caute:len pre zaujimavost som zvedavy ci niekto mava sny ako ja. Casto mavam nocne mory ktore su fakt neprijemne no a pocas spanku ked sa mi sniva dajme tomu ten zly sen tak sa vo sne zobudim stym ze si myslim ze uz som sa ozaj zobudil ale pritom stale spim.Niekedy sa sa mi stane ze sa aj tri krat vo sne zobudim stym ze uz je ozaj konec ze som hore.Je to strastne a som s toho dezotientovany.
Nočné mory
Kycera-senzibilitu asi nie,alebo neviem,teda nic nezvycajne a zvlastne,ako maju senzibilni ludia som na sebe nespozoroval.Skor senzitivita,az privelmi citlivy clovek som a takym sa tazko zije...posielam slniecko do duse tebe aj sansarke,nech vas zahreje,ved sa nam nejak ochladilo.A aj zivot aj obcas chladny...
Sansi-ďakujem Ti,že si sa ozvala a som veľmi rada,že si ako tak v poriadku.Začala som mať o Teba obavy,že som Ťa svojími neomalenými radami urazila,ublížila Ti,že sa Ti niečo stalo.A mala som taký zvláštny sen,kt.sa týkal tých pľúc a srdca a odrazu nevedela komu patrí-Tebe,mne,tomu,pre koho sa trápiš?Mne sa neospravedňuj,ozvi sa vtedy,ak budeš môcť,teraz máš dôležitejšie veci na práci.Držím päste aj ja,aby to dobre dopadlo,a ak to tak cítiš,URČITE TO TAK AJ DOPADNE!Ale aj Ty dávaj na seba pozor,nájdi si trošku času na seba,na oddych.Ak máš možnosť zohnať si relaxáciu-hovorené slovo majstra Chudíka,podfarbené hudbou "Cesta k uvoľneniu" a aspoň pred spánkom si to pustiť,zrelaxuješ a dodá Ti to potrebnú energiu.Zábavu,poučenie aj nejaké odpovede získaš na Veštírna.cz,sú tam anjeli,indiánske karty,...Maj sa krásne a veľa,veľa síl!
Draha kycerka. Prepac mi prosim, ze som sa ti dlhsie neozvala. Mala som tazky tyzden. Mne blizkej osobe diagnostikovali tazku chorobu. Som tej osobe oporou a pomocou. Je pred tazkou operaciou. Preto sa plne sustredujem teraz na nu a pomaham, ako najlepsie viem. Citim, ze bude v poriadku a zas bude vsetko ok. Ze vsetko dobre dopadne. Ale potrebuje ma teraz o to viac, aby to prekonala a zvladla. S mojou pomocou a podporou-oporou. Preto sa jej plne venujem, podporujem ju. Lebo ta choroba je naozaj vazna a tazka.
Nech ti navsteva dopadne co najlepsie kycerka. Su to vzdy starosti no aj velka radost. Setri sa kycerka. Mas toho vela. Vela si toho na seba kladies, si na seba az privelmi narocna a prisna. Prave preto si davaj na seba pozor a setri sa. Prosim. Zdravie mame len jedno. Nech ti teda navsteva prinesie vela peknych chvil a isto sa ti este ozvem. Opatruj sa kycerka a dakujem ti za vsetko. Posielam ti vela pozitivnej energie
Sansi-dúfam,že si v poriadku.S PĽÚCAMI a SRDIEČKOM nemáš náhodou problémy?Už sa blížim ku koncu,ale zajtra čakám návštevu,kt. ma bude niekoľko dní obšťastňovať a už 2.deň som skapatá,tak sa Ti ozvem so svojimi čárami-márami na budúci týždeň.Budem rada,ak sa ozveš.A je mi jasné,že aj Ty ma máš prečítanú a možno aj lepšie ako ja Teba,tak by som rada uvítala,ak by si zverejnila len moje negatíva,rada by som si to porovnala s tým,čo o sebe viem a možno aj neviem,na čom popracovať,...A som vďačná za dotyk krídiel ANJELA.Veľa lásky a pokoja v duši Tebe,Jerrymu 74 a aj ostatným.
