caute:len pre zaujimavost som zvedavy ci niekto mava sny ako ja. Casto mavam nocne mory ktore su fakt neprijemne no a pocas spanku ked sa mi sniva dajme tomu ten zly sen tak sa vo sne zobudim stym ze si myslim ze uz som sa ozaj zobudil ale pritom stale spim.Niekedy sa sa mi stane ze sa aj tri krat vo sne zobudim stym ze uz je ozaj konec ze som hore.Je to strastne a som s toho dezotientovany.
Nočné mory
Sansara-nie som Artemirodós z Efezu,S.Freud,ani C.G.Jung,ale o spánku a snoch čosi viem,aj keď nie veľa.Netrpíš spánkovou paralýzou,nemáš nočné mory,ani lucidné sny,kt. Simi.si nazvala "falošnými prebudeniami".Máš,ako si správne poznamenala SNY.A tie môžu byť rôzne-farebné,agresívne,zvukové,varovné,pravdivé,reinkarnačné,DÉJÁ VU,sny spĺňajúce želania,PRINÁŠAJÚCE RIEŠENIA,...Už z 1 príspevku sa dá o človeku veľa zistiť,Ty si vyžarovala aj pozitívnu energiu,takže som Tvoja a vždy Ti rada poradím,ak budem vedieť.A keď vieme čosi o rodinnom zázemí,je výklad o čosi konkrétnejší-je tam smútok za mamičkou,strach o otcka/dopredu sa bojíš,čo bude,ak o neho prídeš,trápiš sa,.../,o vlastnú budúcnosť,...Si citlivá, starostlivá,až veľmi zodpovedná bytosť,nemala by si zabúdať ani na SVOJ ŽIVOT a začať ho ŽIŤ.Prosím,zbav sa čo najskôr tohto svojho negatívneho pocitu-TRÁPENIE SA pre iného,pre niečo,je to nezmysel!Ak sa jedná o človeka,môžeš mu pomôcť,vec vyriešiť,ale trápiť sa nemá žiaden význam.Ak Ti to vletí do duše,usídli sa tam,narobí poriadnu šarapatu a Ty po čase ochorieš!A to by som nerada.Hľadaj duchovnú potravu.Som rada,že som aspoň čo-to trafila a určite sa Ti ozvem.Maj sa krásne.
Ahoj kycera. Dakujem ti, ze ti mozem tykat a aj za ten vyklad. Ma vela do seba a je dost pravdivy, co sa mna tyka. Dost si ma vystihla. Budem rada, ak si najdes cas aj na vyklad toho druheho sna (pravdaze ked to bude casovo tebe vyhovovat). Uz cakam na oteplenie, lebo vtedy rada spavam pri otvorenom okne. Spravy nepozeravam uz dost dlho, lebo su zvacsa o samych nestastiach (vrazdy lupeze umrtia ai) a nie o informovanosti. Ale tomu sa clovek nevyhne a samozrejme ze zachyti infa ohladne spravodajstva (rozhovory s inymi, tlac net atd). Deticky a svoju vlastnu rodinku nemam.. Staram sa, pomaham vsak otcovi (nie je leziaci, funguje samostatne ale po smrti maminky mu chodim pravidelne obriadit domacnost a co treba..upratat oprat navarit zavarit pozehlit okna umyt atd co treba).
Jajaa dakujem aj tebe. A neda sa povedat ze v tych snoch nemozem prehovorit. S ludmi tam komunikujem normalne-rozpravam, ale co sa tyka tych nadpozemskych bytosti, s tymi komunikujem vylucne myslienkovo telepaticky ze "pocujem" ich myslienky akoby to boli slova ludmi vyrieknute. Neviem ci som to dostatocne vysvetlila..
Inak mas pravdu co sa tyka tych snov, aj o tej akoze skrini. Neraz sa mi snivaju aj sny ako riesenia (nad niecim sa trapim rozmyslam a prisni sa mi akoby riesenie odpoved), alebo sny "deja vu", ci tieto sny sci-fi ako som uz opisala v prispevku, alebo sny ineho druhu..
