Som vyliečená, ale čo teraz

Príspevok v téme: Som vyliečená, ale čo teraz
elzuška

Ahoj, na začiatok chcem povedať že som prekonala bulimiu a anorexiu. Nebolo to tak vážne, ani to netrvalo dlho. Som čistá a istá, že sa to nevráti. Mám podváhu, dosť výraznú. Cvičím pravidelne, no chcem začať jesť. Zdravo :) Avšak neviem ako, nechcem pribrať, milujem svoje telo také aké je teraz. Máte niekto skúsenosti ako nepribrať po takejto chorobe, či len zlej diéte? Mojím plánom je pomaly začať po fázach. Bohatšie raňajky 2 týždne, potom prihodiť desiatu a tak. V konečnom dôsledku by som mala byť v miernom kalorickom deficite, no obávam sa, že aj tak priberiem. Je to možné? :) A otázka na záver, vráti sa mi menštruácia, máte s tým skúsenosti?

Ďakujem :)

kikiliki

Nie si vyliečená, iba si to nahováraš. Keby si bola, nepovieš, že sa ti tvoje telo páči aké je teraz a nechceš pribrať. A že chceš jesť " ZDRAVO " !! Kašli na zdravo a jedz normálne.

ja napr. neraňajkujem, lebo ma bolieva žalúdok. Ale nerobí mi problém jesť slaninu, klobásy, pečené kačice, knedle a pod.

Okrem toho, vychrtliny nie sú pekné. Všímaj si ženy okolo 40-5O ročné, ktoré sú krajšie. Tie vychudnuté, s nohami ako paličky ? Nie tie krv a mlieko !!

A či chceš alebo nie, príde vek, kedy budeš priberať či chceš alebo nie. Tak sa s tým zmier.

Karolin777

Ahojte dievcata, zalozila som na facebooku novu stranku ohladom bulimie kde by sme si mohli navzajom pomoct, budem rada ak sa pridate a budeme si spolu pomahat, mozno sa z malej skupiny stane nieco velke co nam vsetkym pomoze :) tesim sa na Vas

pepe123

Ahojte, citam tu vase prispevky a chcela by som poprosit, ci by niekto nebol ochotny podelit sa so svojim pribehom, samozrejme anonymne..potrebujem to do skoly...keby ste o niekom vedeli, prosim dajte mi vediet prosiim :)

Liam

nemozes byt vyliecena, ked sa ti tvoje telo paci take, ake je, cize chude. keby si bola vyliecena, tak vidis v zrkadle pred sebou kostru a chces, aby vyzerala ako normalna mlada zena. ale aby sa to stalo, na to musis pribrat. a popritom civicit, aby si nemala iba tuk, ale krasne jemne zenske a pritom pevne tvary.

sob rudolf

elzuška, podľa mňa PPP nie je ako zápal priedušiek, ktorý sa dá definitívne vyliečiť až do plného zdravia. PPP je závislosť, dá sa od nej iba dlhodobo abstinovať. Pomáha dobrá motivácia, pevná vôľa, ale aj chápaví ľudia v tvojom okolí, podporné skupiny, psychiater atď., veď to poznáš. No najmä si treba prestať klamať, hľadať výhovorky a kladné stránky PPP, pretože tadiaľ cesta nevedie. Držím palce!

lombardo1981

Mám podváhu, dosť výraznú. Cvičím pravidelne, no chcem začať jesť. Zdravo :) Avšak neviem ako, nechcem pribrať, milujem svoje telo také aké je teraz.
Dievča zlaté. Ty nie si v poriadku. Len si to nahováraš. Klameš samú seba, že máš všetko pod kontrolou. Máš pocit, že keď si nateraz ovládla jedlo, všetko je v poriadku. Ale nie je. Príde čas, kedy ťa jedlo opäť začne nekontrolovane ovládať. Ono ťa v podstate ovláda aj teraz. Pretože ťa núti jesť "zdravo". Predpokladám, že ešte stále máš povolené a nepovolené jedlá. A tie nepovolené sú v kategórii pre "pretože sa z nich priberá".
A toto ti hovorím ako niekto, komu už nebudú stačiť prsty na oboch rukách pri spočítavaní abstinencie.

flegma

v skratke, som cista, mam ale podvahu no nechcem pribrat a vrati sa mi menstruacia?
myslim, ze klames samu seba a takto sa z toho teda nedostanes...

dobrak

Ahoj elzuska.
Asi este nie si celkom OK.
Mam taku sestru ale ona si nechce nic priznat.Ma 32rokov a mozno 40kg a neviem jejpomôct.