Pukanie v kolene

Príspevok v téme: Pukanie v kolene
_ema_s

Dobry den,
V prvom rade vzdy som mala zdrave kolena, ziadny problem s nimi nikdy nebol az doteraz: predtahovali sme sa a v novom byte sme kupili postel, ktorej roh ramu je presne vo vyske mojho kolena, niekolko krat som si ho udrela, pri udere bolest samozrejme bola ale nakoniec sa vytvorila len modrina. Po okakovanom nataze (niekolkych a nebolo ich malo) ma koleno zacalo na nejake dva dni boliet a bolo jemne napuchnute, od toho incidentu som spozorovala ze mi v nom.zacala nepekne lupat, pukat ci chrapcat pri ohnuti. Aktivne sa venujem posilovaniu (drepy,vypady) neskor sa k tomuto zvuku pridava aj jemna bolest hlavne pri zatazi alebo napriklad v tureckom sede....mate s tym niekto nejake skusenosti? Pripadbe rady? Zacala som brat vyzivu na klby ale zatial bez efektu.
Dakujem za rady

9titinka5

ja striedam condrosurf z lekarne a ten amitamin® arthro360 od vitariana ked ma problem s kolenami, tieto dva su dobre podla mna, vzdy mi zaberu

martin45

mne na praskanie pomohli tabletky amitamin® arthro360, su hypoalergenne, ja si ich kupujem v nemecku, na sk som ich nasiel tu -odkaz odstránený-

Kýčera

Ak Ti lekár povie,že je všetko o.k. a kĺby Ti budú vŕzgať i ďalej,pôjde o skrátenie šliach,ich ohybnosť sa zmenšuje.Je to fyziologická záležitosť,kt. však začína na niektorom orgáne/slezina,žalúdok?/,inak by sa neskrátili.Keď prídeš na duchovnú príčinu a spracuješ ju,šľachy sa Ti same uvoľnia a koleno/kĺb bude opäť funkčný.O kĺbové mazivo sa starajú NADOBLIČKY.

Kýčera

Ak Ti praská/lúpe/ v kolenách,môže sa jednať o natrhnutú šľachu,ak škrípe a vŕzga,môže byť za tým opotrebovaná chrupavka,ale vyšetrenie na ortopédii to istí.