Neivem si so sebou poradit. Mavam divne stavy. Rozneho typu. 10rokov. Od pocitov slabosti, cez zavrate, pocity na zblaznenie, ranne zaludocne nervozity, napatie a podrazdenost…postupne sa striedaju. Inak fyzicky som na tom dobre. Cvicim a chodim behavat – vtedy mi nic nie je.
Stale rozmyslam, ci by to nemohli byt nejake kvasinky, potravinova intolerancia, parazity, nejaky nedostatok vitaminov alebo mineralov…
Proste sa mi nechce verit, ze psychika by ma mastila 10 rokov stylom – teraz si dame 2 mesiace zavratov, potom 2 mesiace pocitov na zblaznenie, potom si pridame rannu zaludocnu nerovzitu a poobednajsie pocity na odpadnutie a takto dookola.
Na druhej strane je pravda ze ine priznaky nemam. Ziadne bolesti hlavy, ziadne bolenie klbov, traviace problemy…proste nic. Jedinym problemov ostavaju stavy, ktore si neviem nijako vysvetlit.
Napriklad dnes rano som sa zobudil (spavam uplne super) a este som lezal v postely a uz ma premklo napatie, stiahnuty zaludok - nerozumiem preco. Je to uplne bezdovodne.
Neuveritelne ma to uz s*rie. Strasne. Nechcem sa denne natahovat s hovadinami, ale zbavit sa ich tiez neviem. Je to psychika? Na beznych prehliadkach mam vysledky ok. Alebo mam skusit nieco ine? Stitna zlaza kontrolovana 5x snad. Lieky neberiem ziadne.
budem rad za tipy co s tym.
JB