Interupcia - Umelé prerušenie tehotenstva

mandolinka

SMUDLO 3 - ak to dokážeš, daj dieťatko hneď po pôrode na adopciu. Je veľmi veľa bezdetných párov, ktoré by dieťatko radi prijali a vychovali.
najmama.aktuality.sk
www.sancaoz.sk

philips

Tak ti to poviem takto - je to blbosť, ktorá nemá žiadnu logickú súvislosť so vznikom rakoviny. Na vznik nádoru sa musí v bunke poškodiť kontrola delenia, čo nie je tak jednoduché a počas interupcie nerobia nič, čo by mohlo poškodiť DNA matky.

mjanik

to som vyčítal v nejakej literatúre(dávnejšie),Ke´d to tak sledujem viac rokov, tak tomu verím.Akupunktúra je najlepší všeliek.Doporučujem ti preštuduj nejakú akup.literaturu,potom sa nebudeš čudovať.Maj sa

philips

Smudlo, bohužiaľ, v tomto štádiu tehotenstva už je interupcia možná len zo zdravotných dôvodov alebo ilegálna, ktorú dôrazne nedoporučujem, nie j vykonávaná so štandardami, ktorú sú v bežných nemocniciach a súkromných klinikách.
Mjanik, to si kde vypotil takú kravinu? Tak, kde si našiel aj zázračný všeliek - akupunktúru?

mjanik

vyhýbajte sa interrupcii.Dôvod-pravdepodobne žena, ktorá svojím pričinením prišla o dieťa ,v neskoršom veku dostane rakovinu rodidiel alebo prsníkov!!!!!!!!!"!!

SMUDLO 3

Zdravim chcem sa poradit cakame stvrte dieta ale zhladiska ze nemame financne prostriedky nemame ho ako vychovat len som uz v siestom mesiaci dakujem za kazdu radu

Mina-30976

Je veľmi smutné a nespravodlivé, že ženy, ktoré túžia po deťoch a milovali by ich od prvého dňa od počatia celým svojím srdcom...že také ženy detičky mať nemôžu a také ženy, ktoré ich počnú a porodia ani nevedia ako si to nevážia. Viem o čom hovorím...prežila som ťažké chvíle, dve moje tehotenstvá som si poctivo odležala so strachom a modlidbami. Som šťastná, lebo všetko dobre dopadlo, aj vďaka môjmu úžasnému manželovi a máme dve zdravé, krásne detičky - dcérku a synčeka. Milujeme ich nadovšetko. Ženy uvedomte si, že sú to detičky, majú právo na život a pristupujte zodpovedne...,aby vás to potom nemrzelo.
Život je dar Boží.

sob rudolf

A ešte... osobne ma uráža to spojenie: Umelé prerušenie tehotenstva. Prerušiť môžete telefónne spojenie, štúdium alebo ešte niečo iné, ale tehotenstvo? Ak raz skončí, nebude pokračovať. Takže ide o ukončenie tehotenstva, nie prerušenie.