenu mohlo na nom oslovit, okrem teda hudby ktoru ako tvoril, ale tak ako k umelcovi by som k nemu mohla "vzhlizet" ale ako k chlapovi ani trosku. este tam bola dojemna vsuvka hrajuca na city, ze chudacik, ake mal tazke detstvo, takze ktora ho dovtedy neuznavala, tak tam uz kazda, ja teda nie, nie som typ, ktory sa chce o niekoho starat a polutovat ho atd. nechce sa mi byt ta zachrankyna zleho chlapca, ktory sa pod jej rukami stane tym dobrym, tomu neverim. a ked si aj nejaka baba mysli, ze ten "zly" je zly len k ostatnym ale k nej dobry, tak mozno, ale po tom, ako ho prejde zamilovanost, tak bude ku nej presne taky isty ako k ostatnym, to je proste jeho charakter.

a peknu nedelu vsetkym, to bola moja mala umelecko-psychologicka vsuvka, mam na to svoje dovody. a niektore zeny su fakt hlupane hlupe, len skoda, ze ich hlupost potom musia riesit ini (napr. my sa teraz musime starat o decko jednej rodinnej prislusnicky, ktora mala tiez vzdy rada len vagabundov a dopadla ako dopadla), take zeny maju, co si zasluzia, ale mali by sa odstahovat dakam na pusty ostrov a neobtazovat svojou sprostostou ostatnych

Slobodna

Ženy predsa nemilujú zlých chlapov. Ženy priťahuje testosterón, rovnako ako mužov priťahuje estrogén. V ľudovej reči - mužnosť a ženskosť. Všetko je to o hormónoch. Ten testosterón sa žiaľ pri nadbytku prejavuje ako agresivita alebo promiskuita. Ten estrogén zas ako emocionálna labilita, plačlivosť atď. Všetko má svoje pozitívne aj negatívne stránky. Ženy vo svojej podstate vždy budú túžiť po, síce primitívnych, dávnych časoch, keď muž jednoducho schmatol ženu za vlasy a odvliekol si ju do svojej jaskyne za účelom milovať a množiť sa. Ja viem, feministky súhlasiť nebudú a budú odporovať.
Z antropologického hľadiska je v akejkoľvek dobe v nás prítomný tento živočíšny, primitívny pud a potreba. Rovnako ako každý muž túži po ženskej nehe, jej schopnosti vytvárať teplo domova.

Delete

Hm...zaujímavá téma :)
Súhlasím s creature
Ženy si väčšinou vyberajú to, čo je agresívnejšie preto, pretože sa to skôr prejaví, skôr to príde, vidia tie prvotné pudy bez akejkoľvek masky a tých ľudí tak, ako ich Boh stvoril. No môžem za seba napísať, že je to v skutočnosti presne tak. Ale svet nie je čierno - biely a existujú ľudia a ľudia. Ja by som napríklad nedokázal o agresivitu zakopnúť napriek tomu, že som cholerik. Ono ovládať svoje pudy a emócie je vysoká škola života, a ani ja nedokážem ovládať všetko. Ale je mi trošku ľúto, že ženy berú slušnosť, citlivosť, inteligenciu a empatiu za niečo menejcenné.

Ale tak evolúcia ide dopredu, možno o chvíľu budú všetci chlapi nosiť obtiahnuté nohavice, vlasy budú mať nabok, alebo budú biť doma svoje partnerky a znásilňovať ročné deti ako to bolo teraz.

Každému človeku chutí niečo iné. Každá minca má dve strany.