sansara...to, že v noci ty zachraňuješ niekoho je veľmi častý sen, mávala som ho kedysi v detstve a znmená, že sama potrebuješ pomoc v reálnom živote a to, že nevieš prehovoriť v sne znamená, že máš v sebe niečo potlačené, čo sa ti derie z podvedomia von, ale zatiaľ nevládzeš z nejakého dôvodu o tom rozprávať a zároveň požiadať o pomoc v reále. to, že máš živé sny čo mám tiež od detstva a má ich veľa ľudí znamená, že tie tvoje pocity, ktoré sú potlačené v podvedomí sa derú napovrch. Skúsim ti to ešte bližšie popísať...problémy a aj spomienky,najmä tie bolestivé, s ktorými sa z nejakého dôvodu nevieme zmieriť alebo teda spracovať ich robíme väčšinou to, že ich potláčame, ignorujeme ich, ale ony ostávajú v našom podvedomí. Predstavme si to podvedomie ako skriňu, do ktorej odložíme veci, (spomienky, myšlienky, túžby), ktoré nevládzeme spracovať v reále. Postupne ako pribúdajú je tá skriňa stále plnšia a plnšia, hoci mi máme v reále pocit, že je to v poriadku, že máme v sebe ,,upratané" a nevenujeme im pozornoť. lenže postupne sa dostaneme k tomu, že tá skriňa je už tak plná, že sa sama otvára a začína sa to na nás všetko valiť...chceme či nechceme, njaprv sa s tým všetkým začíname konfrontovať v snoch, pretože sú rečou nášho podmedomia. ak to všetko ešte ďalej ignorujeme, tak to postupne silnie a zasahuje nám to do reálneho života, čo sa prejavuje rôznymi symptómami ako sú chronická únava, rôzne ochorenia a pod., podľa toho, k čomu máme predpoklady. skús sa nadtým všetkým zamyslieť a sama si ten sen ,,vylož." nikto iný to za teba neurobí. snáď som trochu pomohla. :)
Sansara-tak som sa kopla,ale oproti mne si ešte stále dieťa,preto je dôležité zakaždým uvádzať vek.A vieš prečo so tak uvažovala?S takou SLUŠNOSŤOU a ZDVORILOSŤOU som sa u dospelej osoby tu na fóre ešte nestretla,u detí áno a potom tie sci-fi.Tak prepáč,že som Ťa spravila mladšou a ak so mnou nadviažeš ešte kontakt,neopováž sa vykať!A teraz sa pozrime na to,ako vek ovpyvňuje výklad sna.Že si dobrodružnej povahy,sedí,možno to o sebe ne/vieš a v reáli potláčaš a táto Tvoja stránka sa naplno rozvinie práve v Tvojich snoch.A tá vojna-v správach dennodenne počúvame o vojnách,bojoch,zabíjaní,...Tvoj sen o vojne nemusí znamenať nič,t.z.,že je to len reakcia na to,čo zachytil Tvoj sluch a zrak.Nakoľko si už ale zrelá žena,túto možnosť vylučujem,možno máš aj deti,inak vnímaš súvislosti,máš aj životné skúsenosti,väčšiu zodpovednosť voči svojmu životu a životu svojich blízkych,...uvedomuješ si,čo by taká "vojna",kt. sa odohráva mimochodom za našimi hranicami,znamenala pre nás všetkých,ne/zaoberáš sa týmito myšlienkami v reáli,potláčaš oprávnený strach,... z vojny,ale v podvedomí sa už usídlili a prostredníctvom sna sa ich zbavuješ.A platí aj to,čo som o vojne napísala v predchádzajúcom príspevku.Ak by sme boli v priamom kontakte,išlo by to skôr a oveľa presnejšie,preto pouvažuj nad tým,čo som Ti napísala a hľadaj slová,kt. sú určené len Tebe.A to,že si citlivá a spravodlivá,sedí tiež.Začni oddnes spávať pri otvorenom/odchýlenom okne,a ak Tvoj stav neovplyvňuje nejaká choroba,zbadáš ten obrovský rozdiel.Poslúchni!Dúfam,že som teraz nenapísala väčšie koniny ako predtým,daj vedieť.Ak máš záujem o výklad 2 sna,napíš,len to bude o čosiK neskôr.
Ahoj kycera. Aj sa ti hanbim priznat kolko rokov mam ked si ma zrejme kvoli tym snom tipovala na dieta.. No som rocnik 1975. A dakujem ti za vyklad tych prvych snov. Som zena, relativne zdrava, vecer nejedavam tazke jedla, a vetram dost casto izbu kde spim
Sansara-koľko máš rokov?Predpokladám,že si ešte dieťa.Na to,aby človek dokázal dobre vykladať sny,potrebuje určité vedomosti a tiež aj viac informácii o osobe,kt. chce sen vyložiť:vek,pohlavie,choroby,aký je to sen,čo dotyčná pred spánkom jedla,robila,problémy,...a toto všetko pri výklade zohľadniť.Niekedy aj obyčajná prikrývka,kt. spadne počas spánku vie navodiť hrôzostrašné sny-môžeš zamŕzať v jaskyni,...Nakoľko tieto okolnosti a ani Teba nepoznám a o snoch viem len MÁLO,skúsme spolu popátrať prečo si mala taký sen.Hrala si pred spaním "sci-fi hry,čítala také knihy,pozerala filmy,začula niečo o vojne,či ste v škole preberali 2.svetovú" a zjedla niečo ťažké,čo zaťažilo Tvoj žalúdok?Ak toto vylúčiš,potom si dobrodružnej povahy.Síce Ťa nepoznám,ale viem o Tebe,že si SLUŠNÉ a dobre VYCHOVANÉ CITLIVÉ dievča s veľkým zmyslom pre SPRAVODLIVOSŤ/bránila si dobrých/.Vojna-to je agresia,hnev,smútok ľútosť,zúfalstvo,...tak v reáli,ako aj v snoch.Môže poukazovať na Tvoj súkromný boj,kt. zvádzaš alebo sa chystáš zvádzať sama so sebou alebo s inými ľuďmi v reálnom živote a nenabrala na to ešte dosť odvahy.Prostredníctvom tohto sna sa tiež môžeš zbavovať agresie,hnevu,...a tým si čistiť svoju dušu,čo je dobré.A vyčerpaná sa môžeš cítiť z toho,že v miestnosti máš nejakú vôňu,pach,...a hlavne tam máš nedostatok KYSLÍKA.Preto si pred spaním poriadne vyvetraj,teraz už môžeš začať spať pri odchýlenom okne a zbadáš,že to pominie.Popremýšľaj,čo som Ti napísala,dúfam,že to nebudú nejaké koniny a ozvi sa.Na tú druhú časť,ak ešte budeš mať záujem sa Ti pozriem neskôr.
