Bola by som rada, keby ste mi napisali, ako to mate vy, pripadne ako to budete mat, ale iba ak ste partneri, a lubite sa aj bez papiera manzelstva. Kupujeme byt, a obaja budeme vlastnit byt v rovnakom pomere. Aku menovku si dat na dvere? Jeho priezvisko? Moje priezvisko? Priezvisko oboch?
Menovka na vchodove dvere
mena oboch, tituly ani jedneho. niet nic smiesnejsie ako ked je pred menom aj za menom tisic titulov, takze samotne meno clovek musi hladat. na bytove dvere titul nepatri, susedov nezaujima co ste vystudovali. mozno este tak mudr. by malo zmysel ak by sa nieco vazne prihodilo a bola by nutna okamzita lekarska pomoc. moj muz sa tiez usiloval presadit tituly, ale mne to bolo maximalne trapne. tak nas oslovuju na pracovisku, ale so susedmi mame uplne ine vztahy. tam to proste nepatri, je to smiesne.
Jednoznačne oboje... Až budete manželia, stačí nechať priateľove, alebo ako meno rodiny.
logicky ze obaja, u nas v baraku maju tak aj na zvoncekoch
predstav si , ze si postarka a ides k niekomu do baraku, kde je asi 20 bytov, na dopise je adresa, aj tvoje meno, avsak na schranke ho postarka nenajde, takze dopis ti nebude doruceny a vrati sa spat k adresatovi. daj si tam prosim ta na schranku cele tvoje ctene meno aj priezvisko, rovnako aj partner a ak ma niekto z vas aj firmu, rovno aj jej nazov.
Oboch ja bývam tiež u snubenca svadbu zatiaľ neplánujem a už 2 roky máme oboje mena a zmeniť sa dá aj neskôr
No logicky najlepšie je asi obe, ale je to môj názor. Ide skôr o praktické dôvody napr. pošta, aby si nemusela šľapať za každým na poštu resp. mohli ti byť doručené listy.