Neviem si poradit s divnymi stavmi!

Príspevok v téme: Neviem si poradit s divnymi stavmi!
Datel

Neivem si so sebou poradit. Mavam divne stavy. Rozneho typu. 10rokov. Od pocitov slabosti, cez zavrate, pocity na zblaznenie, ranne zaludocne nervozity, napatie a podrazdenost…postupne sa striedaju. Inak fyzicky som na tom dobre. Cvicim a chodim behavat – vtedy mi nic nie je.
Stale rozmyslam, ci by to nemohli byt nejake kvasinky, potravinova intolerancia, parazity, nejaky nedostatok vitaminov alebo mineralov…
Proste sa mi nechce verit, ze psychika by ma mastila 10 rokov stylom – teraz si dame 2 mesiace zavratov, potom 2 mesiace pocitov na zblaznenie, potom si pridame rannu zaludocnu nerovzitu a poobednajsie pocity na odpadnutie a takto dookola.
Na druhej strane je pravda ze ine priznaky nemam. Ziadne bolesti hlavy, ziadne bolenie klbov, traviace problemy…proste nic. Jedinym problemov ostavaju stavy, ktore si neviem nijako vysvetlit.
Napriklad dnes rano som sa zobudil (spavam uplne super) a este som lezal v postely a uz ma premklo napatie, stiahnuty zaludok - nerozumiem preco. Je to uplne bezdovodne.
Neuveritelne ma to uz s*rie. Strasne. Nechcem sa denne natahovat s hovadinami, ale zbavit sa ich tiez neviem. Je to psychika? Na beznych prehliadkach mam vysledky ok. Alebo mam skusit nieco ine? Stitna zlaza kontrolovana 5x snad. Lieky neberiem ziadne.

budem rad za tipy co s tym.

JB

liecitel

Zrejme by si chcela pribrat prevazne svalovu hmotu myslim.Ci? dobre neriesme pranu to len bol ako priklad ze co dokaze ludske telo resp.ludsky duch.Ze ako mysel vpliva na telo-aj na to stravovanie a ze keby sa clovek kus zamyslel nad svojim zivotom (vpustil lasku do svojho zivota napr) tak vela veci by sa dali inak riesit...A take vyhovorky ze deti,hypoteky,praca,partner a neviem co este pocuvam kazdy den...ale kto si vybral taky zivot? a kto povedal ze sa to neda zmenit?...a z kade vies ze napr.nerobim na tej stavbe? a v tom mas pravdu ze aj ked jem to jedno jedlo tak sa najem poriadne hodinu-dve pred spanim a mam pri 180cm 81kg a 8% tuku a metabolicky vek mam 12r a to mam normalne 27r

laura321

liecitel, nejdem to ani citat, skor by som radsej pribrala ako schudla, takze nad takymito vecami ani nepremyslam , ani nejdem nic skusat.. zivit sa "pranou" mozu akurat nejaki jogini, ktori nemaju co ine na robote ako cele dni meditovat a ponarat sa do seba a nemaju ine starosti ako "duchovne sa rozvijat".. Takeho fyzicky pracujuceho cloveka, ktory zije tu v nasich podmienkach, ma rodinu, male deti, musi niekde byvat a z nicoho platit ucty a ine veci by si pranou neuzivil, teba keby som postavila niekam na stavbu a cele dni by si nosil tazke tehly, myslim, ze vecer by si zjedol aj kona:D Ak nepotrebujes jest, je to tvoj problem, nik ta do toho nenuti, ale nemusis pisat, ake je to super nejest.

liecitel

laura321 skus si precitat tento clanok a skus to vyskusat na sebe a potom mozes sa nam pochvalit a sa vyjadrit co je anorexia a co nieje...ten clanok je dost vedecky ziadna ezoterika ani nic podobne...kulturistika.ronnie.cz

liecitel

lienka131 to je jednoduche vysvetlenie.Clovek co sa rozhodne nejest resp.rozhodne sa zivit PRANOU-vzduch,snecna a ine energie a voda-ale vraj ze su aj taky co bez vody funguju.ide o to ze clovek co sa tak rozhodne zit musi to tak citit,musi byt v takom akeby osvietenom stave-ze je uplne v sulade s prirodou a sam so sebou,taky co nedokaze prezivat negativne emocie a nema obmedzene myslenie...uz chapes o com to je?Nejde o to ze nejest ale presvecit svoje podvedomie ze sa da najest aj z tych energii co som pisal...A ked spominas tu lasku presne o tom to je.Ak si velmi zamilovana tak vtedy rozmyslas nad jedlom? a nieje to tak ze vtedy si plna energie,vsetko ti vychadza,nemas starosti a posledne na co myslis je jedlo ci?

lienka131

Ale ako je mozne vobec nejest? Vysvetli mi potom preco anorekticky umieraju na vyhladovanie? Nejaku energiu do tela prijmat musis ci sa ti to paci alebo nie, ako vravela moja babka, zo vzduchu a z lasky nevyzijes :D Inak suhlasim, negativne emocie a stres to je uz civilizacne ochorenie, bohuzial

liecitel

no presne to je ako s fajciarmi..preco sa niektori dozivaju vysokeho veku a niekto mlady dostane rakovinu pluc? vyzdy sa treba na dany problem pozerat komplexne...A ked spominas tu rakovinu tak to ano mas pravdu tam je treba (vraj) uplne vylucit cukry-zvatsa tie jednoduche a taktiez bielkoviny zivocisneho povodu atd...tam vela toho je co treba upravit.mam precitanu knihu RAKOVINA od Phillipa Day.Ved pisal som v predoslom komentare ze strava je dolezita ale sama o sebe nesposobuje take zavazne ochorenia...A taktiez ty si precitaj ako stres a negativne emocie sposobuju oslabenie imunity...A niesom Peter Starec a ani nikomu neodporucam vobec nejest.A uplne ta chapem ze si pohorsena ked spominam ze sa da zit bez jedla..ja pred rokom napr tiez by som tak reagoval ako ty keby ze mi ide niekto tvrdit take absurdnosti.Lenze keby ze nespoznam osobne takeho cloveka co vobec neje 5 rokov a nenastudujem si o tom nieco viac a nevyskusam na sebe tak by som stale to povazoval za absurdnost a takych ludi by som odsudzoval

laura321

DATEL ty si anorektik, lebo normalne ja keby som neranajkovala a este k tomu neobedovala, tak uz by som odpadla pri mojich 50 kilach. Telo potrebuje energiu, nie sme tak duchovne vyspele bytosti, aby sme vedeli prezit z energie slnka:D

lienka131

Vsetko krizom krazom cipsy, sladke, slane, mucne jedla, ´zdrave´ jedla slovenskej kuchyne ako snicle a spol. Konecne som prestala aj fajcit, to je ako keby si povedal to iste o cigaretach a fajceni. Pre mna za mna nech si niekto fajci, chlasta, droguje, alebo zerie ako prasa jedno cez druhe, ja nebudem svoje telo uz nicit, veru nie. A to co pises zavisi aj od imunity! Precitaj si preco napr. rakovinovym pacientom odporucaju zmenit stravu. Presne tak, sme to co jeme...