jerry74 mavam aj paralyzu zrovna dnes nad ranom som ju mal nedokazal som sa pohnut a krical som na mamu nech ma zobudi a nedokazal som artikulovat ani porieadne kricat..Niekedy to mam vsetko naraz
Ahoj kycera. Dakujem ti za ochotu.
A tie moje sny? Su si v podstate velmi podobne. Raz je to akoby z 2.svetovej vojny, alebo pritomnosti, ci buducnosti. Pripadne sci-fi. Vacsinou v nich vystupujem ako daky "akcny hrdina" - bojujem strielam unikam ci nahanam tych "zlych". Je to ako riadny akcny film ci skor horor. Proste akoby "dobro" sveta zalezalo len na mne. Vzdy je to hrozne vycerpavajuce lebo ja sa rano budievam akoby som to fakt aj robila - akoby som tie sny fakt bojovala behala prezivala.
A to sci-fi? Casto sa mi to opakuje. Som akoby v cudzine. V starom historickom meste (nieco na sposob Prahy Pariza). Prechadzam sa po pamiatkach, tulam ulickami. Az zrazu vojdem do stareho krasneho chramu kostola pamiatky. Su tam aj ini navstevnici. Sadnem si a vnimam tu krasu. Proste pokoj klud pohodka. Modlim sa tam, o nieco prosim.. Az zrazu zacnem nieco citit. Isty nepokoj, citim nieco. Rozhliadam sa co sa deje? A zrazu precitnem s tym, ze tie sochy rytiny na stenach akoby boli "zive" ze ich vidim vnimam. Ini ludia nie. Vstanem a chcem odist. Az zrazu daka ta socha rytina (telepaticky) prehovori k ostatnym..ja to tiez pocujem, ze: ona nas odhalila, ona nas vidi. Pozriem otocim sa a vidim ich - a oni zas vidia mna ze vidim ich. To uz "davam nohy na plecia" a utekam prec. Predieram sa davom ludi turistov uzkymi ulickami a ti demoni z kostola, "akoby upiri tie stredoveke fresky ohsvy" sa vznasali leteli za mnou hladali ma a prenasledovali. Unikam utekam vzdy (to uz ich vidia aj bezni ludia vokol - vsade je potom z toho panika chaos strach nepokoj tych ludi co nechapu co sa deje) a vzdy potom sa akoby po istom case zastavim a poviem akoby sama sebe: a uz dost! Ak uz mam umriet tak sa vam postavim zoci-voci, bez boja sa nevzdam! A zastanem, otocim sa a cakam jak sa ku mne blizia. Zaujmeme utocnu poziciu ja a oni oproti mne. Pozerame po sebe, lustime sa, citame. Az zacne bitka boj. Vtedy akoby aj z mojho chrbata vztycili vyrastli kridla a ja sa vznesiem na ich uroven, mam enormnu silu, pocujem ich myslienky co si navzajom medzi sebou vravia dorozumievaju sa - ale nie ludskou recou ale akoby telepaticky ale ja ich myslienky pocujem akoby vraveli ludskou recou a bojujeme. No a vtedy sa uz vzdy pocas toho rozhodujuceho konecneho boja budievam. Akoby nemala vediet jak ten boj medzi nami skonci..
Vies prosim co to znamena? Zvyknu sa mi tieto sny opakovat. Je zaujimave ze su farebne detailne ako zive. Velmi realne. Dakujem ti kycera
Sansara-napíš ho,nie som síce baba Jaga,ale ak budem vedieť,tak Ti rada s ním pomôžem.Ozvem sa Ti zajtra,dnes som už rozsypaná.
Ahoj.Spankova paralyza alebo ludovo povedane nocna mora,ma iny priebeh.Telo a svaly stuhnute,chces kricat nemozes,ale vnimas ten strasny des.Zazivam pravidelne.Tvoj stav nieje nocna mora,neviem ako to nazvat.