Sansarka-už mi toľko nelichoť,lebo mi to stúpne do hlavy a nezmestím sa do dverí.NÁHODA to nie je a som veľmi rada,že Ťa vietor privial ku mne.Mne sa to stalo prvýkrát a pod Tvojim vplyvom sa začínam stavať lepšou,hoci netuším,či aj takou zostanem.Mám totiž buričskú povahu a od istého času som začala uplatňovať pravidlo:"Kto do mňa chlebom,ja doňho koláčom,kto do mňa kameňom,ja doň balvanom".Čo sa týka toho odpustenia,tak sme sa od detstva modlili "Otčenáš" : "...ODPUSŤ nám NAŠE VINY,ako i my ODPÚŠŤAME svojim VINNÍKOM...",ale slová,kt. sme odriekali nám nikto nevysvetlil a nechápali sme,čo vlastne to odpustenie je,že máme odpustiť aj v skutočnosti a tým,kt. nám vedome aj nevedome ublížili.A nech by sa stalo hocičo,ODPUSŤ aj SEBE.Učiť sme sa to museli všetci,čo to praktizujeme,ale čím dlhšie "krivda,neprávosť,..." v našom srdci trvá,tým ťažšie nám to odpustenie ide.No a odpustiť neznamená nutne aj zabudnúť.Je toho viac,čo by som Ti chcela napísať,ale nechcem Ťa úplne vyzliecť z vlastnej kože,ani Ti ublížiť.Tebe nie.Aj keď si bytosť,si aj človek,a ten nie je dokonalý,nauč sa brať takou,akou si-s pozitívami aj negatívami,a tým daj priechod-vykrič sa,vybúchaj vankúš alebo boxovacie vrece,ponadávaj,nepremýšľaj toľko,nechaj mozog oddychovať,pusť si na plné pecky hudbu,kt.preruší tok Tvojich myšlienok a spievaj si,fyzicky sa unav,...a pritom sa zdokonaľuj.Nedovoľ ľuďom,aby Ti ubližovali v reáli,nedovoľ im,aby Ťa oberali o energiu,veď vo svojich snoch si bola statočná a odvážna,PODVEDOMIE ŤA NEKLAME,postav sa zlu,vracaj údery,svoj spôsob si už nájdeš a uvidíš,že sa situácia začne meniť a Ty sa staneš silnejšou,...Zatiaľ sa drž toho,čo som Ti napísala o snoch a ja sa učím,študujem,premýšľam a pracujem na ňom.Zistila som ďalej,že KRAJINA,v kt. sa sen odohráva,je pre výklad nesmierne dôležitá,vyberáme si ju PODVEDOME-sleduj si to.Pokús sa identifikovať aj osobu,vec,kt. na Teba útočí alebo Ťa prenasleduje-môže to byť MYŠLIENKA-strach napr.zo straty niečoho,niekoho,neistota,TY SAMA,CIT...to,čo vedome odsudzuješ,ale podvedome sa s tým stotožňuješ.Skús si pred spánkom predstaviť,že stojíš pred prenasledovateľom a ŽELÁŠ si VEDIEŤ,prečo Ťa naháňa-takýto sen sa môže stáť aj nočnou morou.Preto je dôležité odhaliť povahu STRACHU,kt. Ti je v pätách,potom mu môžeš čeliť a PREMOCŤ HO!No a môj starý je môj exmanžel a "má sa dobre",veď ma mňa,skúsil by povedať dačo iné!A to som ani len netušila,že niekedy zakotvím v "osobných problémoch".Snáď Ti to a aj niekomu inému pomôže.Tak len pekne snívaj,odhaľ svojho "nepriateľa" a poraz to snového aj skutočného!
Jerry 74- čo sa toho veku týka,ak by som fajčila,kľudne by som Ťa mohla poslať po cigarety.Aj ten,čo má duševnú chorobu je ČLOVEK,mnohokrát LEPŠÍ a je v ňom viac ČLOVEČENSTVA,ako v tom zdravom.Tak si toho mladého ducha zachovávaj.Nočná mora je sen,nie spánková paralýza,hoci aj tu sa môže objaviť.Prečo mám z Teba dojem,že aj Ty si inteligentný SENZIBIL?
Ahoj kycerka. Dakujem ti velmi pekne za tvoje slova (pismenka) a podporu. Si velmi mudra vnimava empaticka zena, vidis do druhych a vies v nich citat. Mna si opisala tak, akoby si ma poznala osobne. Vo svojom zivote stretavam tak zaujimave bytosti. Mam na ne stastie a zaroven sa vieme v tej mase ludi akoby rozpoznat, najst a priblizit sa k sebe navzajom. Ci uz islo o priatelov znamych kolegov spoluziakov pribuznych, ci len tak "nahodne" stretnutia..ako teraz s tebou. Tie nahodne som dala do uvodzoviek preto, ze vsetko je tak ako ma byt a malo sa stat, a ludia si neraz hovoria ze ide len o nahodu..no podla mna je tomu, inak. Kazdy 1 clovek co som ich spomenula vratane teba, disponoval disponuje istymi schopnostami, darom. Starsi, s ktorymi som sa stretla mi vraveli to iste co ty. Dakujem. Ani netusis ake pravdy si o mne napisala.
A co sa tyka toho odpustania. Tak som sa to musela ucit. Vediet odpustit z hlbky srdca, uprimne a bezpodmienecne. Mozno mi to trvalo pri tych najvacsich utrapach ublizeniach krivdach bolestiach trosku dlhsie, no dokazala som to (je to uz viac ako 10r). A je to tak uzasny skvely pocit. Oslobodzujuci. A odvtedy sa riadim uz len tymto pravidlom. A zakonom lasky.
A aj ta chybicka krasy ma potesila a pobavila :) je toho iste viac
Pozdravujem ta kycerka, ako aj tvojho priatela. Vsetko dobre ti a vam prajem
Kycera-dakujem za ubratie rokov:-)no roky clovek nezastavi...ale ducha alebo dusu mam mladu,ako pises:-)telo sice starne,ale duch moze byt vecne mlady,zalezi na mysleni cloveka,samozrejme ak clovek nedostane nejaku dusevnu chorobu...
Jerry 74-myslela som si,že pri tom mene je aj rok Tvojho narodenia.Ale podľa príspevku som Ťa tipovala na 30-35 mladého muža,holt aj Ty máš mladého ducha.Chrbát je o.k.